VOJTO NA OPLYMPII - DEŇ POTOM A VEČER PRED KORUNOVÁCIOU

Deň potom je názov nejakého hororového filmu , ktorého dej si už vôbec nepamätám. Zrejme nejaká vyvražďovačka, čo vcelku zodpovedá obrazu včerajšieho diania pri pitvaní slávneho mena Kevin Levrone. Ale o tom krátko neskôr. My sme tu preto, aby sme monitorovali dianie Vojtu pri jeho prvej účasti na Mr. Olympia.

No ... ako to dopadlo, už asi viete, ale napriek tomu si k tomu poďme niečo povedať. V prvom rade to, že Vojto nemal žiadne prehnané očakávania a prvoradým úspechom bolo, sa na tú súťaž dostať. Ja som túto, tak trochu frázu, čítal už nespočetnekrát, lenže až  tu pochopíte plný význam tejto vety. Dostať sa na súťaž Mr. Olympia vyžaduje víťazstvo, alebo aspoň veľa medailových pozícií na pohárových profesionálnych súťažiach. Už to je ťažké, ale ako na príklade našich borcov z Česka a Slovenska nie je nereálne. Žiadna Grand Prix nie je tak nabitá, aby nebol priestor pre šancu. Sú tam veľkí chlapi s horšou formou, sú tam borci s miernymi defektmi , alebo chybou v symetriii apod .. Na Olympii nie. Je to súťaž z ľudí, ktorí všetkých  týchto  spomínanýh  odstavili z cesty a tým pádom sa zíde pole brutálne narastených , pripravených frajerov bez chýb. V tomto vyniká predovšetkým Flex Lewis, ktorý jednoducho nemá jedinú chybičku, ktorá by sa mu dala vytknúť.

Vojto bol perfektne pripravený, bol separovaný, tvrdý, s vynikajúcou symetriou a hustotou svalov. To všetko sa mu hodilo pri dobývaní nominácie na Mr. Olympia. Tu takí však boli všetci a navrch pridali pekných pár kíl svaloviny. Vojto je jednoducho proti nim príliš subtílny , takže ani tá  najlepšia  forma by ho vyššie neposunula. Čaká ho teraz veľa práce, ale zase je tu veľký priestor na zlepšenie. Kým kompletne celá desiatka balansovala na hmotnostnej hrane 212 libier (Flex Lewis dokonca navážil 213 lb), tak Vojto má ešte 10 kilovú rezervu. Pokiaľ ju využije, bude tam a bude bojovať o najvyššie priečky. Dnes je ešte na programe finále Olympie, kde sa vyhlási Top Ten a potom samozrejme víťaz Mr. Olympia. Takže Vojto  pre tých pár minút ešte drží formu, potom sa ozve jeho meno, urobí 2-3 pózy a ahoj.

No a teraz k tomu Kevinovi ... čítal som na nete príspevky fanúšikov, že je to- jedno, ako vyzeral, že si ten návrat beztak užil apod .. No, neviem, ako prebiehal prenos a ako časté boli zábery na dianie mimo porovnávanie, ale ak by zaberali len Levroneho, obraz užívajúceho si borca ​​by sa im určite nenaskytol . Skôr to vyzeralo tak, ako by vymýšľal, ako sa z toho pódia čo najrýchlejšie vypariť. Nebolo to dobré a bol to hazard s jeho skvelým menom, pretože Kevin bol suverénne najslabším pretekárom večera. Ale asi nie je náhoda, že práve dnes sa spustili jeho nové  stránky, kde si za dolár  môžete kúpiť jeho posilňovací  program na cvičenie v každom veku. Holt biznis je biznis a tu to platí dvojnásobne. Každopádne som zvedavý, či sa ukáže na dnešnom programe, kde sa vyhlasuje Top Ten. Počítam, že nie.

Zážitkov mám celý rad, a keď si čítate radi moje články, vedzte, že vás o ne v nasledujúcich dňoch neochudobním vo veľkej reportáží z tripu do Las Vegas na Mr. Olympia. Ja sa s vami lúčim, užijem si finále a tiež si pôjdem zacvičiť, aby som mohol večer odniesť Vojtu z krčmy a naložiť ho do lietadla, aby vám na EVL s mohol porozprávať na stánku o svojej dlhej a Superúspešný sezóne 2016.

P.S. Snímky vyrobil  Igor Kopček

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.