EXTRIFIT HLAVNÝM PARTNEROM EVL'S PRAGUE SHOWDOWN !

Súťaž EVL 's Prague už v súčasnosti netreba predstavovať žiadnemu fanúšikovi kulturistiky a fitness. Súťaž usporiadaná prvýkrát v roku 2012 si získala za svoju krátku históriu renomé jednej z najvýznamnejších svetových súťaží, kde o zaujímavé finančné prémie súťažia tý najlepší kulturisti a bikiny fitnessky planéty.

S potešením môžeme prehlásiť, že spoločnosť Extrifit je partnerom tejto významnej udalosti od jej zrodu až po posledný ročník. Nechýbali sme na žiadnom ročníku a tak, ako rástla kvalita a ohlas súťaže, rástla aj produkcia a portfólio produktov našej značky. Spojenie Extrifit a EVL 's zaisťovalo návštevníkom vždy nevšedné zážitky zo stretnutí  našej a svetovej športovej  špičky, rovnako tak ako zoznámenie s najnovšími trendmi v oblasti športovej výživy. A tak to bude aj naďalej, lebo kde je špičková kulturistika a fitnes, tam nechýba ani špičková kvalita produktov značky Extrifit. Dlhoročná úspešná spolupráca preto pre tento ročník vyústila v logický krok.

ZNAČKA EXTRIFIT  SA STÁVA HLAVNOM PARTNEROM EVL'S PRAGUE SHOWDOWN 2017!

A ako už podtitul súťaže, Europe 's grandest power, bodybuilding and fitnes festival, napovedá, EVL' s ponúkne tento rok skutočný športový sviatok. Nebude sa jednať iba o kulturistiku a fitness, ale na svoje si prídu aj milovníci silových disciplín, streeworkoutu, crossfitových disciplín, poledance a mnoho ďalšieho. EVL 's tak zdvihla už aj tak vysokú latku ešte vyššie a Extrifit sa nenechá zahanbiť.

Fanúšikovia našej značky sa môžu tešiť na kompletný Extrifit Team, z ktorých mnoho členov bude bojovať v niektorých z kategórií celého festivalu, nové produkty, čakajte tri výstavné expozície Extrifit, vrátane nového väčšieho stánku s našimi Extrifit Girls, špičkový seminár členov Extrifit Teamu v piatkový večer a to v cene vstupenky, to všetko v dňoch konania EVL 's a s mnohými ďalšími prekvapeniami pre našich fanúšikov.

Samozrejmosťou budú aj súťaže o vstupenky organizované na našich facebookových stránkach a na chystanom Extrifit Training Day v septembri. Skrátka, aj tentoraz si to všetci poriadne užijeme a budeme radi, keď pri tom budete s nami.

 

Fotogaléria

Produkty v článku

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.