Extrifit Team sa valí na Slovensko

 

 

 

Určite , mnohí z vás už túto informáciu postrehli. Bodaj by nie . Tlačíme  to do vás už 14 dní. Videopozvánky , informácie, letáky, novinové články v miestnej tlači. To všetko už ste mohli vidieť. Napriek tomu si myslím, že vo svetle nových udalostí nie je od veci si zrekapitulovať, čo vás čaká a neminie.

 

 


  Takýto  text, kde je všetko pekne zosumarizované , má svoju hĺbku, vďaka ktorej ľahšie pochopíte, že sa na Slovensku  pre vás chystá unikátne stretnutie, ktoré by ste si rozhodne nemali nechať ujsť.

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-trainings-day_155665b6796951b4c2ac6aeac62577f2.jpg

 

 

 

 

 

Prečo na Slovensko ?

 

 


Poďme sa ale na to mrknúť pekne od začiatku. Ako ten nápad, prísť s kompletným Extrifit Teamom na Slovensko vlastne vznikol ... Popud vrátiť sa do Žiliny prišiel deň po skončení súťaže Mozolani Classic, kde mal Extrifit svoju výstavnú expozíciu. Záujem Slovenských fanúšikov o Extrifit Team nás totiž nielen prekvapil, ale rozhodne tiež potešil. Fanúšikovia  totiž boli neskutočne ústretový , priateľský a dychtivý  po spoločnej fotografii či podpise. O to viac nás mrzelo, že sme na nedeľňajšom stánku Extrifit neprezentovali kompletný Team. Chýbal nám Petr Vaniš, ktorý v nedeľu súťažil  tak isto  ako Sabina, Jakub Šubrt musel odcestovať a gigantický Tomáš Kašpar mal toho istého dňa exhibíciu na Majstrovstvách Čiech. Netreba dodávať, že to boli mená, ktoré fanúšikom veľmi chýbali . Slovo teda dalo slovo a s našimi Slovenskými partnermi z Extrifitslovakia.sk a promotérom súťaže, Andrejom Mozolánim, sme si povedali, že vám, našim Slovenským fanúšikom, toto musíme rozhodne vynahradiť.

 



Nie však skôr, než  členovia Extrifit Teamu dokončia  svoju predsúťažnú prípravu. Sezóna je na konci  a výsledky tohto úsilia už iste poznáte. Dve zlaté z prestížnej Olympia Amateur v podaní Vojtu Koritenského a Sabiny Plevákovej , tretie miesto na NABBA Pre v podobe Slavoja  Bednářa a bronz získal aj Jakub Šubrt tiež na Olympia Amateur. Nastal teda čas dodržať  sľuby .

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-trainings-day-1_155665b6796951b4c2ac6aeac62577f2.jpg

Kde sa uvidíme?

 

 


22. 6. Od 10:00 v MM Fitness v Banskej Bystrici
22. 6. Od 10:00 v Žiline-Solinky v Mozolani Fitness


 

 

Kto tam bude?

 

 


Vojtěch Koritenský  -  Víťaz Olympia Amateur 2014 a Arnold Classic 2012. Jediný Čech, ktorému sa podarilo získať oba prestížne tituly.


Tomáš Kašpar - IFBB Pro, momentálne v príprave na EVL s Prague 2014, 2. Miesto na Arnold Classic v kat nad 100 kg, abs. Víťaz Ben Weider Diamond Cup 2013


Petr Vaniš - IFBB Pro, 2. Miesto na New Zealand Pre 20014, Mr Universe (iba nedeľa)


Slavoj Bednář - NABBA Pre, 2x Mr Universe 2012,2013, 3. Miesto NABBA Pre 2014


Jakub Šubrt-3. Miesto Amateur Olympia 2014


Milan Obořil - Majster Sveta v kl. kulturistike, momentálne v príprave na Arnold Classic 2014


Petr Marca - 3. Miesto na Arnold Classic over 100 kg, momentálne v príprave na Arnold Classic 2014


Sabina Pleváková - 1. Miesto na ME, MS, EVL s, M. Slovenska, Olympia Am. Účasť Sabiny je však s otáznikom, pretože sa podrobila operačnému zákroku a nie je isté, ako rýchla bude najnutnejšie rekonvalescencia .

 



Prečo by som nemal chýbať?

 

 


Pretože takú koncentráciu špičkových amatérskych pretekárov, ktorí sa s vami podelia  o svoje znalosti, Slovensko ešte nezažilo. Áno, iste, Andrej dokázal sprostredkovať seminár s úradujúcimi Mr Olympia, ale nie som si istý, či väčšina bežných cvičencov má genetický fond a podmienky ako Mr Olympia. Myslím, že vedomosti  niekoho z nás , ktorý však dosahuje prvotriedne výsledky, sú oveľa prínosnejšie. A nemusí to byť len o tom, koľko je potrebné cvičiť sérií na biceps. Napríklad taký Slavoj Bednář je vyštudovaný magister farmácie s hlbokými znalosťami biochémie, ktorý je vám schopný zodpovedať aj vyložene sofistikované otázky. A naopak, ak si chcete poklábosiť o jednotlivých drobnostiach v športovom živote, alebo o zákulisí natáčania populárnej Vojtovej  série Over the Top , nie je to vôbec žiadny problém.

 

A pozor !! Ten seminár je zadarmo!

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-trainings-day-2_155665b6796951b4c2ac6aeac62577f2.jpg

Fajn, ešte nejaké lákadlá?

 

 


Tým hlavným lákadlom sú stále ešte brutálne formy účastníkov jarných súťaží. Konkrétne teda Vojtu, Slavoja a Jakuba, ktorí sa ešte trochu diétne trápia , aby vám odovzdali trochu motivácie. Ďalším lákadlom je bezpochyby možnosť spoločného tréningu s niektorým z členov Extrifit Teamu. Neviem, ako ste na tom vy, ale me byť - nácť, tak by som pre možnosť cvičenia s nejakým takým borcom vraždil. Ďalej by to nebol Extrifit, keby ste si neodniesli nejakú drobnosť, darček, pozornosť. Aj to pre vás máme. A ak by vám to nestačilo, tak taká pamiatka v podobe spoločnej fotky býva často na nezaplatenie. Ďalším vedľajším efektom našich stretnutí býva aj to, že sa takmer vždy zídu aj ďalšie významné osobnosti z oblasti kulturistiky a fitness v roliach čestných hostí, či divákov. Aj na tieto stretnutia prisľúbili účasť vynikajúci slovenskí pretekári , s ktorých menami by som ale teraz nerád operoval. A vôbec ... Ak to má pod palcom najlepší promotér na Slovensku  Andrej Mozolani, bude to dobré.

 

 


Super, ešte niečo na záver?

 

 


Určite áno. Mašina Extrifit sa dovalí cez víkend do Bystrice a do Žiliny, to je isté. Na fejse sa neskôr ako zvyčajne objavia nadšené reakcie, spoločné fotky a zábery z tréningu. Môžete ich zdieľať, komentovať, lajkovať, ale verte mi, že tisíckrát lepšie je tieto  chvíle prežiť spoločne a naživo . Extrifit Team sa na vás teší a verí, že na Slovensku nájde rovnako oddaných a nadšených fanúšikov ako v Čechách . Užite si to.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-trainings-day-3_155665b6796951b4c2ac6aeac62577f2.jpg

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.