Chcem byť napumpovaný ako hovädo, ale tiež sa dobre vyspať. Čo s tým?

Po dlhšej dobe som sa mrkol na nedeľnú politickú diskusnú reláciu a oči sa mi roztekali viac ako po týždennej dávke LSD. Maláčová by zase rozdávala prachy hlava nehlava a v momente, keď už nemá čo rozdať, jej blysne hlavou, že by mohla našu vlastnú paniku z čínskej chrípky prirovnať k deštruktívnym následkom druhej svetovej vojny.

Tomu hovorím mediálne majstrštyk.Hned vzápätí sa toho na druhom kanáli chytil predseda Hamajda, ktorý by nás najradšej oplotil a neposlušných poslal do tábora s takým entuziazmom, až sa mu z toho nadšenia rozklepe druhá brada a Andrej zase v Čau ľudia premýšľa, že by ktosi robil deťom každý deň test len preto, aby sa naučili malú násobilku. Počítam, že asi rodičia, čo si vyskúšali prácu učiteľov a teraz je načase, zahrať si na zdravotníkov ...

... Čo ma privádza k myšlienke, že nestihnem už vôbec nič. Kedysi mi nejaký kamarát hovoril, že od tej doby, čo je nezamestnaný, vôbec nič nestíha. Nechápal som to. Teraz už áno. S úplnou pravidelnosťou sa poslednou dobou dostávam k tréningu napríklad o ôsmej hodine večer. Alebo v pol deviatej. Alebo tentokrát dokonca o desiatej večer. Často si teraz kladiem otázku, ako som to skôr stíhal každý deň cvičiť v 17:30?

A to aj s cestou do fitka, zaparkovaním, prezlečením, prehodením pár slov s osadenstvom, sprchou po tréningu a tak ... Nie ako teraz, keď mi cesta k činke trvá 3 minúty. To v tom boli nejaké kúzla a čiary, alebo čo? Potom si teda rozpomeniem, že pred vynálezom Covidu existovali ľudia, ktorým sa hovorilo učitelia, v budovách, ktoré pamätníci nazývali školou, kde prebiehalo čosi, čo sa v dobových materiáloch označovalo ako výučba.

To rodičom, ktorí nechcú mať doma polonegramotných, ušetrilo dosť času, lebo ho nemuseli strácať dovysvetľovavánim youtube výučby v tom lepšom prípade. V tom horšom si musia osvojiť dávno zabudnuté informácie, aby doučili ratolesť látku, ktorej výučba prebieha pomocou zaslaných emailov.

Áno a tiež existovalo niečo ako krúžky, kde sa decká vybláznili, vyšportovali, a tak si rodič nemusel trápiť mozgové bunky nad nejakou aktivitou, ktorá by zabezpečila, že jeho potomok nebude on-line sedieť na prdeli 24/7. Nie je to teda úplne rovnaké, ako by nás naložili do prasačáku a odviezli do nejakého vyhladzovacieho tábora, ako naznačila pani ministerka, ale záhul na čas to teda je, to vám poviem ...

Takže až sa dohrám s manželkou na učiteľa, telocvikára, trénerov tanca atď .., máme večer a ja idem makať. A samozrejme už sa mi zase tak veľmi nechce. Riešenie je jasný. Nejaký nakopávač. HellGel, E.Nox, samozrejme Agrezz. S poriadnou dávkou Citrulline.

Šliape to, maká to, napumpovaný som ako hovädo, mám radosť, že si môžem zatrénovať a že to pekne cítim. Super! No a potom čumím do dvoch, do troch do steny ako vyoraná myš, takže mi nezostáva než si pustiť telku.

Rád by som povedal, že Sleep prebije Agrezz, ale tak to bohužiaľ nie je. A pretože činsky sajrajt asi ohrozuje len polku mojich ratolestí, alebo deti nakazili svoju babičku len napoly, alebo čo, tak po 4-5 hodinách spánku zase drnčí budík, aby som odviezol mladšiu dcérku do školy.

