EXTRIFIT NA SVETOVEJ A DOMÁCEJ SCÉNE

Súťažná sezóna je v plnom prúde a my tu máme ďalšiu várku skvelých umiestnenie vo farbách Extrifit nielen z domácich pódií, ale aj tých svetových, profesionálnych. A tými začneme. Ako prvá správa víkendu k nám dorazila informácia z juhoamerického Arnold Classic, konkrétne zo Sao Poula o postupe Tomáša Kašpara do finálovej pätice, kde obsadil skvelé piate miesto. Tomáš sa tak pomaly, ale isto posúva medzi ťažkotonážnych  profikulturistov , ktorí sa pravidelne umiestňujú na  finálových  umiestneniach  na organizovaných súťažiach, a snáď sa raz tiež dočká vytúženého postupu na Mr. Olympia. Na druhej  strane ... s kým z nás si robí Arnold selfíčka, že ? :-)

Naopak, Vojta Koritenský je už stálicou Top 5 a mimo najprestížnejšej súťaže sveta akou je Mr. Olympia sa vo finále umiestňuje už pravidelne. K absolútnemu prieniku do špičky bude musieť nabrať svalovú hmotu až na hranicu 212 libier, k čomu mu ešte nejakých 6-7 kíl chýba. Akonáhle sa mu to podarí, vzhľadom k svojej symetrii, úzkemu pásu, vynikajúcim chrbtovým postojom a geneticky danej tvrdosti svalstva bude patriť k horúcim favoritom na víťazstvo v každej súťaži. Tentoraz v ťažkej konkurencii obsadil 5. miesto a to práve vďaka ľahko subtilnemu  dojmu oproti súperom.

Adriána halasová oslávila nedávno 17 rokov no aj napriek tomu sa zúčastnila Majstrovstiev Slovenska Žien v Žiari nad Hronom kde pri svojom tohtoročnom debute obsadila krásne 4. miesto so stratou jedného bodu . Adriána pokračuje v súťažení Ďalej a už tento víkend ju budete môcť vidieť na MS juniorov v Starej Ľubovni a na PATRICOT CUPE vo Vranove . 

Prvým členom EXTRIFITSLOVAKIA oddielu sa stal len 18 ročný Filip Filkorn ktorý svoju úplne prvú súťaž absolvoval v Michalovciach na EXTRIFITSLOVAKIA CUP . Pod vedením trénera Tomáša Tbačiara sa Filip umiestnil na skvelom 3. mieste a jeho ďalšou súťažou bude PATRIOT CUP vo Vranove .  

Všetkým držíme prsty aby sa im podarilo dosiahnuť vytýčený cieľ :) 

 

Produkty v článku

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.