EXTRIFIT TRAINING DAY XI.

 

 

 

 

 

Je mi potešením vám oznámiť, že je tu prvé stretnutie s fanúšikmi zn. Extrifit v roku 2015, organizovanéc pod zaužívaným názvom Extrifit Training Day. Tentoraz už s číslovkou jedenásť, prvýkrát však na Morave, prvýkrát v Břeclavi a prvýkrát sa štyrmi Slovenskými členmi Extrifit Teamu.

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-training-xi-1_cc5b31f283d33acfa969a0b9fbc0884d.jpg

 

 

 

 

Stalo sa už tradíciou, že s každým EXTRIFIT TRAINING DAY  sa snažíme priniesť našim fanúšikom niečo nové a jedninečné . Či už to sú nové tváre tímu, alebo nejaké kľúčové udalosti. Myslím si, že onou novinkou, tým pomyselným ťahákom najmä pre borcov  ​​okolo dvadsiatich rokov, môže byť účasť dvoch výrazných Slovenských kulturistov. Dvoch mladíkov, ktorí sú odborníkmi označovaní za výrazné talenty a nádeje Slovenského kulturistiky. Tým jedným je najťažší pretekár, ktorý sa kedy predstavil v juniorskej kategórii na slovenských pódiách a získal medailu, obrovitý Dávid Oravec. Tým druhým je pretekár, ktorý doslova zdvíhal zo stoličiek divákov na Mozolani Classic 2014 svoju absolútnu symetriou a eleganciou postavy, kombinovanou  s dostatočnými svalovými objemami, Roman Vavrečan. Bonusom pre návštevníkov Extrifit training day bude fakt, že obaja sú v plnej príprave na jarnú sezónu. O zážitok  neprídu ani milovníci ladných kriviek a ženskej športovej krásy,  tak ako adeptky kategórie Bikiny fitness, ktoré môžu zahrnúť otázkami majsterku sveta Tímeu  Trajteľovú.
Ako Timea, tak Dávid a Roman sa predstavia Českým fanúšikom na EXTRIFIT TRAINING DAY prvýkrát a podľa ich slov sa na túto príležitosť veľmi tešia .

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-training-xi-2_cc5b31f283d33acfa969a0b9fbc0884d.jpg

Keď už sme spomenuli prípravy na jarnú súťažnú sezónu, môžeme vás smelo nalákať na adekvátnu  formu takmer všetkých členov Extrifit Teamu. Na aprílovú súťaž Mozolani Classic 2015 totiž pripravuje svoj profesionálny debut Vojto Koritenský a vy by ste si nemali nechať ujsť šancu vidieť na vlastné oči jeho výrazný progres. Naopak pár dní bude deliť Slavoja Bednářa od profesionálnej súťaže Lee Priest classic v austrálskom Melbourne. Ani Slavoj sa cez rok zrovna neflákal a jeho momentálnych 110 kíl určite stojí za cestu na zraz. V masívnosti nezostanú pozadu ani comeback pripravujúci Petr Března, či supermohutný Radek Lonc. Na Slovenskú súťaž sa chystá aj Milan Obořil a možno nám predvedie spoločný tréning s ďalším excelentným " Noharom " Extrifitu  Norbertom Zajacom . Svoj brutálny V-tvar trupu aj napriek aktuálnej objemovke predstaví Kuba Šubrt. To všetko zavŕši najširší kulturista ČR, profesionál IFBB Tomáš Kašpar a najkrajšia bikiny pretekárka svetových pódií Sabina Pleváková.
Už teraz je vám jasné, že v Břeclavi bude toho dňa najväčšia koncentrácia svalov a športovej krásy v ČR a fanúšikom Extrifit a kulturistiky sa dostane pri tejto ojedinelej akcii neopakovateľného zážitku.


Aj tentoraz budete mať možnosť klásť elitným športovcom Extrifit Teamu otázky, ktoré Vás zaujímajú, aj tentoraz budete mať ojedinelú možnosť ochutnať na vlastnej koži tréningové zaťaženie vo dvojici s elitným športovcom a aj tentoraz strávite super nedeľu s bandou ľudí, ktorí majú rovnaké záujmy ako vy. A budeme  opäť súťažiť, rozdávať, trénovať, ochutnávať ... Logickou samozrejmosťou je potom spoločné fotografovanie, tréning a príjemný pokec s našou absolútnou kulturistickú špičkou. O zážitkoch mnohokrát na celý život snáď ani nemusíme hovoriť. V podstate bude veľa záležať na vás, ako si to užijete.

 


Takže kedy a kde sa stretneme?

 

 


Stretneme sa v H-Fitness, OD M-1 centrum Lidická 3411, Břeclav. Stretneme sa tam v nedeľu 1. 3. 2015 o  14:00 hod .
Seminár je aj tentoraz úplne zadarmo. Platíte si iba Váš tréning a Vašu konzumácii na fitness bare.

Príďte, ste srdečne pozvaní. Bude to pecka, na Moravu ideme prvýkrát a tak sme sami zvedaví, či sa Moraváci nenechajú zahanbiť. Ostatne, latka účasti je vysoko a majú čo prekonávať. My však pevne veríme, že sa to podarí. Koniec koncov, pozrite sa sami. :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pozrite sa aký bol posledný EXTRIFIT TRAINING DAY X 

 

 

 

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.