ZVIDITEĽNITE SA !!

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-zviditelnite-sa-1_fa4d92b459a64818a660ae8f6e230f03.jpg

 

 

 

 

Za dobu existencie webov  Extrifit.cz a Extrifitslovakia.sk sa stali z týchto  servrov  čitateľsky príťažlivé a rešpektované weby s pravidelnou návštevnosťou a výrazným dopadom do komunitu fitnes. Poďte to využiť vo váš prospech. Zadarmo.

 

Nie, nehovorím teraz o nejakej reklamnej  pozícii , o banneri  odkazujúcom  na vaše služby atď ... Hovorím o vás samotných. O vašom zviditeľnení . O zviditeľnení  vašich služieb, myšlienok, osoby, či kariérneho  rastu. Hovorím o tom, že vy sami môžete publikovať v zavedenom internetovom médiu a využiť jeho popularity vo vlastný prospech.

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-zviditelnite-sa-2_fa4d92b459a64818a660ae8f6e230f03.jpg

 

 

 

 

Čo napríklad takí osobné tréneri? Tých je dneska ako múch. Nikto nemá ani poňatia, ktorého si vybrať. Chudého bez náznaku osvalenia , zato však teoreticky perfektne vybaveného? Alebo kulturistu ovenčeného titulmi , ktorý toho o naturálnom cvičení zase toľko nevie. Čo takto vystajlovaného fešáka u ktorého hrozí akútne nebezpečenstvo rozvinutého narcizmu? Ako si má začiatočník, na ktorého web extrifit.cz a extrifitslovakia cieli, vlastne vybrať? Čo tak publikovať vaše vyskúšané tréningové princípy? Dať pár užitočných stravovacích rád? Ukázať, že máte vedomosti, že viete, o čom hovoríte a máte prehľad o moderných fitness trendoch. No ak tomu na seba prihodiť kontakt, ponuku služieb a miesto, kde najradšej trénujete. Skrátka si na základe vášho článku urobiť vlastné promo. To je podľa mňa tá najlepšia reklama a neustále ponuky na trénovanie, ktoré dostávam ja, to jedine potvrdzujú.

 

 

Alebo nie ste osobným trénerom, ale zaujímate sa o dianie vo fitness, radi by ste glosoval dianie v tejto subkultúre, ale obvyklý formát komentárov v diskusných fórach vás nepustí do rozvinutia ucelenej myšlienky. Aj pre vás máme šancu viesť si svoj vlastný blog, kde možno pravidelnými príspevkami  komentovať aktuálne dianie na fitnes scéne, ako je to obvyklé v mainstreamových médiách. Ako tak sledujem sociálne siete, materiálu je až-až ...

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-zviditelnite-sa-3_fa4d92b459a64818a660ae8f6e230f03.jpg

Alebo ste kulturista? Napríklad práve ten, ktorý sa chystá na jarné súťaže. Chcete sa zviditeľniť? Získať potenciálneho sponzora? Upútať pozornosť fanúšikov a získať tým podporu verejnosti? Čo tak dokumentovať svojou prípravu na týchto stránkach? Myslím, že by to mnohých  zaujímalo a predovšetkým motivovalo k svojmu vlastnému úsiliu. Ako vám potvrdia  mnohí ostrieľaný  pretekári, fanúšikovská podpora je tým najlepším hnacím motorom. A tiež najlepšou motiváciou pre získanie sponzoringu, pretože aj ten najlepší športovec, ktorý nikoho nezaujíma, nie je atraktívny pre biznis.

 

 

To samozrejme bezozbytku platí aj pre dámy a slečny. Boom kategórie bikiny fitness vedie k tomu, že nám tu vzniká doslova armáda dievčat, ku ktorej vzhliadajú davy iných dievčat. Ak nechcete motivovať ostatných iba na sieťach, založte si tú vlastný blog. Verte mi, že spojenie s renomovaným webom vám dá punc kvality, ktorý váš účet na IG neponúkne.

 


No a tak by sme mohli pokračovať do nekonečna. Máte posilňovňu, ktorá ponúka niečo extra? Napíšte nám. Máte pocit, že práve vy chcete odovzdať niečo verejnosti? No tak hurá do toho. Chcete prezentovať svoje výsledky? Prečo nie na stránke Extrifit.cz a Extrifitslovakia.sk ? Možností je veľa. Záleží len na vás, ako tejto ponuky využijete.



Ak vás to zaujalo, píšte o získanie konkrétnych informácií na mail vacek@extrifit.cz

 

 

 

 

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.