EXTRIFIT TRAINING DAY V TŘEBIČI BOL JEDNÝM VEĽKÝM PREKVAPENÍM

Lenže keď nadíde deň D, akoby sa zdalo, že všetky ženy v okolí sto kilometrov práve dostali menzes a pri vašich vtipoch, suchších ako púšť Gobi, im naskakuje vyrážka na chrbte. V snahe zlomiť túto nepriaznivú situáciu do seba klopíte jeden alkoholický nápoj za druhým a vo finále ste trapnější než pohľad na Bohuša Sobotku v koženom krivák. No a potom tu máme situácie, kedy sa vám nikam nechce a len slušnosť vám zavelila splniť sľubu vašej účasti. A vy sa nakoniec dostanete do takého Laufu, že historky z onej noci vám vystačí na celý zvyšok pobytu v Domove dôchodcov.

A tak nejako by som to prirovnal k Extrifit Training Day XVII. Nebudem zastierať, že miesto stretnutia s Extrifit fanúšikmi v Třebíči vo mne nebudilo ktovieaké nadšenie. Ani facebooková udalosť nenaznačovala enormný záujem obyvateľov Vysočiny. Už som sa začínal strachovať, že budeme zdieľať na Fejs podobné fotky, ako vídame u konkurenčných firiem s podobne okopírovaných stretnutí. Tam sa sponzorovaný športovci stretnú s fanúšikmi, a keby uprostred debatného krúžku niekto fotoshopoch primontoval  ohník, bolo by to také pekné folkové zátišie. Třebíč nám ale ponúkla skôr pohľad na obecenstvo nadupaného koncertu a nič nemohlo byť vzdialenejšie obavám o nízku účasť, ktoré vzali za svoje už hodinu pred začiatkom. Bolo proste narvané a my sme nedokázali nájsť miesto, odkiaľ by sa všetci účastníci Extrifit Day dali odfotiť na jeden záber. Možno preto, že krásne fitko Bopo Gym v pútavo industriálnom štýle, nedisponuje zrovna malými priestormi. Skrátka, nebudem už ďalej chodiť okolo a okolo a vyhlásim, že Extrifit Training Day s poradovým číslom 17 bol jedným z najvydarenejších zo všetkých. Ašpirant na mnoho vybavených zážitkov v ďalekej budúcnosti. Obrovskú zásluhu na tom majú predovšetkým fanúšikovia, diváci, ktorí sa prišli pozrieť na hviezdy Česko-slovenskej kulturistiky a fitness. V maximálne ústretové a nadšené atmosfére padali vecné a pritom zábavné otázky, debata sa rozprúdila skvele a mala spád a šmrnc. Naši športovci mnohokrát preukázali zmysel pre humor a myslím, že sa skutočne všetci náramne dobre bavili. Dve hodinky rozprávania ubehli ako voda a po 300 vzorkách produktov značky Extrifit sa len zaprášilo.

Po seminári nasledovalo tradičné a obľúbené fotenie s fanúšikmi a zasúťažili sme si o ceny. Dali sme si výpady na čas a verte tomu, že záťaž bola v cieľovej rovinke omnoho ťažšia a dráha oveľa dlhšia, než sa tomu zdalo na štarte. Po všetkých týchto  srandách sa chlapci odobrali k spoločnému tréningu, kde Petr Petráš výkonom 3x 200 kg na ramená opäť zničil sebavedomie všetkým tým, čo si mysleli, že vládnu silou ramine  a zvyšku osadenstva zase Nahlodali mierky svojou formou Vojto Koritenský a Noro Zajac. Benčiari zase dostali pár cenných rád od Vlasty a Tomáš Tabačiar opäť nanovo vymedzil význam slova paže. Slavoj ukázal, ako sa drie a Tomáš predviedol monštruózne svalové objemy v akcii. Možno ešte zaujímavejšia vec sa odohrávala v sále Bopo Gyme o poschodie vyššie, kde Sabina Pleváková viedla seminár o pózingu Bikiny fitness a to dokonca takmer v závodnom úbore dotknutých. Toto sa už po druhý raz stretlo s veľkým nadšením prítomných dievčat a tak to zaradíme do pravidelného programu Extrifit Training Day. Bohužiaľ, nemám z toho fotky, ale prefíkane som točil v sále rozhovor s Milanom Obořilom , takže toto interview bude mať asi najkrajšie  pozadie v mnohoznačný význame toho slova, aké ste kedy videli. Nenechajte si to ujsť. Predovšetkým potom preto, že má pre vás Milan mnoho nových informácií ohľadom jeho plánov v nadchádzajúcej sezóne. Mimochodom, či ste si doteraz mysleli, že má veľké nohy, tak cez Nový rok mu nejako zmutovali a momentálne je to vážne brutal. No a to je asi tak všetko, pretože oveľa viac vám povedia fotky vo fotogalérii. Na záver by som chcel určite poďakovať v mene svojom aj celého Extrifit Teamu za skvelú sobotu, pretože ten zážitok je obojstranný.

Vaša vysoká účasť nás motivuje do ďalšej práce a utvrdzuje nás v tom, že to asi robíme dobre. Myslím, že v Bopo Gyme sme určite neboli naposledy a tiež  dúfam, že nasledujúce Extrifit Training Days, ktoré sa konajú už za 14 dní v Banskej Bystrici a Bratislave svoju početnú účasťou naviažu na tento uplynulý. Budeme sa veľmi tešiť.

 

 

Fotogaléria

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.