NAVŠTÍVTE NÁS NA EVL'S PRAGUE PRE 2016

 

Že má niekto profíka na stánku? Ukážeme tri. Že budú mať súťažné fitnessky za pultom? Vytasíme sa hneď s dvoma a do zálohy nasadíme kvantitu v podobe celého oddielu pôvabných Exrifit Girls. Že sa môžete pozrieť na reprezentantmi? Hahaha, z rukáva ťaháme Majstrami Sveta, Európy, EVL 's, Olympie Amateur, všetko, čo si panstvo ráči zamanout. A zvyšok odporu zadupať svetovými rekordmanov v silových športoch. Tak už viete, kde sa hrá prvá liga v ČR? Jasne, je to v oranžovom stánku Extrifit. A túto áčkový skvadru môžete navštíviť tento piatok a sobotu na najlepšej súťaži v strednej a východnej Európe a možno celé, na prestížnej a čím ďalej lepší EVL 's Prague 2016!

Príďte sa porozprávať s Vojtom Koritenským- jedným z najpopulárnejších kulturistov ČR, tohtoročným účastníkom Mr. Olympia, víťazom profi GP a Olympia Amateur a Arnold Classic.

Váš ženský doprovod (a nielen ju) bude iste zaujímať Sabina Pleváková, pretekárky s najlepšou súťažné bilanciou v kategórii Bikiny Fitness. Víťazka všetkých prestížnych amatérskych súťaží.

Vyfotiť sa pravdepodobne budete chcieť aj s Andreou Neumannovú, ktoré zdravotné komplikácie znemožnili štart na tejto súťaži. Ale aspoň bude mať táto finalistka Olympia Amateur a Diamond Classic viac času na vás.

Iste si nenecháte ujsť príležitosť porozprávať sa aj s profesionálom federácie NABBA Slavoj Bednářom. Slavoj sa s vami určite rád podelí o svoje skúsenosti z prípravy na súťaž a porozpráva vám o tom, aké to je, byť špičkou v tejto federácii.

Alebo na kus reči môžete vyzvať Nora Zajaca, víťaza Diamond Cup a strieborného z Olympia Amateur. Verte, že bude rád a odnesiete si nielen mnoho užitočných rád, ale aj skvelý dojem z tohto športovca.

Ten vám ostatne na dlho utkvie v pamäti po stretnutí s obrovitým Petrom Petráš. Neuveriteľne skromným chlapisko s neuveriteľnou smolou, ktorá ho tento rok stretla na MS, ktoré aj so zranením drvivo vyhral. Ale myslím, že vaše vyjadrená podpora tomuhle Majstrovi sveta v lifte, môže v rekonvalescencii jedine pomôcť. Peter sa na stánku ukáže v sobotu a bude vám k dispozícii po celý čas Expa.

A potom tu máme ešte borcov, ktorí budú v súťažnom záprahu, ktorým môžete fandiť, ​​kosba vám hlasivky budú stačiť. Ale nebojte sa, ani o ne neprídete.

V piatok od 11: 00-13:00 môžete pogratulovať k novému svetovému rekordu v Bence a popriať veľa šťastia v EVL 's bench Vlastovi Kužeľovi do sobotňajšieho závodu.

V piatok od 13: 00-15:00 si príďte pozrieť zblízka monštruózne objemy Radka Lonca, ešte než vystúpia na pódium v ​​kategórii nad 100 kg taktiež v sobotu.

A od 15:00 - 17:00 si u nás môžu dať zraz fanúšikovia Milana Obořila, prísť si pre podpis, spoločnú fotku a taktiež mu zaželať úspech v kategórii do 100 kg.

Tomáša Kašpara si potom môžete do sýtosti užiť v programe EVL 's Prague Pro, tzn. na stretnutie s fanúšikmi Meet & greet a tlačovke s profíkmi. No a samozrejme ho povzbudiť v súboji s najlepšími profíkov sveta.

Samozrejmosťou budú exhibície, súťaže v našom reklamnom bloku, fotky, produkty za zvýhodnenú cenu, nejaké kúsky oblečenia, ktoré nie je ešte na shope a hlavne ochutnávka nových produktov zn. Extrifit. A pozor! Každý, kto sa na Expe objaví v triku, mikine, legínach, tielku, s batohom Extrifit, dostáva od nás automaticky malý darček.

Ukážte, ktoré farby sú tie vaše, a poďme si to spoločne užiť. Budeme sa na vás tešiť na stánku Extrifit.

Fotogaléria

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.