5 KONŠIPRAČNÝCH TEÓRIÍ PREČO VYHRAL PHIL HEATH

Tak a máme po Vianociach. Teda nie po tých tradičných so stromčekom  uprostred 3 + 1, kŕčovitou domácou  pohodou a zemiakovým šalátom, tie nás ešte čakajú. V kulturistike máme po Vianociach, čo nás estálo nič okrem niekoľkých hodín spánku. Iste, hovorím o Mr. Olympia, súťaži súťaží, stredobodu vesmíru zvaného Kulturistika a cieľom všetkých súťažiacich  kulturistov. Je to naša mäkka, miesto, kam by mal rovnako ako moslim, raz za život zavítať každý nadšenec do nášho športu. A rovnako ako tomu je aj u tých pravých Vianoc, aj u týchto veľa radosti , napätia, dohadov a prognóz, aby potom zašušťali papiere, v našom prípade zahralo pár pesničiek a bol pokoj.

Ale v tomto prípade pokoj nenastane . Naopak, práve teraz sa rozpúta zúrivý súboj fanúšikov, tento rok asi menej vyhrotený ako tomu bolo v uplynulých rokoch, ale napriek tomu s tradičným cieľom  internetových debát v hlavnej úlohe. A opäť ním ie je nikto iný než tento rok už sedemnásobný Mr. Olympia  Phil Heath. Nepamätám si kontroverznejšieho dlhodobého  držiteľa titulu, než je Phil Heath a to už toho pamätám bohužiaľ veľa. Takže rovnako ako minulý , predminulý a predpredminulý rok  sa už tradične rozbehol kolotoč  o politike IFBB, akýchsi tajomných sponzoroch, o Kaiovi Greenovi v ilegalite a na mučeníckych koloch , nedocenených súperoch a slepých rozhodcov. Tak sa na to pekne  pozrime .

... Vyhral pre politiku IFBB.

A to je, prosím pekne , čo ? Pretože nemám páru. Niekedy sa hovorilo , že sa Mr. Olympia bude hrať ako dáma . Raz to bude biely , potom čierny, potom biely atď. A tak to bolo viac či menej tak. Po Arnoldovi v osemdesiatych rokoch to dali ešte jeho  priateľovi Francovi, ale potom to už išlo podľa  scenara . 82 - Afroameričan  Dickerson, 83 - vyskúšali palestínčana  Bannouta , ktorý bol dosť biely  aby sa zmestil do šablóny, a potom prevzal vládu 80. rokov černoch ako hrom Lee Haney. Aby ho po  dlhých ôsmych rokoch vystriedal plavovalsý  Dorian Yates. Po ňom tu máme brutálneho a ebenového Ronnieho Colemana a po Ronniem si  na rok privoňal k soške  Dexter Jackson, aby sa to okamžite vyvážilo  typickým kalifornským plážovým chlapecom Jayom Cutlerom. Takže teraz máme nadradenosť Phila Heatha  a musíme počkať, kým od niekiaľ  príde slušný biely chlap . Zdá sa, že to bude pravdepodobne celkom tažké . Je to teória sprisahania ako z učebnice ? No jasné , rovnako ako o politických rozhodnutiach IFBB.

Keby štartoval Kai Green  ...

Viera fanúšikov Kaia Greena v jeho víťazstvo na Mr. Olympia je rovnako vytrvalá ako presvedčenie, že Kai bol vylúčený  z Olympie v roku 2015, aby neohrozil Phila Heatha . (To je pravdepodobne oná politika) Ale vec sa má trochu inak . Úlohu tu  nehrala politika, ako peniaze. Nakoniec ako obvykle. Každý súťažiaci na Mr. Olympii podpíše štandardnú zmluvu o účasti a samozrejme aj záväzky účastníka tejto prestížnej súťaže. Je to v prvom rade preto, aby sme si  my, fanúšikovia, prišli na svoje  a nehľadali sme na  dav otrávených vydiétovaných xichtov . Na základe tejto dohody organizátori posielajú vstupenky, zaplatia hotel atď. Ale je šušká sa, že miláčik Kai chcel zarobiť extra . Konkrétne vraj požadoval navyše aj miesto na Expe pre jeho  ​​firmu na doplnky výživy  a skrátka a dobre počítal s tým, že sa z neho usporiadatelia tak trošku pokakajú , cuknú a nebudú riskovať  neúčasť jedného z najlepších kulturistov planéty, ktorým Kai Green bezpochyby je. Ukážka ozajstnej , nie na kamery hranej , arogancie . Ale Mr. Olympia nezorganizuje banda debilkov z  Horných prdelkoviec , ale skúsený  obchodníci . A ty saholt pred chlapcom v kapucni nepokakali . Takže Kai Green  nepodpísal, a tak neštartoval , potom ale nariekal na sociálnych sieťach a celkom úspešne zo seba robil mučeníka. A s týmto imagom  je pomerne ťažké uchádzať sa o štart v nasledujúcich rokoch, ale je ľahšie nechať fanúšikov s teóriou Čo ak, by .

Získané vďaka sponzorom ..

