AKO DOPADOL PRVÝ ROČNÍK EXTRIFITSLOVAKIA CUP 2017 ?

Po rozhodnutí že sa pokúsime zorganizovať súťaž v Michalovciach sme prepadli obavám či to za necelý mesiac dokážeme spropagovať natoľko aby sme obsadili všetky vypísané kategórie ktorých nebolo málo a či dokážeme aspoň čiastočne naplniť hľadisko mestskej športovej haly .

V prvých dňoch to vyzeralo tak všelijako s počtami registrovaných súťažiacich ako aj s počtom predaných lístkov cez Ticketportal no postupne sa to začalo meniť k lepšiemu .

V posledných dňoch registrácie sa naše obavy o naplnenie všetkých kategórii úplne rozplynuli .

Deň pred súťažou sme mali zaregistrovaných 150 pretekárov z celého Slovenka a dokonca 4 pretekárky z Čiech . Za naplnenie súťaže pretekármi patrí veľké ĎAKUJEME vedeniu SAKFST no najmä organizátorovi podujatia Ing. Ľubomírovi Hečkovi a Dominike Multáňovej bez ich pomoci by sme sa určite nemohli tešiť takejto účasti .

Ing. Ľubomírovi Hečkovi a Dominike Multáňovej patrí ešte jedno veľké ĎAKUJEME za pomoc pri organizovaní celého podujatia ktoré nakoniec dopadlo na výbornú ako po organizačnej stránke tak aj počtom súťažiacich a plným hľadiskom čo sme naozaj nečakali .

Až na zopár malých chybičiek sa naša akcia vydarila za čo by sme sa ešte raz chceli poďakovať všetkým organizátorom a to najmä Jánovi Paľovi a Rastislavovi Furčákovi , ale aj všetký ostatným ktorý nám pomáhali s prípravou a s priebehom súťaže . Ďakujeme aj Tomášovi Tabačiarovi že v deň svojich narodením prišiel a potešil svojou účasťou , autogramom a fotkami návštevníkov akcie . 

ĎAKUJEME ! 

Fotogaléria

Produkty v článku

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.