FUCK OFF PRÍPRAVA ! JA MÁM LEPŠÍ PLÁN

Dobrý deň,

som častým návštevníkom vašich stránok. Páčia sa mi, ale chýba tu nepostrádateľná rubrika  listy čitateľov. Tú som vymyslel ja. Ide o to, že vám budú písať čitatelia pekné príbehy o tom, jako sa z nich stali siláci, ako sa im všetci posmievali a teraz už nie, skrátka také pekné čítanie zo života. Ale aby som začal, že ?

Nie som už pubescent, nie som dokonca ani postpubescent. Mám ženu, k žene psa a tiež občas zazriem v byte nejaké PIDILIDI. Cvičím už niekoľko dlhých rokov a obľúbil som si predovšetkým systém 3 + 1. Tri roky na to vždy seriem a potom ma raz nejaký  kámoš vytiahne do posilňovne, aby som mu ukázal, ako sa vlastne cvičí . V našej partii patrím  za borca. Raz som bol totiž šiesty na Majstrovstvách  republiky v staršom doraste v roku 95. Po piatom pive im to nikdy nezabudnem pripomenúť. Čo im ale vždy zabudnem pripomenúť, je to, že ten posledný, siedmy, si pomýlil termín a pôvodne prišiel na prebor v pinčese . Keď mu nechceli pristaviť stôl, znechutene odišiel. K dobru ešte dávam to, že som to robil prírodne a samozrejme dodám, že so mnou cvičil chlapec, čo bol potom na Majstrovstvách  sveta, ale ten to prírodne nerobil, takže by som bol samozrejme lepší , keby som sa do toho tiež  pustil. To, že som sa každý piatok ožral ako prasa , už vedieť nemusia .

Po svadbe a potom ešte po tridsaťpäťke sa toho ale bohužiaľ veľa zmenilo. Narástol mi pupok, začal som sa bezdôvodne potiť, tým pádom smrdieť a z uší mi začali trčať chumáče chlpov. Jednoducho som sfotrovatel . A to som teda rozhodne neplánoval. Oprášil som teda svoje botasky, navliekol domáce tepláky, vyhrabal tričko s minimálnym počtom dierok od molí a vydal sa do najbližšej búcharne . Teda fitcentra, ako ma vzápätí poučila obsluha zariadenia , ktorá mala asi tak rovnaké vedomosti o cvičení  ako ja. Na rozdiel odo mňa ale lepšie otvárala matonku, pekne sa pri tom usmieva , a tak má túto bezva prácu . Avšak jej odbornou kvalifikáciou som sa nedal oklamať a rútil som sa k benču . Spomenul som si, že za mlada som zdvíhal 90 kíl a tak som ako muž v plnom rozpuku síl nechcel zahanbiť sám seba. Dám tiež  90 kíl. Ľahol som si pod tú činku, zmobilizoval všetky svoje fyzické aj duševné schopnosti a ... ďalej už si to nepamätám. Viem len, že keď som sa prebral, mal som modrý šrám  na krku a nejaký chlapík s copom na hlave sa mi pokúšal dávať umelé dýchanie, čo mu dosť zmenšilo priestor v už tak dosť upnutých elasťákoch. Takto to nepôjde, povedal som si a ako moderný človek informačného veku, som sa dal na zhromažďovanie faktov  vedúce k mužné postave.

Korte, GVT, HIT, Split, Heavy Duty, frekvencia, intenzita, séria, reps, supersety. Netrvalo to dlho a v anglosaských pojmoch som sa pohyboval s gráciou Oldřicha Nového. Ale stále to akosi nebolo ono. Žena hovorila, že sa nie je čomu diviť, keď som lenivý ako prasa, ale to boli iba kecy, aby ma od toho odradila a ja nečumel mladým buchtám na rite . Napriek tomu som došiel k tomu, že potrebujem nejakú zvýšenú motiváciu. Niečo, čo by ma nakoplo. Niečo ... niečo ako súťaž ! To je ono ! Pôjdem na súťaž, to ma donúti poriadne makať.

Lenže, keď chcete ísť na súťaž, nutne potrebujete poznať tajomstvo. Tí  chlapci, šampióni, tí čo vyhrávajú trofeje, tí majú určite nejaké tajomstvo. Kurva, nie je predsa možné , aby vyzerali takto len po tréningu. Možno to bude tými proteinami . Videl som ich v reklame. Ako stojí nad tým proteínom a ukazujú na neho, akože to majú po tom. Navyše na ňom bolo napísaný anabolic. Ale problém vyvstal v okamihu, keď som si tie reklamy prečítal. Všade totiž písali, že ten ich je nejlepšejší a zo všetkých tých nejlepšejších je ten ich ešte najdobrejší. Jeden bol dokonca šampión v súťaži chuti. Trochu ma zmiatlo, že tam nikde nepísali, kde sa ten chuťový  šampionát organizuje, lebo pokiaľ viem, žltým chutí inak ako belochom  a Černosi  majú tiež iné chuťové bunky. Takže aký  si mám sakra kúpiť ? oživil  som internet a založil som si druhý fejsbukový  účet, hodil tam fotku niečieho Bicáku so žilou, aby som vzbudil trochu rešpektu a hodlal sa infiltrovať do nejakého toho diskusclubu cvičencov-narachancov . Vybavený teóriou  tréningu, oklamal som ich znalosťami a pomaly, nepozorovane a po dúškoch odsával v zasvätených diskusiách múdra spojené s tými proteinmi .

