BUDÚCI TÝŽDEŇ NÁM ZAČÍNA TÁ PRAVÁ JAZDA

Ak pravidelne navštevujete naše stránky, tak ste si asi zvykli, že sa tu každý pracovný deň nájde nejaký nový článok, prípadne nová informácie k akciám spoločnosti Extrifit, prípadne Extrifit Teamu. Tento zavedený poriadok ale v budúcom týždni výrazne nabúrame. Ale nebojte, o svoju dávku informácií rozhodne neprídete.

Pravidelnosť, frekvenciu a dĺžku článkov ale vyvážame exkluzivitou. Budúci týždeň sa ponesie v znamení prvej účasti člena Extrifit Teamu Vojtu Koritenského na najprestížnejšej súťaži sveta Mr. Olympia. Zo všetkých síl (a možnosťou dátového pripojenia) sa budem snažiť, aby ste s Vojtom boli doslova na každom kroku, aby ste nasali atmosféru súťaže, po ktorej prahne každý pravoverný súťažiaci  kulturista. Sprostredkujem vám let , medzipristátie v New Yorku, to, ako Vojto bude riešiť stravu, keď nemožno do USA doviesť žiadne jedlo, aktuálne pocity a samozrejme formu.

Predložíme fotky z posledných tréningov a dovolím si pridať pár názorov. Popíšem vám organizačný mumraj, zákulisie prípravy a fázu predsúťažnej kompenzácie Vojtu pred najväčším vrcholom sezóny. To všetko prostredníctvom kratších reportáží, ktoré sa budú náhodne a nepravidelne zverejňovať na webe Extrifit.cz.

Pravdepodobne pôjde o kratšie  blogy, nie v rozsahu mojich obvyklých slohových cvičení, doplnené o nejaké fotografie. Program bude nabitý a priestor na zopakovanie scenára filmu Vo štvorici po opici minimálny, pretože už v nedeľu, deň po Mr. Olympia, roluje lietadlo smer New York-Praha. Napriek tomu dúfam, že Vojta ponúkne aj obraz športovcov, z ktorého opadne stres z diéty, z napätia pred vrcholnou akciou a pridá pár svojich povestných vtipov vo spektakulárne gýčovitých kulisách Las Vegas. Takže nebojte, nebudete odkázaný  len na písaný text, ale neochudobníme ani facebook Extrifit.cz, ani server Ronnie.cz o krátke videá a náplň pre ďalší z dielov On The Top.

Skrátka, cesta na Olympiu začína v utorok ráno odletom a vy buďte v strehu. Táto jazda bude stáť za to.

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.