Toto je veľmi populárny argument. Phil Heath skutočne mal svoj prvý štart pre sponzora Muscletech, ktorý bol aj hlavným sponzorom Mr. Olympia. Lenže pred tým ako sa začnete búchať po stehnách a mixovať si svoj oslavný proteín, vedzte, že to je snáď jediné jeho víťazstvo, ktoré nikto ani v najmenšom nespochybňuje. Počkajte , pokračujeme . V nasledujúcom roku, Mr. Olympia mala iného sponzora. A to  Ultimate Nutrition, pre ktorú súťažili dvaja rivali Heatha . A čudujme sa , ale Heath vyhral znovu a  nie tváre  hlavného  sponzora . A bude horšie. Heath základá alebo zastrešuje Gifted Nutrition , ktoré skrachovali , ale určite nie pre úplatky pre rozhodcov za  Philové  víťazstvá . Súťaži Mr.  Olympia nedarovala ani šiltovku pre vrátnika. Phil tiež prichádza v o niečo  horšej forme, ale opäť vyhráva ! To jednoducho nesedí . Jedine že existuje  nejaký tajomný sponzor, ktorého  nikto nikde nevidel  a ktorýrozdáva  Cadillac rozhodcom . To je samozrejme možné, pretože dnes je všetko možné, ale s tými verejnými mecenášmi , ktorým sa pripisuje taká moc , pravdepodobne nebude tak horúce ...

Rozhodcovia nedocenili kvality súperov ... 

Mám lajknutú stránku na Facebooku na Spomienky na socializmus a niekedy sa ňu pozerám. Pretože tam sú Hi-Fi veže, čo mal oco  v obývačke , digitálna hračka No Pagadi, atď ... Len nostalgia. A vždy, skutočne vždy a pod akýmkoľvek príspevkom sa tam zíde partia frustrákov , ktorí sa vypisujú z toho, ako tráva bola predtým zelenšia, voda mokrejšia , dážď zvyslejší a slniečko hrejivejšie . V poslednej dobe to rástlo aj v kulturistike. Predtým, než bolo viac o športe, boli rozhodnutia oveľa objektívnejšie, neexistovali prešľapy ,  Mr. Olympia bol symetrickejší , bez brucha  atď. Kecy páni a dámy. Obyčajné kecy. Víťazstvá Arnolda a Franca v roku 1980 a 81 boli fraška. Lee Haney mal prehrať s Lee Labradou a Riche Gasparim. Dorian Yates priniesol na pódiu Mr.Olympia image bieleho mlčanlivého drsňáka, čo príde, chvíľku pobudne a odchádza ako šampión, jednoducho charizma ako blázon, ale so sebou vzal aj do svojho úradovania tiež  tehotenské brucho, utrhnutý  biceps a triceps a všetko mimo peknej  a súmernej  postavy. Ak by vtedy existoval facebook, nedokážem si predstaviť, ako dlho by trvali spory o to, či ho mal poraziť Kevin Levrone, Flex Wheeler, alebo nebožtík Sonbaty. Ale myslím, že asi rok.

Niektoré víťazstvá Ronnieho Colemana môžu byť tiež spochybnené, ale skôr to všetko kladie pravdu  nepísanému  pravidlu Mr. Olympia. A toto je: Ak chcete poraziť úradujúceho šampióna, musíš byť o triedu lepší . Hotovo. Phil Heath je úzky a má stále viac problémov so svojou brušnou stenou, ale bol tam niekto o triedu  lepší ? To je ťažké. Big Ramy ? Skvelý, obrovský a po zmene bielej / čiernej na tróne by sme mali vyskúšať araba , aj keď mi to nie je dvakrát po chuti . Ale páči sa mi Big Ramy. Ale s malou hĺbkou stehien, rezervou vo vyrysovaní  a menšou tvrdosťou určite o triedu lepší nebol . Will  Bonac ? Strašne sa na neho eším na EVL v Prahe. Ale ak ho tam vidíte stáť, nedá sa aby  vám tých dať desať centimetrov výšky, ktoré mu chýbajú , nevadilo . Rovnaký príbeh by mohol povedať Shawn Rayo, keď sme pri spomínaní . Na javisku sám, bez slabín , jasný víťaz. Ale v porovnaní to nikdy nebolo to  "ono ". A potom tu máme Dextera Jacksona. Highlandera. Nesmrtelného  a možno zabalzamovaného , lebo toto ani nie je možné . Ako to, že ten človek vôbec nestárne ? Nerozumiem. Na Mr. Olympia mu ale stále chýba niekoľko libier. Ak tu  teda niekto dostal darček a zlý šek , nebol to Phil Heath, ale Shawn Rhoden. Je pekný, estetické, ale trochu z formy . TO by som tam už radšej videl  Nathana de Ashu alebo Lukáša Osladila .

Lenže ako už hovoril náš apoštol Svätý Arnold z Grazu, kulturistika nie je len šport, je to kombinácia športu, umenia a šoubiznisu. A zdá sa, že Phil Heath je pravdepodobne najlepší v tejto trojici . Nech žije kráľ a tešíme sa na ďalší rok.

 

Produkty v článku

Súvisiace články

Ktoré sú jedlá bez sacharidov?

Ktoré sú jedlá bez sacharidov?

Tým, že sacharidy patria k základným makronutrientom, je náročné ich v strave obmedziť alebo úplne vylúčiť. S touto problematikou sa najčastejšie spája nízkosacharidová diéta, ktorej zmyslom je upraviť jedálny lístok v prospech bielkovín, zdravých tukov a komplexných sacharidov. Ako na to? Zobraziť celý článok

Ako na domácu posilňovňu?

Ako na domácu posilňovňu?

Najefektívnejší šport je ten, ktorý vykonávame maximálne sústredení a uvoľnení zároveň. Počas cvičenia len výnimočne odolávame tlaku a rušivým momentom zvonku. Vybraný šport sa postupne stáva súčasťou našej osobnosti – užívame si ho vo vlastnej fitness zóne, ktorej sme jediným majiteľom a klientom zároveň. Tým je domáca posilňovňa zostavená podľa často vyhľadávaných kritérií. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.