PROJEKT- ODMENA ZA VÝSLEDOK - JE UKONČENÝ

 

 

 

 

Jarnú sezónu môžeme pomaly , ale isto považovať za ukončenú, medaily sú rozdané a nastáva čas odmeniť tých  najlepších  z vás .


EXTRIFITSLOVAKIA  na začiatku  roka vyhlásila ojedinelý projekt , kde sa rozhodla odmeniť tých  najlepších  pretekárov jarnej sezóny v mládežníckych kategóriách . Samozrejmosťou bola podmienka , že títo pretekári sa museli plne spoľahnúť vo svojej príprave iba na produkty značky Extrifit a ťažiť z ich účinnosti a funkčnosti .

Všetky podmienky potrebné k tejto akcii boli uverejnené s patričným predstihom , ich znenie bolo po celý čas trvania akcie nemenné a môžete si ich prečítať tu .

Ak teda patríte medzi tých  úspešných  medailistou  a medailistky majstrovských súťaží mládeže , ktorým patrí odmena za váš výsledok , venujte zvýšenú pozornosť nasledujúcemu textu .

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/snimka-1-sk850_e578acb736a1374a02aa989ec8a8fb05.jpg

 

 

 

Dopredu  by sme vám chceli pogratulovať k vašim výsledkom a veríme, že výrobky našej značky k nim prispeli nemalou mierou. Zároveň vám chceme poďakovať za šírenie dobrého mena Extrifit, lebo vaše úspechy svedčia  o kvalite našich produktov a sú zdrojom radosti a povzbudenie do ďalšieho vývoja nových moderných produktov našej značky .

 

 

Teraz už k praktickému postupu:

 

 

1.  Napíšete e-mail na adresu objednávky@extrifitslovakia.sk
2.  Ako predmet e-mailu napíšete: Odmena za výsledok
3.  Všetky Vaše faktúry pochádzajúce z e-shopu www.extrifitslovakia.sk  oskenujete, alebo ofoťte a priložte  ako prílohu do e-mailu.
4.  Do textu e-mailu napíšte Vami požadované druhy doplnkov značky Extrifit v príslušnej hodnote. Tzn. 100 alebo 50% z vašich faktúr. K jednotlivým doplnkom pripíšte práve aktuálnu cenu výrobku na e-shope  .
5.  V e-maile nesmie chýbať vaše celé meno, adresa, na ktorej bývate a predovšetkým kontaktný telefón na vás.

 

 

V prípade akýchkoľvek nejasností volajte na tel. Číslo 0903558722 p. Andrej


 

 

Mail pošlite najneskôr  do konca mesiaca júna. Správu o doručení vášho e-mailu dostanete v odpovedi. Potom nám určite radi doprajete čas na vyhodnotenie vašich požiadaviek a ich overenie. Medzitým budete kontaktovaný na vami uvedenom telefónnom čísle, aby sme sa mohli spoločne dohodnúť na odovzdaní  a vašom mediálnom zviditeľnení  formou rozhovoru a fotografií.



Pre EXTRIFITSLOVAKIA  je to potvrdenie vašej dôvery v naše výrobky. Potvrdenie , ktoré vydali úspešní športovci-medailisti mládežníckych kategórií roku 2015, spoliehajúci na doplnky výživy našej značky.

 

 

 

 

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.