LUCIA ČERNÍKOVÁ - OD EXTRIFIT GIRLS AŽ PO ŠTART NA ARNOLD CLASSIC

Lucius Černíková  bola často videná  na  našich propagačných akciach ako jedna z našich Extrifit Girls. Medzitým Lucia odštartovala svoju športovú kariéru a stala sa členom klubu Extrifit, a v naších farbách v jari získala bronz na Majstrovstvách žien. Teraz má pred sebou ťažkú ​​úlohu, aby získala pozornosť rozhodcov  na prestížnych súťažiach Arnold Classic Spain a Evl's Prague. Prvý krok sa už podaril. Lucia prešla elimináciou  a za týždeň sa ukáže na pódiu v Španielsku .

Ahoj Lucia , môžeš sa  predstaviť našim  čitateľom ?

Ahoj, volám sa Lucia Černíková, pochádzam zo Slovenska, a to z Banskej Bystrice. Momentálne tri roky žijem v Prahe, kde pracujem a trénujem. Teraz je to prvý rok, čo pretekám .

Čo ťa priviedlo  do Prahy ?

Praha je krásne mesto a hlavne v porovnaní s Banskou Bystricou aj veľké mesto. A vždy som chcel žiť vo veľkom meste, takže som tu.

Čo ťa vôbec priviedlo k cvičeniu ?

Môj bývalý priateľ. On bol strašne zažratý do cvičenia  a keď som chcela byť s ním, neostalo mi nič íné ako chodiť do fitka s ním . Tam ma to dosť bavilo , ale skutočná motivácia prišla , keď mi povedal, že by so mňa nikdy žiadna bikini fitnesska nebola . To ma naozaj nakopalo a začala som sa pripravovať na súťaže kondičkárov .

A mal  dôvod na toto tvrdenie ?

Myslel si, že nemôžem urobiť diétu. Je pravda, že mi chutí , ale dokážem sa zaprieť a dotiahnuť to do konca . Aj keď viem, že sú tu samozrejme aj rezervy.

Takže aké máš za sebou  preteky a výsledky ?

Ako som povedala, začal som pred rokom len v tzv. Kondičkároch. Vyhrala som hneď prvú súťaž , čo ma neskutočne nakopalo a potešilo . Na druhej to už  bolo horšie, ale stále to bolo finále a piate miesto . Potom som súťažila teraz v jari , kde som vyhral tretie miesto na majstrovstvách Čiech a o týždeň neskôr som bola štvrtá  na MS  Českej republiky .

Takže môžeme povedať, že výkonnosť stúpa .  Kde si sa zlepšila najviac podľa teba ?

Snažím sa pracovať na nohách a pribrať viac svalov a zlepšiť definíciu. Nie je to ešte dobré ,  ale myslím si , že tu som sa najviac zlepšila , pretože som predtým nemala nohy vobec dobré .

Čo najradšej cvičíš ?

Celkovo je horná časť tela, ale s najväčšou pravdepodobnosťou ramená. Mám ráda supersérie a veľkú váhu. Snažím sa zdvíhať  čo najviac.

Čo je pre teba ťažká váha ? Môžeš nám prezradiť  nejaké výkony ?

Na legrpesse cvičím so 140 kg, na bočné ramená s osem  až desaťkilovými  činkami supersérie rozpažovačiek a predpažovania ...

A drepy  a benchpress a tieto klasické silové disciplíny ?

Benchpress vôbec necvičím , s tým mi pomohol lekár . (Smiech)

Áno, to mi nedošlo . Takže drepy ?

Cvičím skúr hacken drepy , lebo tu mám nejaké problémy s panvou . Ale aj drepy,  len nie s hmotnosťou pre maximálny výkon, ale skôr technicky správne a s vyšším počtom opakovaní.

Takže technicky dobre drepuješ , koľko ?

Technicky dobre s hĺbkou 60 kg.

Na čo sa teraz chystáš ?

