Olympia Amateur . Už nie je cesty späť ..

 

 


Začalo to niekedy v minulom roku  . Obvyklá šuškanda . Olympia , zatiaľ aspoň tá amatérska , má byť v Prahe . Súťaž , ktorej punc výnimočnosti dala svojim názvom jej oveľa slávnejšia matka . Kulturistická súťaž všetkých súťaží . Mr Olympia . Legenda .

 

 

Šuškanda sa premenila  na skutočnosť a účasť na tejto súťaži sa stala prvoradým cieľom mnohých stoviek prihlásených športovcov . Atmosféra zhustla , napätie zosilnelo a to , čo sa odohrávalo v uplynulých 4 mesiacoch a prebieha práve teraz , práve teraz , si v mnohom nezadá s vrcholiacom napätím pred onou slávnou predlohou . Počujeme hlasné  vyhlásenia, ako aj skromné ​​túžby po finále . Vidíme znovuzrodenie už zabudnutých športovcov . Sledujeme príbehy pádov a vzostupov . Vnímame stupňujúce sa očakávania fanúšikovských táborov . Dychtivo hľadáme informácie o zahraničných súperoch a bedlivo pozorujeme tie tuzemské . Odhadujeme šance a odsudzujeme zatiaľ neporazených . Aplaudujeme  nevítatzom  a spochybňujeme neznáme tváre . Vyzdvihujeme prednosti našich favoritov a poukazujeme na nedostatky súperov . Sledujeme tréningy pod svetlami reflektorov a čakáme na pokroky tých utajených . Ponárame sa do špekulácií a odhadov . Vo vzduchu cítime rivalitu , odhodlanie , vôľu a vyčerpania svojich hrdinov . Hreje nás pomyslenie na ich víťazstvo a zviera nás v žalúdku možnosť neúspechu .

 

To všetko sa dnes končí a zároveň začína . Prvý Olympia Amateur v Českej republike privíta svojich účastníkov a dnes na prezenciu pretekárov prepukne festival nenápadného pozorovania svojich súperov , ako aj okázalého nezáujmu . Ale to sa nás , fanúšikov , už netýka . My si počkáme na piatok 5. 6. , kedy sa v semifinálových bojoch stretnú ženy a muži vo svojich kategóriách a prvé karty sa vyložia na stôl . Tý najlepší potom postúpia  v sobotu 6. 6. do finále , kde sa stretnú o jednu z piatich profesionálnych kariet IFBB .

 

 

Z celého nášho srdca si želáme úspech našich reprezentantov na tejto súťaži . Vojtovi Koritenskému , Jakubovi Šubrt a Sabine Plevákovej . Títo traja to budú mať veľmi ťažké . A preto veríme , že aj vy prídete a podporíte tieto mená , ako najlepšie viete a vaše hlasivky dajú jasne najavo , pre koho bije vaše Extrifiťácké srdce . Spoločne potom dokážeme tieto tri k najlepším možným výsledkom .

 

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifit_d50a0475679b1cf327d9fd316e390372.jpg

 

 

 

 

Súvisiace články

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Tipy na fitness jedálniček pre ženy

Tipy na fitness jedálniček pre ženy

Pri dodržiavaní zásad zdravého stravovania je v oblasti fitness možné jesť a nepriberať. Rozhodnúť sa pre stravovací fitness program nie je vôbec jednoduché – vyžaduje si sebavedomý a zároveň trpezlivý prístup, navyše triezvy úsudok bez fám a mýtov zo sveta fitness chudnutia. Nech sa páči – dnes podávame inšpirácie na zdravý jedálniček pre ženy! Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.