PREČO NETOČÍME VIDEA PRE MÝTICKÚ BYTOSŤ ZVANÚ MLADÝ CHLAPEC ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V posednej  dobe si nemôžem nevšimnúť, ako veľmi  populárne sú tie  moderné pánske holičstvá, ktoré sa usilovne snažia , aby vlastne moderne vôbec nevyzerali. Ba naopak, máte mať pocit cesty v čase do časov prvej republiky, ba dokonca sa vás snažia zatiahnuť do starého  Anglicka časov klobúkov. Takže čo chvíľu na mňa zo sociálnej siete vykukne čiasi upravená briadka, zástrih vyholený viac či menej, okorenený klikihákmi , rovnými , súmernými, alebo naopak náhodnými tak, že máte hneď pár pádnych dôvodov porozmýšľať  nad tým, či človeku s Alzhaimerom patria  ostré predmety do rúk. Ale zrejme je všetko v poriadku, lebo  mladí upravenie muži si potom robia spoločné fotky  s potetovaným holičom , vychvaľujúcim  jeho umenie do nebies. Takže som sa tam vydal tiež .  V skutočnosti ma však k návšteve Barber Shopu inšpiroval môj šedovlasý a šedobradý  sused, ktorý odtiaľ pravidelne chodí s punkovou verziou vizáže otca Fura z pevnosti Boyard. A tým nemyslím tú opelichanú Rosákovú verziu v Českej  mutácii. Usadil som sa, absolvoval hodinové patlánie  všetkého možného na oblasť tela, čo začína od ohryzku hore a vyšiel som ... no  rovnaký ako som vošiel, len s o 3 mm kratšími chlupami na hlave a siedmymi kilama ľahší v peňaženke. Takže som si povedal, fajn, bolo to bezva, ale môj obľúbený zostrih ala hlava po chemoterapii hravo zvládnem sám, zdarma a rýchlejšie. Čo ale nezvládnem nikdy, je odhadnúť, ako vlastne natáčať krátke tréningová videá členov Extrifit Teamu z ich reálnych tréningov.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vec sa má totiž tak, že nemožno natočiť niečo, aby to nebolo blbo. Keby sme to premietali za prachy, permanentne by tam stál niekto, kto by sa s  ružovou tvárou dožadoval vrátenia vstupného. Keď ide  Vojto s ľahšou váhou, je to pumpička, nuda na strojoch a určite v skutočnosti cvičí inak. Podvod. Keď cvičí Radek Lonc, je to nejako málo, pretože na tie objemy čo má, by mal zdvíhať viac, a prečo teda cvičí s tak malou váhou, keď Pepa od nich z posilňovne zdvihne viac a to má menšiu ruku. Nejaké divnýé .  A najlepšia diskusia bola na našom facebooku u videa Petra Petráša, kedy zdvíhal 125 kg na biceps, s menším, či väčším Cheatingom , záležalo na meradle a gustu pisateľa. To bol ešte len diskusný flame. To video je tam stále, takže si môžete urobiť obrázok sami.

 

 

 

Takže čo s tým ? Neexistuje podobná diskusia, kde by sa aspoň raz neobjavilo niečo ako: "to nie je dobrý príklad pre mladý chlapcov" Táto mýtická skupina ľudí, ktorým sotva začalo pučať pubické ochlpenie, sa tiahne ako červená niť všetkými diskusiami na všetkých weboch, kde sa objaví nejaké tréningové video, kde aktér necvičí  tak ako z encyklopedickej  príručky kulturistiky.

 

Ja neviem, ale osobne nepovažujem "mladých  chlapcov" za jedincov  s mozgovým nádorom, ktorí dokážu reagovať iba na tmu, svetlo, vreckové od rodičov, cheating Petra Petráša a freevideo. Myslím, že si aj tí mladí chlapci dokážu urobiť názor na cvičenie sami, bez zbytočného mentorovania tých "starších chalanov". Notabene v dnešnej dobe, keď základom kvalitnej  prokrastinácie je, pozrieť si   všetky možné tréningové videa predtým, než sa začnete učiť na skúšku, čoho dôsledkom je, že pri samotnej skúške skrížite dva prsty, spomeniete si na filmy o woodoo a hypnózou sa snažíte skúšajúcemu natlačiť všetky riedke spomienky na to, ako ste mu liezli do rekte.

