PRIPRAVTE SI EURÁ, K ZÍSKANIU BUDÚ NOVÉ TITULY.

Možno patríte k niekoľkým málo jedincom, čo na víkend vypínajú všetky elektronické hračky a zrieknu sa všetkých informačných kanálov. A robíte dobre. Máte totiž mňa , ktorý vám naservíruje to najpodstatnejšie, čo sa cez víkend udialo. Trumpa urobili prezidentom, čo sa priaznivci demokratov rozhodli osláviť tak, že vymlátili pár výkladov. Tiež  prebehli hneď dva kongresy. Jeden z nich mali Zelený. Asi ste zaregistrovali, že jedným z mojich obľúbených terčov urážok bol Jirko Dienstbeier, ale od tej doby, kedy dokázal takmer nemožné tým, že ho pre neschopnosť vyhodili aj od socialistov, už s ním nie je taká zábava. Ale nič sa nedeje, mám už dlhodobo v zálohe jeho nástupcu. Tým je smiešny chlapík s ešte smiešnejšími  fúzikmi. Ak vám prišiel  na myssľ  Adolfov tieň, tak toho nemyslím aj keď v miere fanatizmu asi veľmi  nezaostávajú. Tým vyvoleným je Matěj Stropnický, ktorý na onom kongrese chce napríklad legalizovať squatting. Takže ak máte trochu zanedbanú kôlňu, možno jedného dňa budete mať nové nájomníkmi v batikovaných tričkách s alzheimerom a k tomu zodpovedajúcou zásobou konope. Marginálie ako verejné záchody pre transgenderáky netreba ani zmieňovať. Stropnický máva občas tak šialené nápady, že si myslím, že jeho otec v skutočnosti nie je minister cez flinty a šesť ojazdených stíhačiek na splátky, ale malý chlapík zo Španielska menom Rafael Santonja, prezident IFBB. To by ostatne vysvetľovalo aj pokus o donjuanský vzhľad u toho pojedača ekopotravín.

Ale oveľa väčším  pojítkom je schopnosť vyprodukovať ešte hlúpejšie nápady. A to, v ťažkej konkurencii Zelených, chce nutnú dávku kreativity, to musíte uznať. A tak sa nám na kongrese IFBB zrodili nové plány. Budeme mať veľa nových kategórií a titulov. Tak napríklad po nove sa dočkáme titulu Majsterky Európy vo welness fitness. U nás v Liberci máme v Babylone jedno wellness. Chodíte tam nahí a vzájomne si prezeráte genitálie. Takú súťaž vítam, ale obávam sa, že tu pôjde o niečo iné. Táto kategória bude pre Bikiny s masťou na zadku. Nie, vážne. Oficiálne výklad je ten, že pôjde o kategóriu, kde Bikinyfitnesska s disproporciou medzi hornou a dolnou polovicou tela, MUSÍ mať väčší zadok a stehná. Takže ak za sebou ťaháte prdel ako Ferdo Mravec, máte šancu sa zapísať do análov (aby sme zostali pri téme) prvým titulom európskej šampiónky Wellness Fitness. Ale nemyslite si, že to bude niečo ľahké !

Teraz je takmer nemožné objektívne rozsúdiť kategóriu Bikiny fitness. Je potrebné hľadať aj tie najmenšie detaily na mnohých dokonalých telách, aby sme jednu súťažiacu mohli rozosmiať a druhú rozplakať. Máš zle naondulovaný vlas na ofine? Tak to máš pre tento rok smolu, dievčatko ... U wellness fitness sa nám pre výklad pravidiel pre zmenu otvárajú dvere veľkosti Brandenburskej brány, pretože zatiaľ čo u Bikin správne hľadáme chyby, tu sa nám budú prezentovať nesúmerné dámy s podvozkami tanku Abrams a my budeme posudzovať mieru toho, či už je to málo alebo veľa . Takže to vidím tak, že sa pred úzkou skupinkou arbitrov budú časom dievčatá natriasať a krútiť a vyhrá tá, ktorá je skrátka nejrajcovnejšia .

No ... nakoniec  ako u bikín, akurát so zadkom. Vítam to. Mne sa  dievčatá s veľkým zadkom páčia , takže si myslím, že som našiel svoju špecializáciu a v tomto smere to môžem dotiahnuť medzi rozhodcami celkom  ďaleko. Už sa teším na najbližšie rozhodcovské skúšky. Len si nie som istý, ako veľmi sa to bude líšiť od surfovania na internetových stránkach, kde pred spustením musíte klamať o svojej plnoletosti ...

