EXTRIFIT TRAINING DAY XV JE TU !

 

 

 

 

 

 

 

 

Naposledy sme potešili fanúšikov v Žiline (a oni nás svojou rekordnou účasťou) a teraz sme späť, aby sme vám dokázali, že pätnástka už je veľké číslo, čo si môže všeličo dovoliť. Extrifit Training Day s poradovým číslom 15 je tu a vy sa môžete tešiť na obrovskú, a to doslova, pústu  lákadiel. Prvýkrát navštívime Kladno a dúfame, že celé Kladno navštívi nás. Aj tentoraz pre vás budeme mať niečo NAJ. A to hneď niekoľkokrát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OSOBNOSTI:

 

 

Sabina Pleváková

 

- Má cenu predstavovať majsterku sveta, Európy, Slovenska, víťazku prestížnych súťaží Arnold Classic a EVL s Prague ? Šampiónku všetkých NAJ súťaží, ktorá amatérska fitness scéna ponúka. Nemá ... Pretože dobre vieme, že Sabina je jedným z hlavných lákadiel Extrifit Training day. Pánovo oko iste s vďakou spočinie na pôvabe Sabiny a dámy, kedy sa vám naskytne možnosť zatrénovať si s takou hviezdou ?

 

 

Vojta Koritenský

 

 

- Možnosť vidieť formu účastníka Mr. Olympia 2 týždne pred touto najväčšou súťažou v kulturistike ? Zatrénovať si s ním ? Spýtať sa ho na všetko možné ? Urobiť si spoločnú fotku ? Máte páru, koľko by vás to 14 dní pred Olympiou normálne stálo ? Na Extrifit Day nič, tak sa len dovaľte , pretože ak si niekto hovorí fanúšik  kulturistiky, tak je to pre neho povinnosť, sa stretnúť s takým borcom. A žiadny výhovorky, že je to ďaleko a tak ...

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrea Neumannová

 

 

- Zdá sa vám Andrea sexi ? Alebo je na vás už moc svalnatá ? Alebo je sexy, pretože je tak svalnatá ? A čo hovoríte na jej progress ? A viete, akú má páru ? Trochu sa vám z toho točí hlava okolo, čo ? A to ste ju ešte nevideli pred vrcholnou súťažou, ktorou  je EVL s Prague, kde bude štartovať. V Kladne ju uvidíte. A môžete si s ňou zacvičiť, či to zvládnete ...

 

 

Slavoj Bednář

 

 

- máme profíkov IFBB, máme profíkov v NABBA. Máme teda absolútnu špičku v ČR. V prípade Slavoja sa jedná aj o absolútnu svetovú špičku tejto federácie, pretože dva tituly Mr. Universe a dvoch profi Majstrov sveta hovorí za všetko. A naviac, ak ste otrávení hrubosťou našej kulturistickej scény, príďte si vypočuť Slavoja , to je balzam pre uši i ducha. Balzam, to vám hovorím ...

 

 

Tomáš Kašpar

 

 

- Bude velký, bude hustý , bude jednoducho Profi Open. Bude v životnej forme a rozbije vám sebavedomie. Bude vážne pekelný a cítim v kostiach, že na EVL s urobí výsledok. Bude to hardcore kulturista telom a plyšový medvedík za mikrofónom .... Na takú kombináciu budete zízať.

 

 

 

 

 

 

 

 

Radek Lonc

 

 

- ... a budete zízať aj na to, ako sa takéto dve hromady dokážu poskladať na tak malom priestore. Radek je späť. Vidím ho denne a nechápem. Pokiaľ máte labilnejšiu psychiku a myslíte si, že ste veľkí, zostaňte doma, mohlo by vás to dosť rozhodiť. Vo videoporadni kedysi sľuboval nárast centimetrov na na rukách na 56 cm , zmeriame ho ?

 

 

Tomáš Tabačiar

 

 

- Ale centimetre nie sú všetko, ide tiež o krásu a tvary rúk . Dlhú dobu držal v mojom súkromnom rebríčku prvé miesto za najlepšie ruky  Extrifit Teamu Slavoj Bednář, bohužiaľ, Tomáš mu toto umiestnenie zobral. Zbláznite sa, až uvidíte tie ruky zblízka. A držte si vaše priateľky , Tomáš je naviac ku všetkému ešte fešák.

 

 

Milan Obořil

 

- Máte chuť sa zabiť ? TMožno  si Milan spomenie, ako narazil na systém Heavy Duty. A v jeho podaní ide o skutočnú, plnotučnu verziu tohto vražedného systému. Dáme dvojitú dávku HERA tomu, kto sa s ním odváži trénovať nohy. Kolieskové kreslo pošleme poštou ...

