VYBRANÉ DIEVČATÁ NA KONKURZ NA EXTRIFIT GIRLS

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifit-slovakia-extrifit-girls-1_900793cf1dc1e839fd3f0e5a45c84f31.jpg

 

 



Najskôr mi dovoľte krátku rekapituláciu. V stredu sme zverejnili článok s oznámením, že zakladáme Promo team nazvaný Extrifit Girls. V podstate ide o Team hostesiek, ktoré nás budú sprevádzať po chystaných akciách. Rozhodne sme nezháňali  dievčatá na sponzoring. Predpokladom bolo, že nebudeme robiť žiadne vyraďovacej predkolo a že v kľude a pokoji dokráčame ku konkurzu v počte cca 50- tich dievčat. Lenže , kruto som sa zmýlil. Počas necelého týždňa nám do správ na FCB prišlo ťažko uveriteľných 83 správ s vašimi fotkami a vyjadrenou  túžbou stať sa našou  Extrifit Girl. A to prosím ešte nehovorím o nezaradených dámach, ktorých sebavedomie značne prevyšovalo ich telesné predpoklady a neboli zaradené . Samotný zraz v stále sa zvyšujúcom počte, by už potom bol skutočným problémom a chtiac, nechtiac, museli sme "facebookový konkurz" ukončiť a vykonať akýsi "predvýber", akokoľvek sme avizovali, že sa konať nebude a kde sme vybrali polovicu súťažiacich. A bol to sakra ťažký výber. Napriek tomu sme nesmierne vďačný za váš záujem o spoluprácu s našou značkou a túžbu stať sa našou  Extrifit Girl. Obrovsky si toho ceníme a váš záujem nás zaskočil a potešil zároveň.

 



A teraz už uhryzne do toho kyslého jablka. Celkom iste sa mnoho dievčat bude cítiť ublížene, budú argumentovať počtom lajkov a pre mnoho z nich bude výber nespravodlivý. A iste mnoho z nich bude mať pravdu. Napriek tomu, ako sme avizovali, počet lajkov bol určitým vodítkom, nie rozhodujúcim faktorom. Do užšieho výberu pozvaných dievčat sme zvolili dievčatá, ktoré poslali vhodnejšiu fotku, ktoré sú fotogenickejšie , ktoré nás, hoci aj detailom, viac zaujali, dievčatá, o ktorých z histórie ich objednávok vieme, že to sú pravé  Extrifiťačky. Rozhodne ten výber nie je výberom slečien s najväčšími svalmi, najhlbším bruchom a najlepším vyrýsováním. O to nám teraz nešlo.

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifit-slovakia-extrifit-girls-2_900793cf1dc1e839fd3f0e5a45c84f31.jpg

Čo teda chceme a čo nás bude zaujímať na konkurze ?

 



Písať v dobe politicky korektného vyjadrovania o čo nám presne ide, je takmer misie imposibilní. A preto poprosím všetky feministky, aby odvrátili zrak a išli vypracovať nejakú tabuľku rodovej vyváženosti. Požiadam všetkých  ľudskoprávnych  aktivistov o upnutie všetkých síl na vyriešenie mieru na Blízkom východe a strážcov  verejnej morálky upozorňujem na nuda pláže vo Východnom Nemecku, ktoré by nemali uniknúť ich pozornosti. Stánok Extrifit na veľkých akciách je totiž cirkusom, obkľúčený našimi fanúšikmi, čo sú mladí cieľavedomí mladí ľudia, ktorí si zároveň neodopierajú krásy života. Majú radi kvalitné produkty, ktoré im predvedie kvalitný borec, alebo hosteska s kvalitným  zadkom.

 

Poskytujeme zážitok zo stretnutia s tými najlepšími borcami , najlepšími fitnesskami  a najprístupnejším sprievodom. Chceme preto živé dievčatá, ktoré sa budú rady a maximálne ochotne fotiť s našimi fanúšikmi . Chceme dievčatá, ktoré sa nebudú hanbiť, tak trochu exhibicionistické typy s pracovnou morálkou, pre ktoré bude oveľa väčšou motiváciou byť súčasťou značky Extrifit než samotný zárobok. Chceme, aby návštevníci našich aktivít mali z toho všetkého hlavu zamotanú ako z centrifúgy.