Potom si dáme obvyklé koliesko homeoffice, popoludňajšie dovysvětlovačky výučby atď .. a tréning zase večer. Zase s nakopávačkou, pretože už teraz som zbitý ako pes, lebo by som zaspal na benčovke a zase ejchuchú dlho cez polnoc. Za 3 dni som KO ...

Možno ste dočítali až sem a hovoríte si, že to máte podobne. A nielen napríklad teraz. Že sa dostanete k tréningu až neskoro večer a tým je pre vás užívanie nakopávačov v podstate vylúčené, pretože skrátka nespíte, alebo blbo a nepokojne. Pritom posledné výskumy ukazujú, a vzrastajúca obľuba CBD to dokladá, že práve kvalita spánku má obrovský podiel na regeneráciu a tým pádom rast svalovej hmoty.

Takže čo s tým? Na jednej strane je tu preukázateľný efekt NO stimulantov na váš tréning a na druhej kontraproduktívne účinky na váš spánok. Samozrejme za predpokladu, že sa dostanete k tréningu až v neskorom popoludní. Ja som to vyriešil ActiNoxom. Skvelá vec! Ja vlastne ani nepotrebujem pobehovať po posilňovni ako šialenec. Nepotrebujem byť nafrkaný ako na technopárty pri tréningu. Ja si chcem len dobre zatrénovať a dobre sa cítiť na tréningu a tiež po ňom. (Dojazdy po nelegálnych US nakopávačoch sú kapitola sama pre seba)

Chcem mať skvelé, dlhotrvajúce napumpovanie, pretože čo si budeme hovoriť, je to práve tento pocit, kvôli ktorému ľudia cvičia. Nie každý potrebuje lámať silové rekordy, cvičiť s vidinou súťaženia, alebo budovanie svalov do čo najväčších objemov.

Ľudia si chodia zacvičiť pre skvelý pocit, ktorý im prináša onen tlaku krvi vo svaloch. Pre poriadnu nálož endorfínov. Miláčik davov Agrezz je samozrejme super, ale patentovaná látka Actinox ® Nitro Peptides, ktorá tvorí pumpu pre produkciu oxidu dusného, ​​je to, čo vám privodí rovnako hutné a zároveň dlhotrvajúce napumpovanie.

ActiNOS® (označované tiež ako CFM Nitro P) sú totiž selektívne nitro peptidy a frakcie modifikovaného, ​​čiastočne hydrolyzovaného srvátkového izolátu. Tieto nitro peptidy zvyšujú dlhodobé prekrvenie a napumpovanie svalov vďaka stimulácii produkcie enzýmu nitric oxid syntetázy, takže sa vďaka zvýšenému prietoku krvi dostávajú rýchlejšie do pracujúcich svalov kyslík a odplavuje sa laktát (kyselina mliečna) a nielen, že vás to pustí v tréningu vždy o pár opakovaní ďalej, ale tiež vám to nahrnie krv do svalov na prasknutie.

No a ten dôvod, prečo o tom meliem je ten, že vďaka absencii stimulantov typu Taurín a kofeín atď ..., budete zaspávať ako mimino. Takže keď som písal, že Sleep Agrezz nepremôže, s Actinoxom si poradí rovnako ľahko ako Vémola s Mikuláškom ... Ono tých benefitov ActiNoxu je oveľa viac, to sa pozrite na tento odkaz, či si chcete rozšíriť obzor ACTINOX .

Možno viac než text o nakrvených svaloch vás zaujme zmienka o lepšom nakrvení ehmm ... každého svalu, ale podstatná informácia je tá, že sa nemusíte vzdať toho skvelého pocitu narvaných svalov krvou, ak musíte ísť makať večer. Kombinácia ActiNoxu a nepríklad ešte Citrulline, alebo Argininu vás svojou efektivitou prekvapí, pretože tak brutálne prekrvené možno ani nebudete čakať. A líhať si do postele poriadne prokrvený možno neoceníte iba vy. Ale to už je zase na iné rozprávanie ...

Produkty v článku

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.