ODMENÍME TÝCH NAJLEPŠÍCH Z VÁS ! ÁNO AJ TENTO ROK !

Ako sa blíži začiatok príprav na jarné majstrovské súťaže, tak sa na EXTRIFITSLOVAKIA  obracia stále viac pretekárov s otázkou, či sa bude opakovať minuloročný typ sponzoringu úspešných pretekárov.

A odpoveď vás bezpochyby poteší.

Áno, aj tento rok  EXTRIFITSLOVAKIA  odmení najlepších pretekárov v dorasteneckých a juniorských kategóriách ! EXTRIFITSLOVAKIA  zopakuje revolučný a spravodlivý koncept sponzoringu nových nádejí Slovenskej kulturistiky. Pozor ! Tento systém sa týka všetkých pretekárov a pretekárok v dorasteneckom a juniorskom veku ! Bez ohľadu na oddielovú príslušnosť a športovú kategóriu !

O čo teda ide ?

Doplnky výživy sú neoddeliteľnou súčasťou prípravy na súťaž každého pretekára, o tom nie je pochýb. Rovnako nie je pochýb o tom, že to je pre mnoho mladých pretekárov zásah do vlastného rozpočtu alebo rozpočtu ich rodičov. EXTRIFITSLOVAKIA vám vráti vaše vložené prostriedky do posledného eura  vo forme doplnkov výživy, bez ktorých sa ajtak  nezaobídete napríklad v príprave na ďalšiu úspešnú sezónu.

Ako je to možné ?

Teraz zbystrite maximálne svoju pozornosť, pretože toto Vám nikto v Slovenskej  republike neponúkne !

  • víťazi a víťazky majstrovstiev Slovenskej  republiky a v kulturistike, klasickej kulturistike, physique a bodyfitness vo vekových kategóriách mladšieho dorastu, staršieho dorastu a juniorov, vrátane jednotlivých váhových a výškových rozdelení , dostanú späť 100% sumy vo forme doplnkov výživy značky Extrifit, ktorú vložili do svojej suplementácia v čase od 10.02 2020 až do dňa konania súťaže
  • ostatný medailisti a medailistky (2. a 3. miesto) z majstrovstiev Slovenskej republiky v kulturistike, klasickej kulturistike, physique a bodyfitness vo vekových kategóriách mladšieho dorastu, staršieho dorastu a juniorov, vrátane jednotlivých váhových a výškových rozdelení , dostanú späť vo forme doplnkov výživy značky Extrifit 50% zo sumy, ktorú vložili do svojej suplementácia v čase od 10.02 2020 až do dňa konania súťaže
  • všetci medailisti a medailistky (1. - 3. miesto) z majstrovstiev Slovenska v kulturistike, klasickej kulturistike, physique a bodyfitness vo vekových kategóriách mladšieho dorastu, staršieho dorastu a juniorov, vrátane jednotlivých váhových a výškových rozdelení, dostanú späť vo forme doplnkov výživy značky Extrifit 50% zo sumy, ktorú vložili do svojej suplementácia v čase od 10.02.2020 až do dňa konania súťaže

Aké sú podmienky ?

EXTRIFITSLOVAKIA  je hrdá na svoju kvalitu, a preto si chce byť istá, že tieto výsledky dosiahnete iba pomocou výrobkov EXTRIFIT . K tomuto overeniu bude používať faktúry, dodacie listy, či iné dohľadateľné dokumenty iba z e-shopu oficiálnej  stránky www.extrifitslovakia.sk , ktoré budú vyhotovené na meno súťažiaceho, ktorý bude následne uplatňovať svoj nárok na sponzorskú odmenu.

Nárok na získanie doplnkov výživy v hodnote 100% alebo 50% z čiastky investovanej do suplementácia vzniká len pre pretekárov, ktorí rešpektujú všetky pravidlá SAKFST a SANK  a Antidopingového výboru Slovenskej republiky. V prípade ich porušenia nárok na získanie športovej výživy zaniká (a to aj spätne), rovnako tak zaniká v prípade pokusu o zneužitie celej ponuky v rozpore s dobrými mravmi a pravidlami fair play. Limit športovej výživy na jedného pretekára je obmedzený čiastkou 750Eur .

Kedy môžem uplatniť svoj nárok na sponzorskú odmenu ?

Pozor ! Jednotlivé percentá sa nesčítavajú, ale ohodnotený bude ten najlepší výsledok. Faktúry naopak áno. Vieme, že si doplnky kupujete priebežne, takže ak si objednáte raz v marci, potom dvakrát v apríli a posledný krát napríklad 14 dní pred súťažou, tak všetky tieto uskutočnenej objednávky sčítame a budeme vychádzať z konečnej sumy po odpočítaní poštovného.

Príklad:

Budete druhý na jednej súťaži , avšak za týždeň dosiahnete lepšiu formu a vyhráte druhú . Budete preto uplatňovať nárok za víťazstvo. Teda 100%. A naopak. Budete druhý na jednej , avšak na ďalšej  sa nevojdete do finále. Nevešajte hlavu, odmena vás čaká za ono druhé miesto . V oboch prípadoch je vhodné počkať do  konca jarnej sezóny a až potom sa prihlásiť o svoju zaslúženú odmenu. A nakoniec je tu tretí  variant, kedy budete na oboch súťažiach zhodne druhý, tak Vám vzniká nárok na tovar v hodnote 50% Vašich faktúr.

Avšak je tu ďalšia skvelá správa !

Môžete si vybrať ľubovoľný tovar v danej hodnote. To znamená, že keď po sezóne budete chcieť pribrať a vyberiete si gainery, alebo kreatíny, je to na vás. Nechceme vás poškodiť tým, že by sme nejako umelo navýšili cenu, ale budeme počítať tú, ktorá je práve aktuálna na e-shope .

Kde môžem uplatniť svoj nárok na sponzorskú odmenu ?

Oskenované faktúry vystavené na meno súťažiaceho spoločne s kontaktnými údajmi, pošlite na adresu extrifitslovakia@extrifitslovakia.sk  najneskôr do 5. 6. 2020. Po tomto termíne váš nárok na odmenu zaniká ! Potom počkajte na vyrozumenie, akým spôsobom dostanete vašu odmenu za výsledok. V prípade nejasností čulo komunikujeme na našom facebookovom profile EXTRIFITSLOVAKIA.SK , alebo na spomínanej mailovej adrese.

Je to len na vás, akého partnera si vo svojej príprave zvolíte. Ak silného, ​​ktorý dokáže oceniť vašu drinu a odriekanie a vybaviť vás do novej sezóny. Alebo takého, ktorý si od vás vezme nemalé finančné prostriedky, ale po peknom výsledku vám vráti iba uznanlivé pokývnutie hlavou ...

EXTRIFITSLOVAKIA  chce týmto spôsobom podporiť mladé nádeje, chce rozšíriť kulturistickú základňu a chce nájsť nové, perspektívne tváre pre svoj elitný súťažný EXTRIFITSLOVAKIA TÍM .

A preto vám za celý EXTRIFITSLOVAKIA prajeme veľa šťastia v nadchádzajúcej sezóne.

 

Produkty v článku

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.