DOPLNOK, BEZ KTORÉHO NEMôŽEM ŽIŤ ? TO NIKDY NEUHÁDNEŠ, CHROBÁČIK .

Jar je v rozpuku a ja sa bezhlavo zamiloval. Amorov šíp ma zasiahol priamo na komoru. Nemôžem žiť bez objektu svojej lásky. Tá sa narodila len nedávno, takže nás delí obrovský vekový rozdiel hraničiaci s tou najodpornejšou  formou pedofílie, ale ja sa jej napriek tomu nemienim vzdať. Už len preto, že vďaka tomu, ako je skvelý , som zmenil svoju orientáciu. Tak a už je to vonku. Tým novým stimulom môjho milostného života je chlapec. S poetickým menom akoby zo starého Grécka. Začína na A a nie je to Adonis, ani Aristoteles, či Achilles. Je to Arginín. A ja ho milujem. Aj keď som sa k nemu promiskuitne dostal cez iné prekrvovače a nakopávače. Však to poznáte, vyberať sa musí.

Tak ... A po tomto vyznaní lásky, je mi úplne jasné, že drvivá väčšina z vás si klope na čelo a hovorí si, že tomu chlapíkovi, čo to píše, dočista jeblí. Zvyšok zase začne trúbiť do sveta, že oni už v tom Extrifit fakt nevedia, ako by to predali. Lenže, ja si vážne myslím, že tzv. NO produkty sú pre mňa tým kľúčovým doplnkom, ktorý ma ťahá do fitka. A dokonca si myslím, že to je najlepšia vec pre kondičkárov. A ak ste ešte neomdleli, ponúknem tú argumenty, prečo si za tým tvrdením stojím a rád vám ukážem svoj pohľad na vec.

Najprv si ujasnite pojem kondičkár. To je vďaka súťažiam "kondičkárov ", ktoré prebiehajú každoročne na jeseň trochu sprofanované slovo. Kondičkár u mňa nie je ten, kto sa zúčastňuje súťaží. Nie je to u mňa cvičenec, ktorý tvrdo drie na svojej výkonnosti, aby ju porovnával s ostatnými borcami . A už vôbec to u mňa nie je človek, ktorý užíva steroidy, tvrdo odvodňuje, často trénuje dvojfázovo a jeho nasadenie a životospráva sa nijako neodlišuje od regulárnych súťažných kulturistov. Títo ľudia sú normálny kulturisti s ambíciami, ktorí sa z najrôznejších, často veľmi diskutabilných dôvodov, zúčastňujú súťaží neregistrovaných pretekárov, tzv. Kondičkárov.

Kondičkár som ja aj keď si môj sused s bruškom myslí, že som profík. Ale mýli sa. Je to niekto, kto si cvičí pre radosť. No, vlastne mi do toho vletela jesenná súťažné anabáza, ale aj tú som absolvoval čisto z hobby dôvodov, bez ambícií na ďalšiu súťažnú kariéru. Kondičkár je ten, ktorý pred sebou nemá víziu úspešného kulturistu . Kondičkár je ten, ktorého nebaví behať, jazdiť na bicykli, ale sem tam si rád niečo podvíha . Kondičkár je skrátka ten, ktorý si do posilňovne chodí zacvičiť, pretože ho to baví a cíti sa pri tom skvele. Tým nechcem povedať, že kondičkár absolútne rezignuje na svoju postavu, rozhodne nie. Ba práve naopak. Častokrát je to vyznávač zdravého životného štýlu s dobrou a vyváženou stravou. Z tej čerpá bielkoviny a sacharidy pre svoje pohybové aktivity, ale jeho fyzická záťaž nevyžaduje enormné nasadenie bielkovín nad úroveň 2 gramov na kilo váhy. Aj napriek tomu má doma balenie proteínu, ktoré mu bohato vystačí na mesiac. Takýto typ však oveľa viac vyžaduje dobrý pocit z tréningu. A to je bod, kedy sa vraciame k môjmu šokujúcemu tvrdeniu. Zaručí mu dobrý pocit z tréningu proteín, alebo gainer ? Ťažko. Dnes už nie je mojou ambíciou mať 50-cm ruky . Dnes je mojou ambíciou absolvovať dobrý tréning, maximálne prekrviť svalstvo, docieliť dobrého pocitu napumpovania a s čistou hlavou odísť domov. Toto mi ten najlepší proteín nezaručí. Ani gainer, ani BCAA. Ale NO stimulanty áno. Lenže je tu jeden háčik.

