SÚŤAŽTE S PETROM PETRÁŠOM A VYHRAJTE ISO 90

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Už len dva dni nás delia od najväčšej súťažnej udalosti tohtoročnej jari. Diamond Cup, kde sa odohrá bitka o 6 profesionálnych kariet a tradičná profi súťaž Mozolani Classic, kde sa netrpezlivo očakáva vystúpenie  Vojtu Koritenského, už klope na dvere. Bude to veľké, bude to žeravé a bude tam aj Extrifit.

 

 

A ako je u nás dobrým zvykom, opäť sme si prichystali pre fanúšikov niečo extra. Niečo dooosť  extra. Tentoraz vytiahneme jedno eso z rukáva v podobe najsilnejšieho muža ČR a SR Petra Petráša. Petr nám predvedie Mŕtvy ťah s váhou, ktorá určite dosiahne 400 kíl. Možno  prekoná aj 410 kíl predvedených na Extrifit Training Day v apríli, kto vie?

 

 

A práve vy môžete byť súčasťou tohto pokusu. Máte jedinečnú príležitosť porovnať sily s neuveriteľným Petrom Petrášom . Zážitok na celý život, to vám garantujem a perfektnú príležitosť, ako vo vyhecovanej  atmosfére posunúť svoje maximum. A k tomu všetkému ešte môžete získať špičkový proteín ISO 90 v dvojkilovom  balení!

 

 

Nie, nebojte sa, nemáme pre vás nerealne  lákadlo typu: Kto prekoná Petra, získava proteín. Tá cena, resp. 3 ceny v podobe troch balení ISO 90 je daná a v každom prípade ju niekto získa.

 

 

A kto to bude?

 

Špičkový proteín ISO 90 získavajú posledný traja  súťažiaci, ktorí najdlhšie udržia  krok s pridávaním váhy Petra Petráša.

 

Súťaž bude prebiehať na stánku Extrifit počas prestávky v  Diamond Cupe , takže v sobotu od 15:00 hod. Ak sa chcete zúčastniť, kontaktujte nás na stánku počas celého dňa, najneskôr však do 15.00 hod.

 

Povolený je pásik a bandáže na zápästie.

 

 

Podmienka účasti:

 

Vzhľadom k tomu, že očakávame väčší záujem a je potrebné túto súťaž obmedziť na maximálne 10 súťažiacich vr. Petra, podmienkou účasti bude doložený nákup tovaru Extrifit v minimálnej hodnote 15 eur . Pokiaľ bude viac záujemcov ako deväť, o účasti rozhodne vyššia hodnota účtenky. Tovar je možné zakúpiť aj priamo na stánku.

 

 

 

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.