EXTRIFIT TRAINING DAY TENTOKRÁT V TEPLICIACH

Teplice sú známe hneď z niekoľkých dôvodov. Trebárs pred vynálezom gayov sme na účet Teplic prednášali nevhodné vtípky, ktoré si dnes už hovoriť nesmieme a ja to píšem len preto, že viem, že sú na to zvyknutý . Tiež  tam majú, alebo aspoň doteraz mali, najdlhšie slúžiaceho starostu v celom priľahlom vesmíre, pána Kubera. To všetko je súčasnosť, alebo minulosť. Avšak tým, čím sa skutočne preslávili , sa bude odohrávať v blízkej budúcnosti. A keď hovorím blízke, myslím tým za necelé tri týždne. To totiž privítajú Teplice, konkrétne Fitness Fontána, suverénne najväčšie množstvo svalovej hmoty a najväčšiu koncentráciu profesionálov a svetových rekordmanov na m2.

DŇA 10.11. OD 14 HODÍN SA TOTIŽ VO FITNESS FONTÁNA USKUTOČNÍ UŽ 21  EXTRIFIT TRAINING DAY !!

A vy sa máte skutočne na čo tešiť, pretože ak si myslíte, že som v predchádzajúcich riadkoch trochu preháňal, tak hoďte okom na toto brutálne meníčko.

Extrifit TRAINING DAY svojim návštevníkom ponúkne

  • Profesionálnych športovcov hneď 7 športovcov so statusom Profi na jedinom seminári.
  • Za IFBB PRO tu máme účastníka Olympie Pro Vojtu Koritenského, Tomáša Tabačiara, ktorý už je jednou nohou na ceste na Olympiu 2019, niekoľkonásobnou majsterka sveta a Európy Sabinu Plevákovú a Slavoja Bednářa, siedmeho z EVLs Prague 2018.
  • Za Elite Pro tú máme Tomáša Kašpara s aktuálne bilanciou 4 výhry a 2 druhé miesta a tiež nováčikov medzi Elite Pro Milana Obořila a Pavla Koukala . Absolútneho  víťaza súťaží seriálu Diamond Cup.
  • Nemôžeme opomenúť aktuálne megastar powerliftingu, víťaza najprestížnejšej PWL súťaže sveta Big Dogs Petra Petráša, ktorý vám príde otestovať ohybnosť os.
  • Pol stránky by zabral výpočet svetových rekordov v Benči Vlasta Kužeľa a tak sa obmedzíme na to, že než som stačil dopísať tento text, Vlasto vyhral ďalšie dva tituly Majstra Sveta. Normálny  a Masters. Takže je momentálne 9x Majster Sveta, ale než dôjde do Teplíc, môže sa to ešte zmeniť.
  • Dopĺňať nás bude krásna a populárna Kristína Seidlová, vicemmajsterka  Čech v Bikini Fitness.

Tak čo, že som nekecal  ? Stavím sa o váš mesačný plat, že toto do Teplíc ešte nikto nepriviezol. A to nie je všetko ! Čaká vás totiž toto :

  • Seminár sa členmi Extrifit Teamu
  • Váš tréning pod vedením špičkového športovca alebo priamo s ním.
  • Praktické tipy pre váš progres.
  • Možnosť spoločného tréningu so svetovými hviezdami.
  • Autogramiáda a spoločné fotografie
  • Ochutnávky produktov značky Extrifit
  • Darček pre každého návštevníka a súťaže o hodnotné ceny.

Ešte nemáte dosť ? No ja už áno a preto sem prihodím ešte video z minulého Extrifit Training Day, aby ste si urobili lepší obraz . Na vás je, aby ste prišli. A pozor, to najlepšie na koniec. Je to zadara ! A to ako fakt ! Platíte len bežné vstupné do fitka, v prípade, že pôjdete cvičiť, alebo si dáte niečo na bare.

My sme už naštartovaný. Je len na vás, ako veľmmi  si to užijeme a koľko nás tam bude. Tak zober kamoša, kamošky, brata, sestry a uja. Manželky a milenca, sparinga a všetkých  tých , čo radi nasajú kus motivácie a radi si vypočujú niekoho, kto to z paneláku, dedín a bežného fitka dotiahol na pódia svetových súťaží. Budeme sa na vás tešiť.

 

 

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.