TOMÁŠ TABAČIAR - VÍŤAZ DIAMOND CUP GREECE 2016

Slovenský reprezentant v kulturistike Tomáš Tabačiar bol dnes blízko k tomu, aby sa stal absolútnym víťazom tejto prestížnej súťaže, najskôr triumfoval vo svojej kategórii kulturistika do 95 kg a potom bojoval o PRO kartu v absolutke, v ktorej napokon rozhodcovia uprednostnili domáceho Gréka.

Tomáš Tabačiar : 

„S prehľadom som vyhral svoju kategóriu, ktorá bola veľmi silná. Potom nasledovala absolutka a už pred jej začiatkom som bol v očiach niektorých rozhodcov, pretekárov a trénerov, čo mi povedali, favoritom na absolútne prvenstvo. Slová o tom, že vyzerám fantasticky, že mám najnižší obsah tuku a najlepšie nohy na súťaži, ma povzbudili ešte viac, ale nakoniec to dali domácemu Grékovi, z čoho som naozaj sklamaný, hoci on vyzeral veľmi dobre. V backstage prišli za mnou dvaja rozhodcovia i pretekári kývajúci hlavou a povedali, že som mal vyhrať ja. U nich i u divákov som bol absolútny víťaz ja, ale nakoniec je absolútnym víťazom Grék. Čo už, taký je šport, je mi to ľúto, cieľ som mal jasný, získať PRO kartu... Podľa môjho názoru som sa v Aténach predstavil v životnej forme. Hodnotenie podľa rozhodcov a divákov bolo od začiatku pozitívne, príjemné boli aj uznanlivé slová od fotografov, ktorí tiež verili,že vyhrám absolutku, ale z PRO karty sa teší Grék. Ja sa však svojho sna nevzdám. Podmienky na PRO kartu spĺňam, je to buď titul absolútneho majstra sveta alebo titul absolútneho majstra Európy alebo víťazstvo vo svojej kategórii  v danom roku na dvoch prestížnych súťažiach, čo som splnil, keďže som triumfoval na Diamond Cupe v Žiline i Diamond Cupe v Aténach. O PRO kartu si požiadam a uvidím, ako sa asociácia k tomu postaví, lebo ja do PRO kategórie chcem prestúpiť. Chcem sa poďakovať svojmu trénerovi Jožkovi Pírymu, s ktorým som konzultoval celú prípravu, stále sme boli na telefóne a opäť ma dokázal dostať do životnej formy. Spolupráca Píry a Tabačiar je na Top úrovni a verím, že toto je len začiatok nášho pôsobenia,“ povedal exkluzívne pre www.mozolani.com pár minút po svojom triumfe v Aténach Tomáš Tabačiar, ktorý v roku 2016 dosiahol úspechy na jar i jeseň.

Jar 2016 : Absolútny majster Slovenska v Dubnici n. V., bronz na Majstrovstvách Európy v Santa Susanne v kulturistike do 90 kg, 1. miesto na Diamond Cupe v Žiline v kulturistike do 95 kg.

Jeseň 2016 : 2. miesto v kulturistike do 95 kg na Arnold Classic Europe v Barcelone, 2. miesto v kulturistike do 90 kg na EVLS Prague, 1. miesto v kulturistike do 95 kg na Diamond Cupe v Aténach.

BLAHOŽELÁME !!! 

Produkty v článku

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.