EXTRIFITSLOVAKIA OČAKÁVA V ROKU 2015 EŠTE LEPŠIE VÝSLEDKY

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-2015-1_3fc6df5fc9ce4314eb52d473d5fe6c07.jpg

 

 

 

 

 

 

 

"Portfólium tejto značky sa stále rozširuje. Momentálne je v príprave ďalších 18 nových výrobkov, zatiaľ je to všetko na testoch, dáva sa to dokopy, pripravuje sa to a možno v priebehu januára a februára sa to spustí na trh. Zákazníci môžu očakávať kvalitné výrobky, bude tam zaber na kondíciu, momentalne má Extrifit záber na kulturistiku. Týmto si chce Extrifit podchytiť ďalšiu klientelu. Budú to silné výrobky. Máte sa na čo tešiť," avizoval Martin Andrej a pokračoval. "V roku 2014 sme mali veľa aktivít v rámci rerklamy, čiže veľa sme investovali do reklamy a uvidíme, čo nám to prinesie. Počet odberateľov vzrastá, pomaly každý deň sa nám hlásia noví odberatelia. Vždy sa idú otvárať nejaké skalné prejane a internetové obchody. Rozposielame VOC cenníky, VOC podmienky a čakáme na spätnú väzbu od týchto potenciálnych zákazníkov. Dnešným dňom (29. 11. - pozn. red.) sme touto promo-akciou u Andreja Mozolániho ukončili v roku 2014 tie aktivity ohľadne podporných akcií v rámci predaja. V roku 2015 máme naplánované nejaké Extrifit dni, o ktorých sa včas dozviete, kedy to bude, plus bude Mozolani Classic 5. Celý budúci rok by sa malo niečo konať. Stále budeme niečo vymýšľať a pripravovať nejaké akcie na suplementy značky Extrifit, len treba sledovať www.extrifitslovakia.sk alebo www.mozolani.com."

 

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-2015-2_3fc6df5fc9ce4314eb52d473d5fe6c07.jpg

 

 

 

 

 

 

 


!!!ŠANCA PRE ĎALŠÍCH ODBERATEĽOV!!!

 

 

 

 

 

 

 

Martin Andrej: "S Extrifitom sme na Slovensku začali len v tomto roku, ale pomaly sa to nabaľuje, napreduje to a má to stúpajúcu tendenciu. Odberatelia sa hlásia, hoci by sme boli radi, keby sa ich ozývalo viac. Aj preto robíme podporné akcie v rámci predaja. Hľadáme ďalších odberateľov na predaj doplnkov výživy tejto značky na Slovensku. Podchytili sme si východné, stredné i západné Slovensko. Napríklad Andrej Mozoláni je jedným z najlepším odberateľov v Žilinskom kraji, samotná Žilina je silná, on tam má tri fitká a obchod, ale predajne má tiež v Trenčíne a Košiciach. Veľmi dobrý partner je aj v Prievidzi, tiež v Trnavskom kraji, aj v Komárne a na východnom Slovensku to ide tiež celkom dobre. V Michalovciach, kde má moja manželka predajňu, je veľmi dobrý ohlas na túto značku. Potrebujeme rozbehnúť Bratislavu a Bratislavský kraj. Robíme aj určitú exkluzivitu. Pokiaľ je mesto do 30-tisíc obyvateľov, dávame to do jedného shopu, pokiaľ je tam viacero predajní, tak si vyberieme len toho najlepšieho a s tým chceme spolupracovať. Táto značka má svoje meno a je kvalitná, my zháňame len kvalitných odberateľov. V nových fitnescentrách alebo skalných predajniach sme schopní robiť tiež nejakú prezentáciu, či už ochutnávku výrobkov alebo autogramiádu. Pokiaľ sa nám ozve záujemca, ktorý chce byť naším odberateľom, odošleme mu obchodné podmienky a potom tohto potenciálneho odberateľa, buď navštívime alebo on príde za nami. Vždy je to individuálne. Záleží na odberateľovi, aký záujem o spoluprácu prejaví. Máme určité obchodné podmienky, na ktorých trváme a ktoré by sa mali dodržiavať, a na základe toho sa dohodne ďalšia spolupráca s daným odberateľom. Robíme aj výjazdy. Napríklad skontaktujem sa s majiteľom fitka alebo predajne, navštívim ho osobne a dohodneme tie podmienky alebo raz za mesiac len tak námatkovo navštívim nejaké mesto, obehnem si zopár fitiek i shopov, potom si vyberiem relatívne najlepšieho a začnem komunikovať s majiteľom alebo predávajúcim. Čo sa týka konkurencie, každá konkurencia je dobrá. Ľudia si takto aspoň môžu vyskúšať výrobky od viacerých a môžu zhodnotiť, čo je dobré a čo nie. Dávame im priestor, aby si sami vybrali, netlačíme na nich, že si musia kúpiť prípravok Extrifit. Ide nám o to, aby v našich výrobkov bola kvalita a aby boli ľudia spokojní. Verím, že sa na slovenskom trhu presadíme hlavne kvalitou," podotkol Martin Andrej.

