HĽADÁME NAŠE EXTRIFIT GIRLS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Chceš sa stať súčasťou tradične najnavštevovanejšieho stánku EVL s Prague Pro ?
  • Chceš s nami navštíviť najväčší fitness veľtrh na svete FIBO v Nemecku ?
  • Chceš ochutnať atmosféru v Extrifit Teamu ?
  • Chceš stáť po boku tým najlepším kulturistom a fitnesskám v ČR a SR ?
  • Chceš získať rady od najlepšej  svetovej  amatérskej Bikiny pretekárky  Sabiny Plevákovej ?
  • Si rada terčom fotografov a stredom pozornosti ?
  • Chceš sa mediálne zviditeľniť na stránkach čítaného webu  ?
  • Si atraktívne, ústretová, veselá a komunikatívna ?
  • Chceš brigádu, kde si užiješ veľa zábavy, spoznáš výnimočné osobnosti a ešte dostaneš zaplatené ?

 

 

 

Ak si si odpovedala zakaždým áno, Extrifit pripravil šancu práve pre teba!

 

 

 

 

 

 

 

 

Extrifit zakladá stály promo team pod názvom Extrifit Girls, ktorý bude neoddeliteľnou súčasťou všetkých promo aktivít našej značky. Nech to je účasť na súťažiach EVL s Prague, Mozolani Classic, alebo napríklad vybrané české a slovenské  pohárové súťaže. Nech je to Extrifit Training Day, alebo otváranie nových fitek či stánok pri iných športových aktivitách. Tam všade by mali poskytovať rady a príjemnú náladu naše Extrifit Girls.



Ak sa sústredím na najbližšiu  významnú akciu, súťaž EVL s Prague, tak vy, čo nás sledujete pravidelne, dobre viete, že stánok Extrifit doslova prekypuje skvelými pretekármi, exkluzívnymi hosťami, davom divákov a pôvabnými hosteskami. Tie nebudú chýbať ani tento rok, pretože tie hľadáme medzi vami. A hoci ponúk na hostesky máme vždy veľa , agentúry sa predháňajú v tom, koľko môžu dodať modeliek, my chceme dievčatá, ktoré majú rady šport, fitnes, náš Team a Extrifit. My hľadáme srdciarky, pre ktoré bude radosť stáť pod značkou Extrifit, nie modelky, ktorým je jedno, že jeden deň sa fotí s špekáčikmi  a druhý deň propagujú vegánsku stravu.


My chceme sympatické , veselé  dievčatá, také , ktoré nejdú len za zárobkom, ale je pre nich motiváciou, byť na stánku Extrifit. My hľadáme napríklad práve niektorú z vás a s tými chceme pracovať pravidelne, často a radi, pričom ďalšie možnosti ako napr. Fotenie  pre Extrifit, rozhovory pre stránky atď atď .., sú vždy otvorené.

 

 

 

 

 

 

 

ČO TEDA MUSÍTE UROBIŤ PRE TO, ABY STE SA STALI NAŠOU  EXTRIFIT  GIRL?

 

 

 

 

NEBUDEME ROBIŤ ŽIADNU FACEBOOKOVÚ  SÚŤAŽ, ŽIADNE PREDKOLO  . BUDEME VYBERAŤ NA ZÁKLADE SÚŤAŽE  KTORÁ SA USKUTOČNÍ V EXTRIFIT GYME V HRADCI KRÁLOVÉ  V SOBOTU 27. AUGUSTA OD 14.00 HOD . A VYBERIEME ASI 6 DIEVČAT . (ÚČASTNÍČKY KTORÉ  NEBUDÚ MAŤ TOĽKO ŠŤASTIA, NEODÍDU NAPRÁZDNO DOMOV )

 

 

 

 

POZOR !!

 

Než dôjde ku konkurzu, pošlite nám do správy na facebookovom profile Extrifit.cz svoju fotografiu celej postavy v plavkách, či priliehavom športovom oblečení (legíny, top), prípadne niečo, čo má na sebe Sabina na ilustračnej  fotke. Posielajte fotky s viditeľnou  tvárou, celým vaším menom a miestom, odkiaľ ste. My túto fotku opatríme logom Extrifit a pripneme ju na stenu. Je to nutné hneď z niekoľkých dôvodov. V prvom rade sa musíme pripraviť na konkurz, urobiť si tabuľky atď .. Po druhé, hoci tieto fotky nebudú predmetom nejakej súťaže v lajkovaní , nebudeme zastierať, že nás reakcia fanúšikov nezaujíma. Napriek tomu, realita občas býva značne rozdielna od fotiek na fcb a preto ten konkurz.

 

Zároveň vám férovo oznámime, že nemusíte investovať váš čas a prostriedky na cestu na konkurz, ak usúdime, že nie ste tip, ktorý hľadáme. No a nakoniec je tu možnosť, že nás zaplavíte fotkami a my budeme musieť uzavrieť počet pozvaných záujemkýň.

 

 

Fotky však posielajte iba v prípade, že ste pevne presvedčené, že sa zúčastníte konkurzu. A naopak, bez poslanej  fotky nechodte .

 

 

No a to je všetko, tešíme sa na vás a prajeme vám veľa šťastia. Na prípadné otázky vám odpovieme v správach na profile Extrifit.cz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia
Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia
Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia
Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia
Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia
Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia      

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.