Momentálne mám angínu, preto dúfam, že mi to formu príliš nepokazí , pretože je predo mnou nomináciou na  Arnolda Classic v Španielsku (poznámka, že rozhovor bol urobený pred tým, ako nominácia Lucia úspešne prešla) a potom Evl’s .

Čo ťa vedie k účasti na takých veľkých súťažiach, snáď najväčších v Európe, keď si ešte nezískala  dobrý výsledok aspoň na domácej scéne ?

Nemyslím si, že dopadnem  zle. Vedie ma k tomu to , že v prvých súťažiach som zanedbala stravu , boli tam obrovské rezervy, o ktorých viem. Takže keď odstránim všetky tieto chyby, verím, že by som mohola uspieť v tých veľkých súťažiach.

Prečo si myslíš , že by si mohla byť úspešná v porovnaní s mnohými dobre pripravenými dievčatami ?

Trochu sa spolieham na dobrú stavbu tela . Boh mi dal široké plecia, úzky pás a okrúhly zadok, na ktorý dievčatá drepujú  celé roky. Dobre sa mi lepí svalová hmota . Mám silnú vôľu, tak prečo nie ...

Rozhovor robíme na  Powerlifter Extrifit Cupe, kde máme stánok s ochutnávkou výrobkov a nie som si úplne istý tou tvojou silnou vôľou pri našich  nových  maslách  ...

Cheat deň. A tiež som chorá. Takže môžem. (Smiech)

Mimochodom, ako ti chutia ?

Bože, strašne mi to chutí . Tie proteínové sušienky v masle  sú skvelé.

Budeš musieť ešte chvíľu vydržať. Po Arnoldovi máš  Evl’s . Na ktorú súťaž sa tešíš viac ?

Určite Arnold. Bude to moja prvá súťaž. Evl's bude pre mňa dosť kritická, pretože ešte celkom neviem súťažiť týždeň po sebe .

Takže to nemá nič spoločné s atmosférou, že ?

Nie, vôbec nie. Mám len  trochu strach o formu .

 Si celkom aktívna na sociálnych sieťach, naberáš  rýchlo fanúšikov, čo ti to prináša ?

Začali mi volať fotomodelingové  agentúry, ale ešte viac fitness centrá , s ktorým hovorím o spolupráci alebo individuálnom tréningu. Tiež si veľa píšem s ostatnými pretekárkami, dávame si nejaké tipy atď .. Ale nie je to nič zásadné, čo by mi malo nejako  meniť život, alebo tak niečo .. Ale myslím, že oveľa viac než tie moje príspevky, ma zviditeľnila spolupráca s Extrifit . V skutočnosti to všetko začalo, keď som sa stal vašou  Extrifit Girls.

Samozrejme ma to teší . Je táto radosť obojstranná ?

Samozrejme. Extrifit by som nevymenila za nič. Skvelý tím, skvelí ľudia okolo značky, dostala som sa  na miesta a akcie, kde by som sa mohola dostať  ako divák, ale to nie je ono. V minulom roku som bol v zákulisí Evl’s , trávil som čas s tímom, v ktorom  sú všetci špičkoví športovci a obzvlášť skvelí chalani. Bola som tam vedľa Sabiny a to je všetko dokonalý zážitok. Takže idem na túto udalosť s radosťou, nepovažujem to za brigádu alebo za prácu, ale páči sa mi to. Je mi ľúto, že som nemohla na Fibo s Extrifitom, ale nič sa nedá robiť,  pripravovala som  sa na preteky. Navyše,  je to všetko o spoliehaní sa na vaše produkty, ktorým môžem dôverovať a odporučiť.

Bez čoho sa z našej ponuky nezaobídeš  ?

Teraz sú to spaľováky , Thermogel, Synefrin, ale inak celý čas , nech už som v príprave  alebo offseason, hlavne BCAA a hovädzie aminokyseliny. Tie mám stále .

No, Lucia , teším sa na teba Evl’s a potom sa porozprávame , aké to je z pódia . Ďakujem za rozhovor.

 

Produkty v článku

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.