 

Pre naše akcie používame oblečenie od šiat, cez legíny s tričkom až po krátke, nohavičky (viď. Foto Sabiny Plevakovej ) A práve v tom vás budeme chcieť vidieť na konkurze, lebo práve to nemilosrdne odhalí vaše nedostatky. (Alebo prednosti) Na vršok si zoberte Top opäť podobný tomu na ilustračnej  fotke. Ak nemáte tieto elastické nohavičky, nič sa nedeje, kúpte si nejaké obyčajné nohavičkové.

 



Mnoho z vás nám písalo, že majú skúsenosti z hostess a podobných akcií. V tejto chvíli je vám však jasné, že stánok Extrifit je trochu väčšia divočina, ako podávanie welcome drinku v slušnom kostýme. Možno si teraz hovoríte, že to nie je úplne pre vás. A možno by to pre vás bolo, ale rysy vášho priateľa po prečítaní článku povážlivo stvrdli, tvár nabrala neprirodzene začervenanú farbu a jeho ruky zvierajú váš krk oveľa silnejšie, než by vám bolo príjemné. Skrátka, ak si vašu účasť rozmyslíte, nič sa nedeje. Požiadam vás ale, aby ste nás absolútne stroho informovali o tom, že sa konkurzu nezúčastníte. V tomto prípade by sme informovali záujemkyne, ktoré sa nedostali do finálneho výberu a dali šancu im.

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifit-slovakia-extrifit-girls-3_900793cf1dc1e839fd3f0e5a45c84f31.jpg

 

 

 

Koho pozývame na konkurz a čo so sebou ?

 



Všetky slečny, ktoré sa vidia vo fotogalérii vami poslaných fotiek, sú pozývané na konkurz na Extrifit Girls, ktorý sa uskutoční dňa 27. 8. od 14 hod v Extrifit Gyme, v Hradci Králové, Svitavská 1814/2. Konkurz bude od 14 hod



So sebou si zoberte spomínaný "úbor" (nohavičky a Top) Topánky, lodičky, črievice, to nechám na vašom uvážení. Ďalej potom minimum vedomostí o Extrifite a hlavne dobrú náladu. Príďte ideálne v legínach, prípadne v oblečení, ktoré dá vyniknúť vašej športovej postave.



Na oplátku dostanú všetky uchádzačky svojich päť minút slávy v sledovanom dokumente On The Top a v reportáži na Extrifit.cz, aj darčeky od spoločnosti Extrifit a exhibíciu Vojtu Koritenského. Ten bude spoločne s Tomášom  Kašparom a užším  manažmentom spoločnosti Extrifit vyberať medzi uchádzačkami o post na Extrifit Girls. Pokiaľ si budete chcieť zacvičiť vo vyhlásenom Extrifit Gyme, nie je problém, ale vstup do posilňovne si už hradíte samé.



Nakoniec vám snáď len popriať, aby ste sa neprehliadli vo fotogalérii pozvaných dievčat, aby ste sa povzniesli nad tým, ak sa tam skutočne nenájdete a ak áno, budeme sa veľmi tešiť na stretnutie s vami.

 

 

Pozvané dievčatá pre konkurz na Extrifit Girls

 

 

 

Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia
Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia
Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia
Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia
Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia
Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia
Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia
Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia
Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Tipy na fitness jedálniček pre ženy

Tipy na fitness jedálniček pre ženy

Pri dodržiavaní zásad zdravého stravovania je v oblasti fitness možné jesť a nepriberať. Rozhodnúť sa pre stravovací fitness program nie je vôbec jednoduché – vyžaduje si sebavedomý a zároveň trpezlivý prístup, navyše triezvy úsudok bez fám a mýtov zo sveta fitness chudnutia. Nech sa páči – dnes podávame inšpirácie na zdravý jedálniček pre ženy! Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.