A teraz pozor !!! Tento prvotný dojem som získal, keď som si prečítal slovné spojenie wellness fitness a informáciu o nutnosti veľkého zadku . A k tomu si prezrel priložené fotky na webe eastlabs.sk. (Pozri prvý obrázok) Lenže ono je to úplne inak ! Táto kategória už totiž dlhšiu dobu ide na pohárovkách. A tam nielen, že nepretekajú veľkokapacitné zadky , čo si idú občas zacvičiť, ale naopak sú tam dievčatá, čo sú preplnené o dosť viac, než klasické bikinyfitnessky, len  zabudli prestať drepovať. Takže majú svalnatejšia vŕšky ako bikiny a svalnatejšie nohy ako šprintéri v cyklistike a všeobecne sa dá povedať, že ich svalový rozvoj je niekde na úrovni bodyfitness. Čo toto má spoločné s názvom wellness, to mi zostane záhadou dovtedy, kým mi niekto založí na facebooku nekrológ page.

Pokiaľ sa vám teda zdá, že názvoslovie vyššie spomínanej  kategórie je trochu na hlavu, uvidíme, čo poviete teraz. Ďalšou novou  kategóriou je "Games classic bodybuilding". Vlastne ... na to nepoviete nič, pretože aj keď tá kategória je vyhlásená, nikto nemá ani páru, o čo ide. Ale vychádzajme zo slova Games, teda hry. Trebárs pôjdem o hru na schovávačku ..., kedy usporiadatelia zhrabnú štartovné a potom vydajú pokyn, že vyhráva ten, kto ich  za celú dobu súťaže nebude obťažovať svojou prítomnosťou. Alebo povznesieme intelektuálnu stránku kulturistiky a borci budú na pódiu zvádzať šachovú partiu v plavkách a dbať poctivo na kontrakciu bicepsu pri ťahu pešiakom. Alebo sa budeme držať trendu, kategóriu vyhlásime pre všetkých tých, ktorí sa umiestnili na posledných priečkach v kategóriách Physique, kl. kulturistov, kulturistov atď .. a do hry naopak zapojíme divákov tým, že budú v hľadisku hádať, čože to tí chlapci robia za šport a čím sa zaoberajú vo voľných chvíľach. Potom tu máme ďalší novinku- Muscular Physique, ďalej niekoľko nových výškových rozdelení a pár plánov do budúcna. Zdá sa ale, že tituly z Majstrovstiev Európy za pôsobivo predvedené tielko a sako sa tento rok ešte rozdávať nebudú.

Zlé jazyky tvrdia, že ide zas len o peniaze, pretože jedným z ďalších skvelých bodov kongresu bolo zvýšenie štartovného na  350 éčok. A čím viac kategórií, tým viac éčok, to dá rozum. A viete čo ? Ja som za . Úžasne tým popoženiú ekonomiku. Hlavne tú Španielsku. Ale aj naša scéna na tom bude dobre. Úplne vidím tú cunami nových Fan page s názvami "Europe games classic bodybuilder Venda Kacafírek next Pro IFBB". Tých nových trénerov ! To bude pecka ! Sami usúdite, že robiť trénera s ôsmym miestom v kulturistike na pohárovky z Hornej Dolnej, nie je nič moc. Ale také tretie miesto z Európskeho šampionátu v Games classic bodybuilding, to znie sakra dobre. Parádne to zaplní vizitku. Z toho si všetci sadnú na zadok a klienti sa len pohrnú. Ako vykonať správne drep, to už sa doučím časom.

Takže teraz je jasné, že koruny a eura sa budú točiť ako na centrifúge. Skvelý plán. Napriek tomu všetko som našiel dieru na trhu. A tak by som mal pre chytré hlavy z exekutívy IFBB taký nápad. Zdá sa, že na pódiách IFBB sa etabluje čím ďalej tým viac Abdullov a Ahmedov, ale Fatim a Sadžií je medzi účastníkmi súťaží ako šafranu. Samozrejme vieme, prečo a tak si myslím, že pri vymýšľaní najrôznejších pseudokategorií by sme mohli vziať do úvahy aj kultúrne odlišnosti v danej lokalite. Čo takto kategórie Burkiny kotníček ? Alebo Burkiny stehienko pre pokročilejšie športovkyne ? Ha ? Boli by sme pokrokoví, multikulti a mladý Stropnický by tam mohol časom stavať transgender hajzlík ...

 

 

Produkty v článku

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.