EXTRIFIT TRAINING DAY XVI

Všimli ste si, že za chvíľu tu sú už Vianoce ? Nie je to tak dávno, kedy sme robili Extrifit Traning Day v Kladne, kde nám dievčatá behali v pôsobivých mikrogaťkách a sotva sme sa spamätali , máme tu metelice , predvianočné stresy a hroziaci bankrot rozpočtu. Tak si príďte oddýchnuť, posedieť, poklábosiť a tiež  pocvičiť ... A kam ? No na predvianočný Extrifit Training Day s poradovým číslom XVI. A ako obvykle pre vás pripravíme hŕbu lákadiel. V prvom rade v podobe našich osobností. Od minula zase pribudlo členom Extrifit Teamu pár titulov a tým najčerstvejším sa môže pochváliť ....

OSOBNOSTI:

Sabina Pleváková - V tejto chvíli ubehol práve 1 deň od zisku ďalšej medaily z Majstrovstiev Sveta a stala sa tak deň starou vicemajsterkou  Sveta 2016. Neviem, či tento titul pre ňu znamená viac, alebo menej, než jej ďalšie medaily z Európy, Slovenska, Arnold classic, Diamond Cup a EVL 's Prague, ale od toho tam máme vás, aby ste sa jej na to opýtali. A pozor ! Extrifit Training Day sa uskutoční iba týždeň od jej odletu na ďalšiu, tentoraz juniorské MS, takže uvidíte Sabinu v 100% forme. A dámy, kedy sa vám naskytne možnosť zatrénovať si s takou hviezdou ?

Vojto Koritenský - Určite netreba zdôrazňovať, že Extrifit training Day bude kľúčovou udalosťou jedného s ďalších dielov nekonečného seriálu On The Top. Takže či ste na tomto seriáli závislí, máte jedinečnú možnosť byť jeho súčasťou. Také prkotiny ako napríklad spoločný tréning s profesionálnym kulturistom, prehodenie pár slov o jeho účasti na Mr. Olympia, či aktuálny stravovací plán už nestoja za reč. Aj keď by som za takúto možnosť pred dvadsiatimi rokmi asi položil život ....

Tomáš Kašpar - Tomáš musel prerušiť sezónu, ale to neznamená, že ju ukončil. Za chvíľu ho čaká ešte Sher Classic, profi súťaž v Dubaji a Tomáš chce prevetrať pierka chalanom arabským. Každopádne na Extrifit Training Day dorazí brutálny, veľký, tvrdý, proste Profi Open. A vy budete len zízať, pretože ho vyzlečieme , pre názornú ukážku formy, to vám sľubujem.

Radek Lonc - Ďalší mastodont, ktorý ešte nechce povedať posledné slovo a usilovne maká na odstránení nedostatkov v dolnej polovici tela. Myslím, že aj vám príde vhod, zistiť, ako zlepšiť partie, ktoré vám práve  extra nerastú. A o svojich 57 cm pažiach už toho Radek narozprával dosť.

Petr Petráš - A keď už sme pri tých číslach a monstr rozmeroch ... Petr mal tento rok obrovskú smolu, zranil sa na MS v powerliftingu, ktoré aj napriek zraneniu v pohode vyhral, ​​ale je pomaly, ale isto späť. Sám som zvedavý, aké závažia použije na tréningu, a myslím, že nebudem sám.

Vlasta Kužel - No, ak ale budú títo dvaja v jednej miestnosti, obávam sa, aby sa nemuseli navozit kotúče z okolia 100 km. Aj Vlastik má za sebou úspešný rok, nové tituly, nové rekordy v Benči a myslím, že dokáže odovzdať pár dobrých tipov, ako si môžete zlepšiť výkony v tomto kľúčovom cviku. Ostatne, kto iný by vám mal radiť s Benčom , než svetový rekordér v tejto disciplíne, že ?

