DESATORO PRE NÁVŠTEVU EXTRIFIT TRINING DAY

Extrifit Training Day by ste mali navštíviť, pretože ...

1) ... vás necháme skorumpovať

Skutočne, každý z návštevníkov od nás obdrží malý darček a pri vchode ho privítame netradičným, alebo možno v priestoroch posilňovne tradičnom, welcome drinkom. A čo viac ! Štaprdlíky vám ponúknu naše nové Extrifit Girl, Lucia a Domča, uskutočné  krásavice, o čom sa môžete presvedčiť na našom facebooku.

2) ... sa dozviete niečo, čo chcete počuť.

Stačí malé nahliadnutie do online poradne, do otázok a odpovedí, do všetkých možných fór, aby ste vzápätí zistili, že príval otázok týkajúcich sa tréningu, stravy, doplnkov a životného fitness štýlu je doslova nekonečný. Rady v online poradni poskytujeme v obmedzenom počte autorov a nevyužívame kompletný Extrifit tím. A tak sa môže ľahko stať, že keď sa nás nejaká slečna opýta, ktorý typ plaviek je pre pretekanie v bikiny kategórii najlepší , tak ja to proste neviem. A pravdepodobne to nevie ani Radek Lonc, alebo Vojta Koritenský. Ale vie to Sabina Pleváková, alebo Andrea Neumannová a radi Vám to na seminári povedia. A Radek Lonc vám zase možno povie, prečo berie toľko glutamínu. A Slavoj vám poradí hromadu iných vecí a tak ďalej ... Ale tiež sa môžete opýtať na to, koľko žerie Mercedes Vojtu Koritenského, alebo čo si dala Andrea v kiosku na Manhattane minulý týždeň. Skrátka, môžeme pokecať, pretože žiadna otázka nie je úplne blbá.

3) ... vám poradíme ako ohýbať lakeť

Tým nadväzujem na seminár a online poradňu. Ako niekto môže niekomu radiť s tréningom, keď ho nikdy nevidel, ako cvičí ? Trebárs robí drepy ako artritická babička. Alebo si pod pojmom intenzita predstavuje guľometnú paľbu selfíček na predkope . Ak chcete ukázať, ako trénujú chlapci z tímu, jedného si po seminári chyťte  a odcvičte s ním tréning. Potom uvidíte, ako sa veci majú. Tým najodvážnejším odporúčam Milana a Nora a tým najsilnejším Petra Petráša. A kto si bude chcieť super  zabenčovat, zvolí si Vlastu Kužela.

4) ... budete mať oči na vrchu  hlavy ako francúzsky buldoček.

Všetci sú, až na Sabinu a Nora Zajaca, v plnej príprave na súťaž. Od ich sezónnych vrcholov ich bude deliť len pár týždňov, alebo dokonca dní, ako v prípade Vojtu. To nie je úplne dobrá správa pre živosť debaty, lebo trochu únavy bude na borcoch  ​​poznať, zato je to skvelá správa pre vaše oko. Predsa len sa na tréningy s papierovou kožou pozerá o niečo lepšie, než na tučniakov  v offseason režime. Tiež ako jedni z mála uvidíte doteraz trochu ukrývanú formu Tomáša Kašpara 3 týždne pred súťažou EVL s Prague Pro, kde si zmeria sily s tými najlepšími kulturistami sveta. Uvidíte obrovské zlepšenie Milana Obořila, ktorý chce absolvovať Arnold Classic a EVL s v kategórii mužov a o kategóriu vyššie. Necháte oči na pažiach Tomáša Tabačiara a kde budú blúdiť vaše oči na ladných telách Sabiny Plevákovej  a Andrey Neummanovej , to si nechcem ani domýšľať. Možno že vás zo snenia ale vytrhne pohľad na mohutného Radka Lonca, pretože jeho prehliadnuť nemožno. A Vojta ? Nuž, kto by nechcel vidieť na vlastné oči účastníka Olympie, že ?

Bohužiaľ, tiež  zistíte, ako silní ste. Nie ste. A uistí vás o tom Peter Petráš, pretože čokoľvek zdvihnete, on to zdvihne tiež  a pridá váhu vašich kamošov k tomu. Petr pôjde na Extrifit Training Day Mŕtve ťahy. Na poslednom Extrifit Day dal 410 kg. Čo myslíte, pomôžete mu svojím fandením ešte k lepšiemu výkonu ?

