EXTRIFITSLOVAKIA TEAM - Zajac prvou tvárou

 

 

 

 

EXTRIFITSLOVAKIA je hlavným partnerom Mozolani Fitness Cupu 2014 a VIP partnerom Mozolani Magazine. Spoluprácu na týchto troch úrovniach podpisom na zmluve potvrdili konateľ spoločnosti EXTRIFITSLOVAKIA , konateľ Mozolani The Fitness Authority Andrej Mozoláni a Norbert Zajac.

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-noro-1_a4f073413ee5607e593687cd7b7b7a77.jpg

 

 

 

 

 

EXTRIFITSLOVAKIA TEAM

 

 

Prvou osobnosťou a tvárou Slovenského tímu je juniorský majster sveta v kulturistike (2012) Norbert Zajac, ktorý bude v rámci svojich možností túto značku užívať a podporovať ju. V prvom rade som veľmi rád, že som dostal takúto príležitosť a môžem byť súčasťou EXTRIFITSLOVAKIA TÍMU. Sortiment výrobkov značky Extrifit poznám, sú to veľmi kvalitné suplementy. Sú tam aj špecifické produkty pre tzv. hard kulturistov, čo mne maximálne vyhovuje, či už v objemovej príprave alebo v rysovacej fáze. Momentálne som stále ešte v objemovke. Moja príprava smeruje k jarnej časti 2015. Cieľom je nominovať sa na ME 2015. Aj vďaka suplementom tejto značky budete môcť sledovať moje napredovanie. Urobím všetko, čo je v mojich silách, aby som túto značkou čo najlepšie spropagoval, poznamenal Norbert Zajac.

 

 

Kto ďalší bude súčasťou tímu? V EXTRIFITSLOVAKIA tíme by sme chceli mať viacerých borcov, nielen mužov, ale aj ženy, aby sme neboli odkázaní na borcov z Česka. Keď pribudne do tímu ďalšia osobnosť, hneď sa o tom dozviete. Dúfam, že do roka, maximálne do dvoch budeme mať na Slovensku rovnako kvalitný tím ako v Česku, skonštatoval Martin Andrej.

 

 

 

 

MOZOLANI MAGAZINE

 

 

 

Od septembra 2014 spustíme na portáli mozolani.com EXTRIFITSLOVAKIA poradňu. Spolupráca s Andrejom Mozolánim je dobrá, sme maximálne spokojní. Ako som už spomínal, potrebujeme uviesť túto značku na slovenský trh. Na Slovensku takéto poradne neboli zverejnené, je to po prvý raz. Veríme, že ľudia budú reagovať a pýtať sa profíkov, ktorí im potom odpovedia. Očakávania máme vysoké. Robíme všetko pre to, aby ľudia o nás vedeli čo najviac a boli s našimi výrobkami spokojní, dodal Martin Andrej.

 

Andrej Mozoláni : Ak môžem povedať k tej exkluzivite, mali sme na výber dve značky. Rozhodli sme sa pre Extrifit, ktorý patrí v segmente kulturistiky a fitness medzi silných hráčov, má za sebou kvalitný tím a ten sa rozširuje aj na Slovensko.

 

V EXTRIFIT SLOVAKIA PORADNI vám budú radiť Norbert Zajac a z českého Extrifit tímu českí kulturisti Tomáš Kašpar, Vojtěch Koritenský, Petr Vaniš, Milan Obořil, Petr Března, Jakub Šubrt, Slavoj Bednář a slovenská bikiny fitneska Sabína Pleváková. Otázka píšte na: redaktor@mozolani.com, odpovede nájdete po 1. septembri 2014 na www.mozolani.com.

 

 

 

 

 

Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia
Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia
Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia Extrifit Slovakia

 

 

 

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.