Norbert Zajac - Aj Noro koketuje momentálne s Lift. Napriek tomu je oveľa známejší ako kulturista. A úspešný kulturista, ktorý má za sebou úspešnú a dlhú sezónu. Zároveň je neustále v dobrej forme, takže by vás mohlo zaujímať, ako to urobiť, aby ste sa za seba nemuseli po diétach hanbiť.

Milan Obořil - Milan rastie. Kysne, by bol lepší výraz. Sezóna zrovna nevyšla podľa jeho predstáv, ale do tej novej sa zjavne pustil s o to väčším nadšením a vervou. Mali by sme ho o tom trochu vyspovedať.

Andrea Neumannová - V neposlednom rade tu máme ďalšiu zástupkyňu Bikiny Fitness a fenomén sociálnych sieťach Andreu Neumannovú. Andrea je nielen skvelou pretekárkou, ale tento rok sa jej darilo aj na poli trénerskom. Jej zverenkyňa bodovali a klientky majú výsledky. Možno vám pustí pár dobrých tipov na zlepšenie postavy zadara ..

Slavoj Bednář - kulturistických profesionálov alternatívnych federácií je ako maku, ale v Extrifit Teame je ten najlepší. Dva tituly Mr. Universe a profi Majstra sveta hovoria za všetko. Slavoj Bednář vám porozpráva o súťažení mimo IFBB a o svojich nadchádzajúcich plánoch. Nudiť sa rozhodne nebudete.

Tomáš Tabačiar - Tomáš tento rok svoju fromu neustále zlepšuje . Po účasti na DIAMOND CUPE v Žiline, ARNOLD CLASSIC EUROPE a EVL S v Prahe dorezí na training day  týždeň po súťaži DIAMOND CUP v Athénach tak že froma bude parádna . 

SÚŤAŽE

Aj tentoraz si zaúťažíme . Než sa všetci povyfotia , než sa podpíšu všetky kartičky a než  sa naši borci pripravia  na tréning, vy môžete vyhrať nejaký skutočne hodnotný doplnok. Súťaž bude férová, v dvoch disciplínach. Jedna pre slečny, druhá pre chlapov. Disciplíny zase vymyslíme nejaké extra .. šetriť nebudeme.

 

NIEČO EXTRA ...

Ochutnávky nových produktov. Dlho sľubované a dlho očakávané kaše, pudingy, palacinky, atď., Už asi budú v čase konania Extrifit Training Day v predaji, ale to vám iste nezabráni v tom, nejaké ochutnať. Každopádne vás čakajú Extrifit Girls a tégliky s  príchuťou obľúbených proteínov, BCAA, Aminofree a .... Ochutnávky sladkostí z proteínov. Zraz bude v Decembri. To je čas koláčikov  a pečenia, niečo pre vás prichystáme. Dievčatá  napečiú buchty. Z proteínu, samozrejme.

A tiež nezabudneme na predvinočný  čas, teda skôr předmikulášsky . Takže kto bol hodný a zlepšil sa v objemoch, dostane od Mikuláša darček. Kto sa na to vykašľal cez rok, dostane od čerta uhlie .. Nemalo by to byť vlastne obrátene ? Každopádne budú drobné darčeky pre všetkých účastníkov zdarma. Keď je niečo zadarmo, nemá cenu sa o tom ďalej baviť. Sem s tým.

KEDY A KDE TO VLASTNE CELÉ BUDE ?

Extrifit training day sa bude konať v sobotu 3.12. v Extrifit Gyme v Hradci Králové od 14:00 hod. Od 14:00 zahájime seminár, ktorý trvá spravidla 2 hodiny, potom budú nasledovať vyššie spomínané aktivity. Koniec bude záležať predovšetkým na vás. My sme pripravení si ho užiť s vami naozaj naplno. Všetci Extrifiťáci sú srdečne pozvaný a dúfame, že vytvoríte minimálne tak skvelú atmosféru, ako tomu bolo naposledy v Kladne.

BUDEME SE TEŠIŤ !

 

 

Produkty v článku

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.