EXTRIFITSLOVAKIA VÁS ODMENÍ ZA VÝSLEDOK AJ V ROKU 2016

 

 

 

 


EXTRIFITSLOVAKIA pokračuje  s  revolučným a spravodlivým konceptom  sponzoringu nových nádejí Slovenskej kulturistiky.

 

 

 

 https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/martin--vredik-a-andrej-3_16ce502a4e23b5bd2336969a9a2bc49d.jpg

 Norbert Vredík  - Prvý kto získal v roku 2015 odmenu

 

 

 

Tento systém sa týka všetkých pretekárov a pretekárok v dorasteneckom a juniorskom veku ! Teraz stačí uspieť na súťaži a automaticky sa stávaš  sponzorovaným športovcom ! A nielen to ! Automaticky ti zaručujeme mediálne zviditeľnenie vo forme rozhovorov a fotení pre EXTRIFITSLOVAKIA .

 

 

 

 

 

O čo teda ide ?

 

 



Doplnky výživy sú neoddeliteľnou súčasťou prípravy na súťaž každého pretekára, o tom nie je pochýb. Rovnako nie je pochýb o tom, že to je v dnešnej neistej ekonomickej dobe pre mnoho mladých pretekárov zásah do rozpočtu vlastných, či ich rodičov.
EXTRIFITSLOVAKIA  vám vráti vaše vložené prostriedky do poslednej koruny vo forme doplnkov výživy, bez ktorých sa aj tak  nezaobídete, ak to myslíte s kulturistikou vážne !

 

 

 

 

Ako je to možné ?

 

 



Teraz zbystrite maximálne svoju pozornosť, pretože toto vám nikdy nikto v SR neponúkne !

 

 

Víťazi a víťazky majstrovstiev Slovenskej  republiky v kulturistike, klasickej kulturistike , bodyfitness, bikini , bikini fitness a naturálnej kulturistike, vo vekových kategóriách ml. dorastu, st. dorastu a juniorov, vr. jednotlivých váhových a výškových kategórií , dostanú späť 100% sumu vo forme doplnkov výživy značky Extrifit, ktorú vložili do svojej suplementácie v dobe od 22. februára 2016 až do dňa konania súťaže .

 

Ostatní medailisti a medailistky (2. a 3. miesto) z majstrovstiev Slovesnkej  republiky v kulturistike, klasickej kulturistike , bodyfitness, bikini , bikini fitness a naturálnej kulturistike  vo vekových kategóriách ml. dorastu, st. dorastu a juniorov, vrátane jednotlivých váhových a výškových kategórií, dostanú späť vo forme doplnkov výživy značky Extrifit 50% zo sumy, ktorú vložili do svojej suplementácia v dobe od 22.februára 2016 až do dňa konania súťaže.

 

Všetci medailisti a medailistky (1. - 3. miesto) z majstrovstiev Slovenska v kulturistike, klasickej kulturistike , bodyfitness ,bikini , bikini fitness a naturálnej kulturistike   vo vekových kategóriách ml. dorastu, st. dorastu a juniorov, vrátane jednotlivých váhových a výškových kategórií , dostanú späť vo forme doplnkov výživy značky Extrifit 50% až 100 %  zo sumy, ktorú vložili do svojej suplementácia v dobe od 22. februára 2016 až do dňa konania súťaže


 


Aké sú podmienky ?

 

 



1.  Značka Extrifit je hrdá na svoju kvalitu a preto si chce byť istá, že tieto výsledky dosiahnete len pomocou ich výrobkov. K tomuto overeniu bude používať faktúry,  iba z e-shopu  www.extrifitslovakia.sk , ktoré budú vyhotovené na meno súťažiaceho, ktorý bude následne uplatňovať svoj nárok na sponzorskú odmenu. Na týchto dokladoch budú výlučne výrobky značky Extrifit. V opačnom prípade váš nárok na sponzorskú odmenu zaniká.

