EXTRIFIT TEAM OPäŤ NA SLOVENSKU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najprv  sa  príjemne porozprávame s Extrifit Teamom, odpovieme na vážne aj menej vážne otázky, odovzdáme pár dobrých tipov na stravu, tréning aj doplnky. Určite sa nájde čas na zákulisné informácie o točení obľúbeného seriálu On The Top, dozviete sa od Vojtu o účasti na Mozoláni Classic, Sabina a Noro pridajú pár zážitkov z cesty po USA a mnoho ďalšieho. Nebudú chýbať darčeky od spoločnosti Extrifit pre každého účastníka, ochutnávky produktov a súťaže o ceny.

 

Po seminári si pôjdeme zacvičiť, kedy uvidíte Českých  profesionálov Vojtu Koritenského a Tomáša Kašpara v akcii, možno aj v tréningovej spolupráci s legendou Slovenskej  kulturistiky a čerstvým profíkom Andrejom Mozolánim. Nejaký odvážlivec môže ochutnať vyhlásenú brutálnu intenzitu Milana Obořila ako  jeho sparing a ostatný môžu s nemým úžasom zízať na neľudskú silu najsilnejšieho muža ČR Petra Petráša. Obdivovatelia ženskej športovej krásy sa môžu na príklade Sabiny Plevákovej  a Andrei Neumannovej presvedčiť o tom, že vybudovať pevné  ženské tvary nie je taká zábava, ako sa na prvý pohľad zdá.

 

Skrátka, čaká vás parádna nedeľa plná skvelého rozprávania, parádnych výkonov a stretnutia so špičkovými športovcami Českej a Slovenskej republiky. Lovci spoločných selfíčiek a autogramov si tiež  prídu na svoje a tak si len na záver zopakujme, koho  si môžete "uloviť" do vašich zbierok.

 

 

 

  • Vojto Koritenský- profesionál IFBB v kat. do 212 Lbs, finalista profesionálnych súťaží Mozolani Classic a Body Power, jeden z najpopulárnejších kulturistov v Českej a Slovenskej republike. Vojto je už vo veľmi slušnej forme a budete sa mať na čo pozerať.

 

  • Sabina Pleváková- víťazka všetkých významných amatérskych súťaží v kategórii Bikiny Fitness. Jedna z najpopulárnejších fitnessek Slovenskej a Českej republiky. Sabina je pojem, netreba viac dodávať.

 

  • Milan Obořil- obľúbený mladý Český kulturista, neustále sa zlepšujúci a vynikajúci motivátor. Juniorský Majster sveta, finalista Olympia Amateur.

 

  • Andrea Neumannová- milovaná i zatracovaná osobnosť Slovenskej  fitnes scény. Na Extrifit training day môžete ohodnotiť jej progres a osobu podľa vlastnej,  skúsenostiz prvej ruky . Potom sa priradíte do prvej skupiny.

 

  • Tomáš Kašpar- tažkotonážník profesionálnej divízie IFBB. Milovníci obrovských objemov si prídu na svoje.

 

  • Petr Petráš- a milovníci skutočnej brutálnej  hmoty a sily mimo ľudské chápanie budú chrochtať blahom v prípade Petra Petráša. Peter pôjde svoj klasický tréning. Už ste niekedy videli 400 kg Mŕtvy ťah bez trhaček, iba s opaskom?

 

  • Noro Zajac- Žilinčanom netreba predstavovať. Noro je priamou súčasťou Mozolani fitness s mnohými znalosťami, ktoré sa vám môžu hodiť. Príďte skontrolovať, či sa po Arnold Classic moc nezalial.

 

  • Vanessa Hrubovčáková- benjamín Extrifit Teamu, resp. jeho Slovenskej časti- Extrifitslovakia a tretia na ME juniorov. Ak nechcete stratiť hlavu, nepozerajte sa jej do najmodrejších  očí v strednej Európe .

 

  • No a nemôžem nespomenúť ani samotného hostiteľa akcie- Andreja Mozolániho. Už len samotné toto meno stojí za návštevu a tak, ako sa on teší na nás, my sa tešíme na neho. Comeback Andreja bude jednou z najsledovanejších udalostí sezóny a aj porovnávačka Vojtu s Andrejom bude obrovskou šou pre fanúšikov, tým som si istý. Ako to asi dopadne ? Možno, že nedeľa napovie ...

 


Takže ešte raz: 3. 4. 2016 o 11:00 hod sa opäť stretneme vo vyhlásenom Mozolani Fitness v ZOC Max Žilina Príďte sa pozrieť, tešíme sa na vás.

 

 

 

 

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.