5) ... je u nás výhra istejšie než v Športke

Ako obvykle si zasúťažíme, vyhráte pekné ceny, užijeme si veľa zábavy. Vychytáte disciplíny, aby si užili aj dievčatá a aby to bolo čo najobjektívnejšie. Namasírujte Bicák a tricáky, budete ich potrebovať. Alebo aj nie a zrušíme vám stehná. Rozhodne tá výhra nebude zadarmo, ale zase bude stáť zato.

6) ... sa dozviete, čo znamená somár a naučíte sa Slovensky

Máme mladých fanúšikov, treba oprášiť tradície. Trebárs to, že dosť z nás má ešte v rodnom liste napísané Československo. Možno preto je skoro polka Teamu zo Slovenska. Do Kladna zavíta Andrea Neumannová, Sabina Pleváková, Norbert Zajac aj Tomáš Tabačiar a dokonca aj jedna z hostesiek je Slovenka. Takže na vás už len bude, aby sa tu cítili ako doma a nehovorili, že sme nejaký čudný . 

7) ... pretože si urobíte viac selfíček než Merkelová s Arabama 

Hltáte Vojtov seriál, pozeráte na Andreu, šaliete z výkonov Petráša, chceli by ste sa priblížiť Benču Kužela, túžite po pažiach Tabačiara a Lonca, sadáte na zadok z nôh Milana, rozplývate sa nad Sabinou a udivuje vás veľkosť Kašpara. A potom by ste si neurobili spoločnú fotku na pamiatku ? Alebo si aspoň neodniesli podpísanú podpiskartu ? No tie by bolo blbé, toto prepásť, nie ? O to viac, keď času na to bude dosť.

8) ... uvidíte najväčšiu koncentráciu špičkových pretekárov na meter štvorcový  . Stavíme sa ?

 Stavím sa o váš celoročný plat, že neexistuje v ČR seminár, kde je po kope toľko úspešných borcov ako tomu bude na Extrifit Training Day. Veď posúďte sami ! A začnem dámou - majsterka Slovenska, Európy a sveta a víťazka Olympia Amateur Europe, skrátka víťazka všetkého, čo sa vyhrať v amatérskom odvetví dá, Sabina Pleváková. Potom tu budeme mať 3 profíkov - Tomáša Kašpara, Vojtu Koritenského a Slavoje Bednářa. Víťaza EVL s a Diamond Cup Tomáša Tabačiara. Finalistov Olympia Am. Nora Zajaca a Andreu Neummanovou a Milana Obořila . Majstra sveta NABBA Radka Lonca. Svetového rekordmana v Bence Vlastu Kužela a nakoniec jedného z najsilnejších powerlifterov sveta Petra Petráša. Títo všetci kopú za Extrifit a tešia  sa na Vašu návštevu. Ponúkne vám niekto niečo viac ?

9) .... je to zadarmo.

A to ako fakt. Jo, je to tak. Toto všetko pre vás robí Extrifit ako výraz vďaky za vašu priazeň. Za to, že nás podporujete a stojíte pri nás. Ak pôjdete len na asi 2hodinový seminár, nebude vás to stáť ani korunu. Váš tréning a vašu konzumáciu nápojov si už zaplatíte podľa bežnej sadzby Dream Body Fitness. Ale keď na Vás vyjde, dostanete jedného brutálne nabušeného Extrifiťáka ako sparinga. A to je na nezaplatenie.

10) ... si možno nájdete ženu. Alebo muža.

Na Extrifit Traning Day sa vždy zíde hromada mladých ľudí a čím ďalej viac sa vyrovnáva pomer oboch pohlaví, navštevujúci túto akciu. To by v tom bol čert, aby sem tam nepreletela iskra v komunite ľudí s rovnakým záujmom a koníčkom. Celé sa to koná v obchoďáku, takže pozvanie na rande môže byť dielom okamihu. Ostatne, Vietnamci s ryžou sú hneď za rohom a kvetinárstiev mnoho .

TAKŽE KEDY A KDE SA VIDÍME ?

Budeme sa na Vás tešiť túto nedeľu 4. 9. 2016 od 14 hodín v Dream Body Fitness, Arménska 3277 (budova obchodného centra Oaza) Seminár bude tak dlho, ako dlho ho budete chcieť vy, fanúšikovia. Záleží na vašom záujme a nadšení . Hovorí sa, že by sme nemali stretnúť svojich hrdinov. Ale to je omyl, pretože na stretnutie s nimi nikdy nezabudnete.

P.S. A nepíšte, že je to ďaleko, ešte pred pár dňami ste išli tisíc kilometrov, aby ste si mohli ľahnúť na šutre a čuchali cudzie nohy v Chorvátsku. Oproti tomu je Kladno uprostred našej malej zemičky čoby kameňom dohodil. Odkiaľkoľvek.

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.