 

 

Noro Zajac

 

 

- A keď nebude môcť ísť nohy Milan, určite vás zmasí Noro. Je to šialenec a vrah vašej hrdosti. Noro, hoci je to jeden z najlepších Slovenských kulturistov, predsa len trochu mätie telom. Nikdy by ste nepovedali, čo dokáže zdvihnúť a v akej intenzite. Takže či si trúfate, Noro vám bude k dispozícii.

 

 

 

 

 

 

 

 

A teraz niečo skutočne extra ....

 

 

 

Petr Petráš

 

 

- Petr toho zas tak moc nenahovorí. Zato zdvihne za všetkých  ostatných . Jeho univerzálna sila sa vymyká všetkému, čo ste doteraz videli. Ja viem, že vás tu lákajú na profíkov, na krásne dievčatá  na špičkových  amatérov, ale ozajstná atrakcie bol v Žiline Peter. Čo tam zdvíhal, bol absolútny nezmysel ... Hej Kladeňáci, zostalo vám tam po tých tuneloch ešte nejaké železo ? Pretože najsilnejší chlapík v ČR Petr Petráš ho bude potrebovať. Všetko.

 

 

Vlasta Kužel

 

- Koľko poznáte lifterov, alebo benčiarov , čo by dokázali vyhrať kulturistickú súťaž a pritom držia  svetový rekord v Benči ? Ja len jedného. Vlastu Kužela. Odjakživa som mal mizerný benčpress, mnoho z vás tiež , ale budete sa zase hanbiť opýtať. Nevadí, urobím to za vás, zaujíma ma, čo sa s tým dá robiť. A ak vás tiež , príďte do Kladna, zdieľať  vám to po nete nebudeme.

 

 

 

 

FORMY ÚČASTNÍKOV

 

 

 

Bojíte sa, že nebude na čo pozerať ? Že privezieme len polotlsté vychcípané slávne mená, ako to tak na nejakých seminároch býva ? Tak to nie je v Extrifit štýle. Všetci okrem Norberta a Sabiny budú mať do preteku  maximálne mesiac. Všetci budú bombovější než v najdivokejších teroristických snoch. A keď hovorím všetci, tak všetci, pretože Sabina s Nórom sú vo forme stále.

 

 

SÚŤAŽE

 

 

Aj tentoraz si zasúťažíme. Než sa všetci vyfotia , než sa podpíšu všetky kartičky a ako sa naši borci pripravia  na tréning, vy môžete vyhrať nejaký skutočne hodnotný doplnok. Súťaž bude férová, v dvoch disciplínach. Jedna pre slečny, druhá pre chlapov. Šetriť  nebudeme.

 

 

 

BUDE SA CVIČIŤ ?

 

 

No to si píšte. Taký grupen tréning ste ešte nezažili. Budete si pripadať ako v Gold s Gyme v časoch najväčšej slávy. Hviezda kam sa pozrieš. Bude sa makať ostošesť aj s ohľadom na blížiace sa termíny súťaží. A verte mi, že taký spoločný tréning vás motivačne nakopne na pekne dlho.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEČO EXTRA ...

 

 

Ochutnávky produktov. Porozdáváme nejaký ten merch. Každopádne vás čakajú hostesky, ktoré momentálne súťažia  v konkurze, tégliky s príchuťou obľúbených proteínov CFM 80 a High Whey 80 a nové tyčky.Ten, kto pôjde cvičiť, dostane zároveň k vyskúšaniu NO produkt ... atd ..

 

 

 

KEDY A KDE TO VLASTNE CELÉ  BUDE ?

 

 

 

EXTRIFIT  TRAINING DAY SA BUDE KONAŤ V  NEDEĽU 4.9. V DREAM BODY FITNESS V KLADNE , ARMÉNKA  3277 OD 14.00 HOD.

 

 

 

Od 14:00 zahájime seminár, ktorý trvá spravidla 2 hodiny, potom budú nasledovať vyššie spomínané aktivity. Koniec bude záležať predovšetkým na vás. My sme pripravený si ho užiť s vami naozaj naplno. Všetci Extrifiťáci sú srdečne pozvaný  a dúfame, že vytvoríte minimálne tak skvelú atmosféru, ako tomu bolo naposledy v Žiline. BUDEME SE TEŠIŤ!

 

 

P.S. V dopoludňajších hodinách sa uskutoční zraz Extrifit Clubu a nábor nových záujemcov. Informácie prinesieme v najbližších dňoch.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.