AKO SA DARILO ČLENOM EXTRIFITSLOVAKIA CLUBU V JARNEJ SEZÓNE ?

V jarnej sezóne za náš klub súťažili len dvaja pretekári , Lenka Hrušková a Ondrej Puček . Ostatní odložili svoj štart na jeseň kvôli  rôznym kozmetickým  či študijným  povinnostiam . 

Obaja zažili svoj súťažný debut na prestížnej súťaži LIPTOV CUP v Liptovskom Mikuláši . Pre Lenku to bola úplne prvá súťaž vo svojej kariére . Ondrej už mal nejaké skúsenosti s pódiom ktoré získal na súťažiach v inej asociácii . Táto jar bola teda pre obidvoch debutom v prestížnej asociásii SAFKST pod záštitu IFBB . Hneď ich prvé vystúpenie na súťažných pódiách naznačilo , že sa nestratia  v štartovom poli , ale po doladení detailov majú šancu bojovať o cenné kovy .  Na LIPTOV CUPE obsadila Lenka 4. Miesto v kategórii do 164 cm a Ondrej 7. Miesto v kategórii Men's Physique do 176 cm . 

Lenka o týždeň na to zabojovala na Majstrovstvách Slovenska , ktoré sa konali v Nitre a získala Titul Majsterky Slovenska v kategórii bikini fitness do 164 cm , čím sa nominovala na nadchádzajúce majstrovstvá Európy v Španielsku .

Ich ďalšou zastávkou bola "Domáca súťaž " EXTRIFITSLOVAKIA CUP v Michalovciach , kde Lenka obsadila 2. Miesto v kategórii bikibi fitness do 164cm a Ondrej 2 . Miesto v kategórii Men's Physique do 173 cm .

Lenka o 2 dni po súťaži v Michalovciach odlietala do SANTA SUSANNY  , dejiska Majstrovstiev Európy , aby zabojovala o medaily  na tejto mimoriadne kvalitne  obsadenej súťaži .

Lenka nič nenechala na náhodu a zo Santa Susanny si odnáša krásne 3. Miesto , kde ju porazili 2 pretekárky z Ruska . 

Lenke blahoželáme k zisku broznovej medaily na Majstrovstvách Európy v Santa Susanne a držíme jej prsty na ďalších súťažiach v jesennej sezóne .

Samozrejme Ondrejovi blahoželáme k úspešnému vstupu do sveta IFBB a tešíme sa na jesennú sezónu , kde už za náš klub nastúpi viac pretekárov . 

BLAHOŽELÁME ! 

 

Produkty v článku

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.