 

 

 

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-2015-3_3fc6df5fc9ce4314eb52d473d5fe6c07.jpg

 

 

 

 

 

 

 


KONTAKT :

 

 

 

 

Výhradný dovozca pre SR: www.extrifitslovakia.sk

GDP s.r.o.

Kpt. Nálepku 20

071 01 Michalovce

Email : extrifitslovakia@extrifitslovakia.sk

Kontaktná osoba:

Martin Andrej

Tel.: +421903558722

E-mail: andrejmartin@extrifitslovakia.sk

 

 

 


 

 

 

About Extrifit

 

 

 

 

 

 

Značka Extrifit ® bola zaregistrovaná v roku 2007. V roku 2010 sa firma transformovala na EXTRIFIT ®, sro Extrifit Sports Nutrition dnes patrí medzi najdynamickejšie výrobcov športovej a doplnkovej výživy v Českej republike a veľmi úspešne distribuuje svoje produkty do zahraničia. Výhradným dovozcom výrobkov EXTRIFIT ® na Slovensko sa tento rok stala naša spoločnosť GDP s.r.o. so sídlom v Michalovciach . Doplnky výživy zn EXTRIFIT ® našli značnú obľubu najmä u kulturistov a vyznávačov životného štýlu Fitness.

 


 

 

Všetky výrobky, nesúce značku EXTRIFIT ®

 

 

 

 

vynikajú špičkovou kvalitou použitých surovín, sú registrované Ministerstvom zdravotníctva SR a vyhovujú prísnym normám Európskej únie. Firma EXTRIFIT ® uviedla na trh niekoľko unikátnych produktov, ako je napr enzymaticky hydrolyzovaný srvátkový proteín Hydro Instant, originálny bulharský terrestris s obsahom 90% saponínov - Bulgarian Tribu 90%, hydrolyzované srvátkové aminokyseliny Amino Hydro s obsahom 85% bielkovín, alebo jedinečné aminokyseliny Beef Amino Hydro 4000, vyrobené z hovädzieho hydrolyzovaného proteínu. Tieto aminokyseliny vynikajú extrémne vysokým obsahom bielkovín a unikátne sú minimálnym obsahom pojív. Špičkou v ponuke EXTRIFIT ® je tiež multivitamínový a multiminerálny produkt V52 Vita Complex Forte, obsahujúci 52 revitalizačných ingrediencií.

 

 

 

 

 

www.mozolani.com

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Tipy na fitness jedálniček pre ženy

Tipy na fitness jedálniček pre ženy

Pri dodržiavaní zásad zdravého stravovania je v oblasti fitness možné jesť a nepriberať. Rozhodnúť sa pre stravovací fitness program nie je vôbec jednoduché – vyžaduje si sebavedomý a zároveň trpezlivý prístup, navyše triezvy úsudok bez fám a mýtov zo sveta fitness chudnutia. Nech sa páči – dnes podávame inšpirácie na zdravý jedálniček pre ženy! Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.