EXTRIFIT TRAINING DAY X

 

 

 

Je mi potešením vám oznámiť, že len čo vyčerpáte svojej dovolenky, skončia  vám prázdniny, tak my vám nástup septembra spríjemníme ďalším stretnutím fanúšikov značky Extrifit pod zaužívaným názvom Extrifit Training Day.

Máme trochu dilemu, akú číslovkou toto stretnutie označiť. Naposledy sme v ČR končili deviatkou, ale potom sme absolvovali dve stretnutia na Slovensku  s tamojšími skvelými fanúšikmi. Napriek tomu sme sa rozhodli pokračovať v tuzemskej číselnej rade a preto by sme Extrifit Training Day mohli označiť ako jubilejný. Desiaty.

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifit-training-day-1_89c9321be29943442aca8dd810070c54.jpg

 

 

 

 

Zároveň platí, že s každým Extrifit stretnutím sa snažíme priniesť našim fanúšikom niečo nové a jedinečné . Či už to sú nové tváre Teamu či nejaká  kľúčová  udaloť . Myslím si, že onou novinkou, tým pomyselným ťahákom najmä pre adeptky kategórie Fitness Bikiny, môže byť účasť suverénne najúspešnejšej  európskej amatérske bikiny pretekárky  Sabiny Plevákovej , ktorá sa na Extrifit Training Day predstaví úplne prvýkrát. Mnohý  z vás sa iste sa Sabinou stretli už na stánku Extrifit pri súťaži Olympia Amateur, kde, ako inak, zvíťazila. Teraz však predovšetkým dámy môžu zahrnúť Sabinu otázkami, na ktorých zodpovedanie nie je pri týchto expozíciách čas ani priestor.



A keď už hovoríme o Olympii Amateur toto stretnutie prinesie aj obrovský bonus navyše! Uvidíte najväčšiu koncentráciu medailistov tejto súťaže, vrátane dvoch ich víťazov, uvidíte najväčšiu koncentráciu Českých  profesionálov v jednom teame , uvidíte borcov  ​​ako v posoutažnom  období , tak v plnej koncentrácii pred nadchádzajúcim vrcholom. Uvidíte skrátka niečo, čo nemá v Českých  luhoch a hájoch obdobu!



Môžete sa už teraz tešiť na ostrieľaného a skúseného profíka Petra Vaniša , na svoj profi debut pripravujúceho  sa  Tomáša Kašpara, jediného Českého  zástupcu v profi divízii federácie NABBA Slavoje Bednářa, jediného víťaza Arnold Classic a zároveň Olympia Amateur Vojtu Koritenského, bronzového medailistu Jakuba Šubrta a po zraneniach formu naberajúceho Radka Lonca a Petra Březnu . Neochudobníme vás ani o juniorského majstra sveta Milana Obořila  v plnej príprave na Arnold Classic a ako už bolo povedané, pomyselnou čerešničkou na torte bude bezpochyby pôvabná Sabina Pleváková. Zároveň pravdepodobne príde aj nová akvizícia Extrifitslovakia Teamu Majster sveta z roku 2012 Norbert Zajac.



Aj tentoraz budete mať možnosť klásť elitným športovcom Extrifit Teamu otázky, ktoré vás zaujímajú, aj tentoraz budete mať ojedinelú možnosť ochutnať na vlastnej koži tréningové zaťaženie vo dvojici s elitným športovcom a aj tentoraz strávite super nedeľu s bandou ľudí, ktorí majú spoločné záujmy ako vy.
A budeme tiež opäť súťažiť, rozdávať, trénovať, ochutnávať ... Logickou samozrejmosťou je potom spoločné fotografovanie, tréning a príjemný pokec s našou špičkou. O zážitkoch mnohokrát na celý život snáď ani nemusíme hovoriť. V podstate bude veľa záležať na vás, ako si to užijeme.


 

 

 

Takže kedy a kde sa stretneme?

 

 


Stretneme sa v novom, a vďaka videám Vojtu Koritenského, už skoro kultovom Extrifit Gyme  v Hradci Králové, Svitavská ulica 1814/2
 

 

Stretneme sa tam v nedeľu 7. 9. 2014 o 14:00 hod.

 

Seminár je aj tentoraz úplne zadarmo. Platíte si len váš tréning a vašu konzumácii na fitness bare.

Príďte, ste srdečne pozvaní. Bude to pecka. Ostatne ako vždy.

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifit-training-day-2_89c9321be29943442aca8dd810070c54.jpg

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.