GO PRO 30

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-go-pro-30-1_049f7bd4517c5798574b55279946bc5c.jpg

 

 

 

K tomuto produktu v podstate nie je potrebné vymýšľať akékoľvek rozprávanie. Tu hovoria fakty. Parametre Go Pro 30 ďaleko prevyšujú všetko, čo bolo doteraz v tejto kategórii k dostaniu. Kto chce pribrať svaly (nie sadlo, tuk - po tomto gaineri sa nepriberá ) a kto aspoň trošku sleduje vývoj a rozumie doplnkovej  výžive, pozrie na zloženie Go Pre 30 a kúpi ho. Prečo? Pretože v tejto kategórii nič lepšie nie je. Táto novinka spoločnosti Extrifit stavia ostatné gainery do úlohy štatistov - amatérov. A to vo všetkých parametroch: v skladbe a obsahu bielkovín, v použitej sacharidovej  zložke, v obsahu aminokyselín, tráviacich enzýmov, množstva glutamínu ... a tak ďalej. A najviac všetky drví v chuťou .

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-go-pro-30-2_049f7bd4517c5798574b55279946bc5c.jpg

 

 


Na čo je Go Pro 30:

 



    na priberanie hmotnosti
    na rast novej svalovej hmoty
    na doplnenie najkvalitnejších bielkovín, aké sú dnes dostupné (čítaj nižšie)
    na doplnenie sacharidov najnovšom vynálezom v oblasti objemových suplementov - palatinóza
    neskutočne si pochutnáte!


 

 

Go Pro obsahuje tieto proteíny (najvhodnejšia možná kombinácia pre postupné uvoľňovanie aminokyselín):

 



    instantný (ľahko rozpustný) 80% srvátkový koncentrát CFM
    instantný (ľahko rozpustný) 90% srvátkový izolát CFM
    instantný (ľahko rozpustný) 80% srvátkový hydrolyzát
    micelárny kazeín (80% bielkovín)
    vaječný albumín (80% bielkovín)
    ultrafiltrovaný 80% srvátkový koncentrát
    voľný 100% L-glutamín (najviac zastúpená aminokyselina v svalovej hmote)

 

 


CFM je prírodný, nechemický proces výroby srvátkového proteínu najvyššej kvality, filtrovaného na špeciálnom, vysoko technologicky vyspelom keramickom cross-flow filtri, ktorý je schopný dokonale odfiltrovať všetky nežiaduce zložky (ako je tuk, laktóza ...) a izolovať čistú (panenskú) srvátkovú bielkovinu sa zachovaním všetkých cenných primárnych mikrofrakcií, ako je beta laktoglobulín, alfa laktoglobulín, sérový albumín, imunoglobulín, obsah glykomakropeptidu, laktoferín, laktoperoxidáza, peptóny proteázy.

 



CFM je čisto prírodný nechemický proces, pri ktorom nie sú používané žiadne pomocné chemikáliou ani rozpúšťadlá.

 



CFM je najšetrnejšia existujúca metóda výroby bielkovín, pretože surovina nie je vystavená žiadnym fyzikálnym veličinám, napr. Vysokému tlaku, teplote, iónom. Iba samovoľne procháza svojou vlastnou váhou cez keramické filtre. Vďaka tomu je finálny srvátkový proteín intaktný = nedotknutý ničím a nikým = tzv. Panenský proteín (virgin proteín). Jeho štruktúra, zloženie bielkovín, vôňa, farba a chuť je prirodzená, ničím neovplyvnená a nezmenená, zostáva v pôvodnej prírodnej, tzv. Natívny podobe.

 

 

CFM proces je vedľa zachovania všetkých cenných frakcií šetrný aj k minerálom. CFM proteín obsahuje viac vápnika, ako obsahujú proteíny vyrobené inými metódami, napr. Iónovou výmenou, a tiež menej nežiaduceho sodíka.

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-go-pro-30-3_5a2df0c30c6aae3dcc3d80d166bbcfba.jpg

 

 

 

Go pro obsahuje tieto sacharidy (najvhodnejšia možná kombinácia pre docielenie postupného uvoľňovania glukózových jednotiek):

 

 

 

izomaltulóza (Palatinose TM) - až 90% sacharidovej zložky! Pozvoľný nástup.

10% - matrix dextrózy a maltodextrínu - štartovací mix

 

 


Po tomto gaineri sa nepriberá !!!

 

 

 

 


Zhrnutie:

 

 

gainer s najvyšším množstvom účinných látok na trhu najvyššia dávka L-glutamínu v kategórii 6824 mg 6 TOP proteínových zdrojov (skutočne to najlepšie, čo v bielkovinovej suplementácii existuje) izomaltulóza ako hlavný zdroj uhľohydrátov obsah BCAA: 5561 mg - všetky len prirodzené BCAA obsiahnuté v najlepších proteínoch (TOP 6 = WPC CFM, WPI CFM, HWPC, MC, UWPC, EGG) žiadne zbytočné "pocukrované " a "prisypávanie " miniatúrneho množstvo BCAA (ktoré akurát zhoršuje chuť) perfektne stráviteľný, nespôsobuje žiadne tráviace ťažkosti

 


Chuť by bola na samostatnú kapitolu. Vytvorili sme pre Vás dvojitú mliečnu čokoládu, ktorá sa nemôže rovnať s ničím, čo ste doteraz pili (myslíme v kategórii športovej výživy). Doslova prepisuje pravidlá u čokoládových príchutí. Tu nejde viac písať. Musíte ochutnať.
 

 

Váš Extrifit

 

 

 

 

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.