Mnohí z vás nahrádzajú NO stimulant slovom nakopávač. Akože vás nakopne do tréningu. Myslím, že to je dosť hrubé nepochopenie výrobku. Tzv. nakopnúť vás môže rovnako dobre aj pár tabliet kofeínu. Často počujem, že európske stimulanty oproti americkým nestoja ani za nič . Že taký Jack3d a Psycho a Brutalmagordeviant to je iná káva. No Bodaj by nie. Nie nadarmo ich  vďaka prítomnosti amfetamínu zaradili medzi drogy typu pervitín a spol. Ale o to ja nestojím. Ja potrebujem vyvážený stimulant. Nedávno sa mi dostala do ruky vzorka zahraničného výrobku. A musím povedať, že to bola sila ! Lietal som po posilňovni ako pošuk, lialo zo mňa ako z krhly, ale tiež  mi to tak rozhodilo žalúdok  tak, že doma som nedokázal zožrať ani kúsok ryže s mäsom. Děkuju pekne, ale to je na nič. Nepotrebujem pobehovať od činky k činke s penou v hube v domnení, že je to tak správne. Potrebujem plné napumpovanie svalu a kompletné prekrvenie organizmu, vrátane mozgu. To je pre mňa ten správny prístup. Potrebujem docieliť pocitu, ktorý má vrcholový kulturista pri nelegálnej suplementácii. A to mi zaručujú NO produkty. Agrezz, HellGel, HellNox, ActiNox a novo môj favorit Arginín. Samozrejme, že nie všetko naraz, grupensex neprevádzkujem, som monogamný týpek. Vlastne skôr bigamný , alebo ako sa to píše, takže Agrezz s Arginínom, to je krása. Alebo HellGel s Arginínom. Proste s mojím novým kamošom Arginínom tie partnerky  tak trochu striedam, ale výsledkom sú cecky napumpované na prasknutie a žily ako povrazy .

A ak sa ešte stále niekto pohoršuje nad tým, že mimo dobrého pocitu z tréningu mu NO produkty nič viac nedajú, budem mu aj naďalej oponovať. Dobrý pocit z tréningu je totiž absolútny základ. Absolútny . V mojom veku by ľudia  mali robiť len radostné veci. Keď sa mi dobre trénuje, keď ma prekrvenie svalu zásobuje konskými dávkami endorfínov, logicky navštevujem fitko s väčšou chuťou. Moje tréningové dávky sú intenzívnejšie, zaťaženie svalu je tým pádom väčšie , a to všetko následne vedie k rastu, alebo minimálne k zmene vizáže. To potom ma zase motivuje nepoľavovať v úsilí, chodiť pravidelne a venovať väčšiu pozornosť životospráve. Jednoduché ako facka. A potom je tu ešte ďalšia vec. Tak trochu pomyselný bičík na lenivosť. Som civilizovaný, takže ako sa sluší a patrí, na tréning jazdím autom, hoci mi to trvá asi tak 5 minút. Necelých. Preto si dávam HellNox doma. A akonáhle si ho dám, už viem, že nemôžem otáľať. Musím sa zdvihnúť od telky, nerozptyľovať sa a ísť. Už neexistuje nejaká stupídna výhovorka na poslednú chvíľu. Keď Parkujte, začínajú ma už pomaly svrbieť ušiska a frňák z prítomnosti beta alanínu a ja už sa teším, ako na to zase vlietnem a ako si dám zase do tela. Viem, že to zo seba musím dostať poriadnym tréningom. Skrátka, ja proste tie enóčka milujem.

 

Produkty v článku

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.