AKO SA DARILO ČLENOM EXTRIFITSLOVAKIA CLUBU V JARNEJ SEZÓNE ?

V jarnej sezóne za náš klub súťažili len dvaja pretekári , Lenka Hrušková a Ondrej Puček . Ostatní odložili svoj štart na jeseň kvôli  rôznym kozmetickým  či študijným  povinnostiam . 

Obaja zažili svoj súťažný debut na prestížnej súťaži LIPTOV CUP v Liptovskom Mikuláši . Pre Lenku to bola úplne prvá súťaž vo svojej kariére . Ondrej už mal nejaké skúsenosti s pódiom ktoré získal na súťažiach v inej asociácii . Táto jar bola teda pre obidvoch debutom v prestížnej asociásii SAFKST pod záštitu IFBB . Hneď ich prvé vystúpenie na súťažných pódiách naznačilo , že sa nestratia  v štartovom poli , ale po doladení detailov majú šancu bojovať o cenné kovy .  Na LIPTOV CUPE obsadila Lenka 4. Miesto v kategórii do 164 cm a Ondrej 7. Miesto v kategórii Men's Physique do 176 cm . 

Lenka o týždeň na to zabojovala na Majstrovstvách Slovenska , ktoré sa konali v Nitre a získala Titul Majsterky Slovenska v kategórii bikini fitness do 164 cm , čím sa nominovala na nadchádzajúce majstrovstvá Európy v Španielsku .

Ich ďalšou zastávkou bola "Domáca súťaž " EXTRIFITSLOVAKIA CUP v Michalovciach , kde Lenka obsadila 2. Miesto v kategórii bikibi fitness do 164cm a Ondrej 2 . Miesto v kategórii Men's Physique do 173 cm .

Lenka o 2 dni po súťaži v Michalovciach odlietala do SANTA SUSANNY  , dejiska Majstrovstiev Európy , aby zabojovala o medaily  na tejto mimoriadne kvalitne  obsadenej súťaži .

Lenka nič nenechala na náhodu a zo Santa Susanny si odnáša krásne 3. Miesto , kde ju porazili 2 pretekárky z Ruska . 

Lenke blahoželáme k zisku broznovej medaily na Majstrovstvách Európy v Santa Susanne a držíme jej prsty na ďalších súťažiach v jesennej sezóne .

Samozrejme Ondrejovi blahoželáme k úspešnému vstupu do sveta IFBB a tešíme sa na jesennú sezónu , kde už za náš klub nastúpi viac pretekárov . 

BLAHOŽELÁME ! 

 

Produkty v článku

Súvisiace články

Ktoré sú jedlá bez sacharidov?

Ktoré sú jedlá bez sacharidov?

Tým, že sacharidy patria k základným makronutrientom, je náročné ich v strave obmedziť alebo úplne vylúčiť. S touto problematikou sa najčastejšie spája nízkosacharidová diéta, ktorej zmyslom je upraviť jedálny lístok v prospech bielkovín, zdravých tukov a komplexných sacharidov. Ako na to? Zobraziť celý článok

Ako na domácu posilňovňu?

Ako na domácu posilňovňu?

Najefektívnejší šport je ten, ktorý vykonávame maximálne sústredení a uvoľnení zároveň. Počas cvičenia len výnimočne odolávame tlaku a rušivým momentom zvonku. Vybraný šport sa postupne stáva súčasťou našej osobnosti – užívame si ho vo vlastnej fitness zóne, ktorej sme jediným majiteľom a klientom zároveň. Tým je domáca posilňovňa zostavená podľa často vyhľadávaných kritérií. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.