Uplynul nejaký čas a jar ťukala na dvere. Teraz, keď už som bol fejsbukodborník, tak som vedel, že prichádza jarná časť súťažnej sezóny, a my kulťáci  sme medzi sebou zisťovali, kto ide "na jar" a tak. Hoci už som sa už považoval za toho kulturistu, predsa som sa ešte úplne necítil na to pretekanie. Ale chcel som aspoň okukovať potenciálnych  súperov . Nakoniec som ale nešiel. Preteky boli až 36 kilometrov od nás, a navyše mi do toho niečo dôležité prišlo . Musel som ísť s manželkou kúpiť novú štetku na hajzel. Však to nevadí, pripojím sa na Ronnie on-line. Aj keď sa to občas seklo a bolo to trochu rozmazané  a rozostrené, bolo nad slnko jasnejšie, že Pepa bol Jasný víťaz a ten čo vyhral, ​​bol úplná sračka. Neviem, kto to tam rozhodoval, ale určite to boli všetci kreténi, čo tomu nerozumejú, lebo  tomu nikto nerozumel toľko ako ja. No a musím povedať, že nakoniec kreténi boli aj z tých stránok, pretože výsledky tu boli až dve hodiny po tom, čo to skončilo. A ja nemám čas tu čakať, až sa nejaký pisárik uráči sem niečo napísať. Musím ísť testovať štetku.

Ale hoci víťaz bol sračka a v kategórii štartovalo päť ľudí, z toho dvaja dôchodcovia, zachvátila moje telo panika z neúspechu. Obával som sa, že by som nemusel zvíťaziť, pretože, kto vie, ako je to s tou erudovanosť rozhodcov, že áno ? Je teda potrebné vyhliadnuť si nejakú ľahšiu cestu k triumfu. Voľba padla na súťaž kondičných kulturistov. Nevadí, že už cvičím 18 rokov, podľa regulí sa môžem zúčastniť a tu by to mohlo vyjsť. Žena na mňa bude hrdá. Pes tiež . Deťom priveziem medailu. A tak sa aj stalo. Príprava začala. Hodlal som prejsť peklom. Všetky sily som nasmeroval k jeseni , ktorá bola zasľúbená nám, kondičkárpm. Navštívil som čierny trh a nakúpil preparáty. V práci si plánujem vziať mesiac neplateného voľna, práca by ma unavovala. Manželku nasťahujem ku svokre, odčerpávala by mi testosterón, čo do seba tak pracne pumpujem. Psa uštvem  pri aeróbnych prechádzkach. Televíziu vyhodím. Oddávam  sa svojmu snu. Proteín do mňa padá vo veľkom, vo fitku ma vidia niekoľkokrát denne a solárium ma začína odmietať z rasových pohnútok. Prechádzam peklom ... !!

... Kurva veď sa to nedá vydržať !!! Prdel mám rozbodanú ako po nájazde nadržaných muklov, keď zakašlať, z nosa mi vyletí varené kuracie prso, psisko mi nedá pokoj, kým nie som mokrý ako štrnástka po petting a bolí ma každučký j sval na tele. Mám furt hlad, všetci ma serú a najhoršie je, že stále vyzerám ako tlustý chrt. Predtým som mal síce vaňu, ale aspoň silu a objemy. Teraz mám hovno a stále to nejako nieje  ono. Držím vodu, si myslím. Ale vraj nie, vraj že to je  ešte sadlo, že vraj musím ubrať jedlo, pridať v tréningu a predĺžiť to chodenie. Tu sa asi niekto posral, nie ? Sa im to kecá, mladý capkom ! To keď ja som  bol v ich rokoch .... No áno, vlastne. Keď ja som bol v ich rokoch, bol som lenivý úplne rovnako ako teraz. Toto nemám zapotreby . Pustím si radšej internet, tam môžem byť zase odborník. Ľuďom vo fitku poviem, že som sa zranil. A potom to ešte napíšem u nejakej  vyfiltrovaneh  fotky. Budú ma ľutovať, písať mi, ako som do toho dal všetko a tak ... Nakoniec budem ešte za borca. Možno by som mohol robiť aj online kouča. Sakra, tomu hovorím plán !

Produkty v článku

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.