 

2.   Nárok na získanie doplnkov výživy v hodnote 100% alebo 50% z čiastky investovanej do suplementácia vzniká len pre pretekárov, ktorí rešpektujú všetky pravidlá SAKFST , SANK  a Antidopingového výboru Slovenskej republiky. V prípade ich porušenia nárok na získanie športovej výživy zaniká (a to aj spätne), rovnako tak zaniká v prípade pokusu o zneužitie celej ponuky v rozpore s dobrými mravmi a pravidlami fair play. Limit športovej výživy na jedného pretekára je obmedzený čiastkou 700 EUR.

 

 

 

Kedy môžem uplatniť svoj nárok na sponzorskú odmenu?

 



Pozor! Jednotlivé percentá sa nesčítavajú, ale ohodnotený bude ten najlepší výsledok.
Faktúry naopak áno. Vieme, že si doplnky kupujete priebežne, takže ak si objednáte raz vo februári, potom dvakrát v marci a poslednýkrát napríklad  14 dní pred súťažou, tak všetky tieto uskutočnené  objednávky sčítame a budeme vychádzať z konečnej sumy. Samozrejme že nákupy a teda aj faktúry musia byť len z eshopu www.extrifitslovakia.sk

 

 

Príklad: Budem druhý na jednej súťaži , ale za týždeň dosiahnem lepšiu formu a vyhrám inú . Budem preto uplatňovať nárok za víťazstvo. Teda 100%. A naopak. Budete druhý na prvej , avšak na druhej  sa nevojdete  do finále. Nevešajte hlavu, odmena vás čaká za ono druhé miesto . V oboch prípadoch je vhodné počkať koniec jarnej  sezóny a až potom sa prihlásiť o svoju zaslúženú odmenu. A nakoniec je tu tretia varianta, kedy budete na oboch súťažiach zhodne druhý, tak vám vzniká nárok na tovar v hodnote 50% vašich faktúr.

 

 

 

Ovšem je tu pre vás ďalšiu skvelá správa !

 

 

 

Môžete si vybrať ľubovoľný tovar v danej hodnote. Tzn., Že po sezóne budete chcieť pribrať a vyberiete si gainery, alebo Creatine, je to na vás. Alebo počkáte na budúcu sezónu a budete si chcieť vašu odmenu vybrať až v decembri, pričom si týmto spôsobom zaistíte doplnky na nadchádzajúcu sezónu. To už je úplne na vás, pričom vás nechceme poškodiť tým, že by sme nejako umelo navýšili cenu, ale budeme počítať tú, ktorá je práve aktuálna na e-shope, z ktorého pochádza váš tovar.

 

 

 

 https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/martin--vredik-a-andrej-2_16ce502a4e23b5bd2336969a9a2bc49d.jpg

Norbert Vredík  - Odmena za rok  2015 .

 

    Kde môžem uplatniť svoj nárok na sponzorskú odmenu ?

 

 



Oskenovanú faktúru,vystavenú  na meno súťažiaceho spoločne s kontaktnými údajmi, pošlite na emailovú adresu objednávky@extrifitslovakia.sk  a počkajte  vyrozumenie. Zároveň nás na tomto emaile môžete kontaktovať v prípade nejakých nejasností. Komunikovať môžeme aj na našom Facebookovom profile .  Odmena sa bude vydávať len na vopred dohodnutých  miestach.  Termín bude určený v dostatočnom predstihu pred odovzdaním.

 


EXTRIFITSLOVAKIA  chce týmto spôsobom podporiť mladé nádeje, chce rozšíriť kulturistickú základňu a chce nájsť nové, perspektívne tváre pre svoj elitný súťažný  EXTRIFITSLOVAKIA TEAM .
 


 

 

Za celý EXTRIFITSLOVAKIA vám prajeme veľa šťastia v nadchádzajúcej sezóne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.