JEDNA SOBOTA STRÁVENÁ NA EXTRIFIT TRAINING DAY

Tak čo nám prinieslo uplynulých pár dní ? Nuž, ako kde, dalo by sa povedať. V Rakúsku si zvolili za prezidenta bývalého šéfa ekoteroristov , čo je v poriadku, lebo po prezidentovi z NSDAP a exportovanom Ádovi  treba vyskúšať aj fanatika z opačného spektra politiky. Na severe si zase nejaký pako zastrieľalo pred krčmou  do dievčat. Na východe sa dohovárajú cár sa sultánom, čo vykonajú s diktátorom a na západe velebia Castra a premýšľajú , ako sa presunúť na východ. Do tejto divočín nám Slovák spustil český web, kde si pekne z tepla domova môže udať  svojho suseda, keď vám bude vadiť, že si kúpil lepšiu  oktávku než vy, takže chronický závistlivci budú mať o zábavu, postarané. Lenže nám to môže byť jedno. Pretože najlepším liekom na posilnenie imunity voči všetkým týmto  blbostiam je robiť to, čo vás baví, s ľuďmi, ktorých to baví tiež  a ideálne v spoločnosti tých, čo to robia ešte o chlp lepšie, než vy.

Jasne, hovorím o tom, že sa konal už šestnásty Extrifit Training Day, stretnutie fanúšikov značky Extrifit, členov Extrifit Teamu a bláznov do cvičenia a fitness životného štýlu. A bola to tá najlepšia možnosť, ako stráviť sobotné popoludnie, pretože tento Extrifit Training Day bol ťažký  na pohodu, plný radostných tvárí a úsmevov, darčekov a pozitívnej nálady. Tak, ako by to v tomto predvianočnom čase malo byť. Ako bolo povedané na mieste, organizovanie zrazu na konci roka má svoje pre i proti. Tým proti je fakt, že väčšina Teamu je ťažko offseason, uprostred objemovek, poriadne nažraný  a s formou, ktorá nie je tak úplne na ukazovanie. Situáciu zachraňoval Tomáš Tabačiar, ktorý bol týždeň po súťaži a aj keď retencia vody bola v jeho prípade samozrejme znateľná, prítomný návštevníci pri jeho exhibíciu veľmi dobre pochopili, prečo je Tomáš jedným z najvýraznejších a najzaujímavejších amatérskych kulturistov minimálne na európskej scéne a horúcim ašpirantom na prestup do profi kategórie. Ale ani Noro Zajac a Milan Obořil sa za svoje aktuálne percento tuku nemusia hanbiť. Avšak, jeden zástupca Extrifit Teamu tesne pred súťažou sa aj v nadchádzajúcom období neriadeného obžerstva predsa len našiel. Bola to Sabina Pleváková, ktorá v tomto týždni odlieta na Majstrovstvá Sveta juniorov, kde sa definitívne rozlúči s touto vekovou kategóriou a s najväčšou pravdepodobnosťou taktiež aj s amatérskou scénou. Dejisko súťaže v Dominikánskej republike tomu bude iste dôstojnou  kulisou. A nadmieru príjemnou. No a ak som spomínal isté úskalia neskoršieho termínu, čo sa týka fyzických foriem, je na čase spomenúť benefity objemovek v podobe psychických foriem. A tie boli náramne v pohode.

Seminár aj celé stretnutie sa nieslo v uvoľnenom duchu, v maximálne priateľskej atmosfére plné smiechu a dobrej nálady. Všetci členovia Extrifit Teamu sa stali terčom otázok divákov na tému tréningu, stravy, plánov do budúcnosti, ale aj úplne bežných denných činností. Miláčikom obecenstva sa dnes už neprekvapujúco stal opäť vľúdny obor Petr Petráš, ktorý odpovedá na otázky tak bezprostredne a poctivo, že vám to rozjasní dni na celý týždeň dopredu. Dokonca by som podľa môjho odhadu konštatoval, že na neho smerovalo najviac otázok z publika, takže ak niekto z tradičných usporiadateľov seminárov číta tento článok, určite by mal zahrnúť Petra do svojej pozornosti. Pre dámy a slečny tu samozrejme bola Sabina a ukončím túto časť konštatovaním, že každý si mohol vychutnať svojho favorita. Čo znie ako z ponukového katalógu gayporna.

Po seminári, nadišla obľúbená chvíľa spojená so spoločným fotením, selfíčkami , ktoré väčšinou nájdete pod hashtag Extrifit na soc. sietiach , autogramiády a potrasenie  rúk so svojím idolom. Jednoducho všetko to, čo chcete zažiť. Poznať, aké tie hviezdy skutočne sú "naživo", mie sprostredkované na  youtube, kamerami a nepoznamenaných súťažným stresom. A čo viac ! Mohli ste si s nimi spoločne zacvičiť a to bola skutočne paráda. Jasne, keby ste prišli do fitka a videli by ste zrazu takýto  ultranával, asi by ste sa otočili na opätku a mazali domov. Lenže keby ste vedeli, že medzi tou hromadou ľudí cvičia  tiež  profíci IFBB, špičkoví amatéri, svetoví rekordmani v Bence a najsilnejší muž sveta a navyše nešlo o žiadnu šolichačku, asi by ste zmenili názor a dali si tento regulárny grupentrénink tiež . A ešte by ste získali cenné rady a užitočné tipy na vylepšenie svojich tréningových techník. Trebárs Petr všetkým prítomným predstavil správnu techniku ​​cviku Mŕtveho ťahu aj s výkladom a praktickým prevedením korunovaným ľahkým ťahom s 340 kíl (viac tam jednoducho nešlo dať).

Svoje si povedal k prítomným benčiarom Vlastimil Kužel. Ramená spoločným tréningom ničil Milan Obořil a Noro Zajac išiel tuším chrbát ... Mohol by som tu písať ešte dlho, ale asi bude lepšie pozrieť si fotogalériu, pozrieť na náš facebook Extrifit , kde je záznam z priameho vysielania a pripomenúť si tak skvelý zážitok, alebo horko ľutovať  svoju neúčasť. O tom, koľko sme tam rozdali vzoriek nových produktov ani nebudem písať, alebo Šéfa  rozbolí hlava ... Každopádne, ak teraz roníte krokodílie slzy, že ste premárnili túto jedinečnú príležitosť, nezúfajte. Extrifit Training Day bude aj v roku 2017 a bude opäť skvelý, nabitý osobnosťami a novinkami. Určite sa máte na čo tešiť a napríklad možno  zavítame do miesta vášho bydliska.

Fotogaléria

Produkty v článku

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.