 

 

Ale chápem, čo tým má byť povedané. Malo by sa zrejme ukázať, ako by sa to správne malo robiť. Lenže je tu jeden háčik. Čo keď dotyčný, v tomto prípade Petr Petráš, tak cvičí od doby, čo sám bol "mladým chlapcom" ? Má poprieť sám seba, predvádzať nejaké komédie s precíznym štýlom opakovaní, len preto, aby sa ukázalo, ako by sa malo teoreticky cvičiť ? A čo keď chce byť onen mladý chlapec rovnako silný ako Peter ? No ? Máme ukázať tréning Petra, taký, ktorý reálne cvičí, na ktorý je zvyknutý, s technikou, ktorá mu podľa jeho názoru prináša najlepšie výsledky a potom vyhlásiť: Túdle nudle takto cvičiť nebudeš, lebo  by si si mohol uhnať krivicu. Alebo povedať, aha , ja tak cvičím, myslím si, že pre mňa je to dobré, ale ty by si tak cvičiť nemal, pretože ja robím od samého začiatku chybu. Je to síce prekvapivo sebakritické, no z úst jedného z najsilnejších ľudí planéty nie úplne uveriteľné.

 

 

 

 

Peter je lifter, nejde mu o precítenie každého svalového vlákna svojho bicepsu. Ide mu o adaptáciu na brutálnu váhu, ktorú by Cheatingom  málokto zdvihol, zato by mnoho z diskutujúcich s tou váhou urobili ukážkový kotrmelec okolo osi pri pokuse o premiestnení činky bicepsom. Nie je potom teda pokrytectvo po Petrovi chcieť, aby cvičil ako z kulturistickej učebnice ?

 

 

A tak je to aj s mnohými ďalšími videami. Borci na nich cvičia  tak, ako sú proste zvyknutí cvičiť. Sto ľudí, sto tréningov, sto ciest k jednému cieľu. Zvykol som si nekomentovať techniku. Prišlo by mi zvláštne, aby som komentoval techniku ​​cvičenia môjho obľúbenca Branche Warrena, ako je tomu dobrým zvykom u chlapčeka, ktorí do kulturistiky zatiaľ nestrčil ani dva prsty. Ja viem, na leg-presse sa tá masa železa pohybuje asi 2,5 cm, hrudný kôš používa pri  Benči  ako trampolínu a celkovo to je veľká divočina. Ale zakazoval by som to tomu mýtickému "mladému chlapcovi" ?

 

 

No asi nie, pretože si myslím, že vyskúšať by sa mali všetky spôsoby a techniky tréningu a ak to nebude len o tom hádzaní činiek a blbej  technike, ale pridá sa k tomu aj tá brutálna  intenzita, potom je to celkom OK. Navyše veľmi rýchlo zistí, že to taká zábava ako to vyzerá, zase nie je. A práve teraz mi vmetie do tváre argument, že to je ono, že zostane len pri tom 3-cm pohybe na legpress s váhou na roky dopredu presahujúcoz  skutočné možnosti ich kvadricepsov. Oprávnene môžem byť so svojím názorom za blbca. Lenže ... presne toto vídam úplne bežne, vlastne dennodenne a nikto z tých, ktorí takto cvičia, s premrštenou  váhou bez intenzity, nezodpovedá definícii "mladého chlapca". Skôr pokročilého cvičenca so vysokým  egom. Teda ten mladý chalan to rovnako vidí v reáli. Ak teda odlepí oči od displeja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Takže ak "mladý chlapec" pozerá na Petráša, ako robí cheating väčší než je zdravé a potom si to ide vyskúšať, nezostáva, než popriať mu veľa šťastia. Vplyv na to ako bude cvičiť, má ale skôr jeho inteligencia, túžba po vzdelaní v danej oblasti, ego a vlastná predstava konkrétneho cieľa. My tu akurát tak môžeme napísať tisíci článok o tom, že by sa mal najprv naučiť správnu techniku ​​a až potom si vyskúšať všelijaké intenzifikačné metódy, vr. Cheatingu , zhadzovaných sérií, negatívnych opakovaní a tréningu s dopomocou (kapitola sama o sebe). Možno môžeme tiež  natočiť pár prevedení cvikov s tučným veľkým nadpisom INŠTRUKTÁŽNE VIDEO, ale natáčať chlapcov z Extrifit teamu, ako cvičia  tak, ako necvičia nikdy ? Nie, to zase nie. A je bohužiaľ dosť pravdepodobné, že tie reálne tréningy holt bude pár "mladých chalanov" u vás vo fitku imitovať. V čase You Tubu s tým neurobíte ani prd.

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.