HELLNOX - NO PRODUKT NA KTORÝ SME PRÁVOM HRDÝ

 

 

 

 

Pre rast svalov sú potrebné proteíny. Tie sú jasné. Dáte WPC 80, Hydro, Long alebo Iso 90. Tu nie je čo riešiť. Proste proteín 3x denne. Potom sacharidy .  200 gramov ľahké váhy a až 1000 gramov na deň ťažkotonážnici . Potom čo najefektívnejšie zabudovať proteín a cukor do svalu a donútiť ho k rastu. Zase jednoduché : cvičiť na maximum a vytvoriť poriadny stimul tvrdým tréningom. Hotovo. Alebo nie? Predsa proteín + cukor + tréning = RAST svalov, alebo nie?

 

 

 

Lenže ono to stále nejako nerastie. Alebo trochu áno, ale tak nejako pomaly. Ale Vy chcete svaly rýchlo.

 

No, tak to urýchlime : nasaďte Hellnox® !

 

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-hellnox-1_edf82ef8796b2b7c65af1dcfb3c2c367.jpg

 

 

 

 

 

Tento výrobok  od Extrifitu je naozaj prelomový. Niečo tak komplexného a strašne silného ste ešte nevideli. V Hellnoxe je všetko, čo musí mať sval pre svoj rýchly rast. A všetko vo voľných formách, a dokonca vo forme NitroPeptide - tzn. tých najmenších čiastočiek, ktoré bleskovo frčia živiť sval. Žiadne trávenie, nič. Hneď do svalu.

 

 

 

Takže čo Hellnox® vie, čo robí a prečo Vám ušetrí veľa peňazí:

 

 

 

1. nakopává

 

- a to tak, že Vám nie je takzvane blbo (ako to robia zle zostavené nakopávače ). Hellnox® Vás veľmi jemne prebudí, nastaví Vás do pohotovostného režimu a rozprúdi Vám krv. Ten pocit je doslova hmatateľný a veľmi príjemný. Zdvihne Vám sebavedomie. Chcete ísť hneď makať! Niektorí chlapci z Extrifit Teamu referovali toto: "Človeče, ja si to dal a mal chuť dať niekomu cez hubu." Vtipné, vulgárne, ale pravdivé. Naozaj je to zaujímavý stav, keď cítite - ÁNO ! NIEČO SA DEJE! - A je to príjemné. ALE Pozor! Nečakajte na tréning dlho, žiadne kecanie  na bare, ale bežte do 20 minút makať. Ak nevybije vlnu energie, ktorú Vám Hellnox® dá, hneď v tréningu, môže Vás tá vlna rozhodiť. Tak je to silné! Takže najskôr vyskúšajte 1 - 2 - 3 odmerky a zistite svoju toleranciu. Akonáhle ucítite nástup účinku, vlietne na to.

 

 

2. pumpuje

 

 

- Brutálne! Prečo? Pretože v pumpovacom mixe Hellnoxu je bez preháňania najdokonalejšie vymakaná zmes toho najlepšieho, čo pre prekrvenie a napumpovanie svalov existuje! A to vo strašne veľkej dávke. Hellnox v sebe v dennej dávke (3 odmerky) kombinuje absolútnu TOP látku ActiNOS® v množstve 10.000 mg s L-citrulín v množstve 4500 mg, beta alanínom v množstve 4500 mg a arginínom AKG (alfa-ketoglutarát) a arginínom base (kryštalický arginín) v rekordnom množstve 7000 mg! Celkom teda pumpovacia a prekrvovacia  nálož v ohromujúcom množstve 26000 mg ! Toto nemá obdobu ! Za tým si stojíme ! Pokojne porovnajte etikety iných produktov tejto kategórie - Hellnox® neznesie porovnanie s ničím, čo ste doteraz videli.

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-hellnox-2_edf82ef8796b2b7c65af1dcfb3c2c367.jpg

K čomu je Vám vlastne prekrvenie a napumpovanie?

 

 

 

Tak po prvé - k dobrému pocitu skvele odcvičeného  tréningu. K super pocitu, že ste to odmakali dobre. Svaly plné krvi, napráskané bicepsy, ktoré ani nejdú ohnúť. Tento pocit je na nezaplatenie. S Hellnoxom ho teraz zažijete každý tréning.

 

 

A po druhé - tá krv, ktorá Vám vďaka Hellnoxu pumpuje v rozšírených riečiskách žil a natlakovaných svalových bunkách - tak táto krv v sebe viaže všetko, čo ste do tela dodali jedlom. A to je absolútne zásadné! Ak ste totiž nezjedli dosť proteínov a cukrov, o ktorých píšeme hore, tak Vám je napumpovanie na nič. Pokiaľ ste ale vypili dosť proteínov, potom je to super a tieto proteíny vďaka Hellnoxu teraz kŕmia  Vaše svaly. A riadne rozprúdenie a nakŕmené svaly rastú !

 

 

 

Lenže pozor! Hellnox® týmto rozhodne nekončí! Naopak. Je to len začiatok Hellnoxu! To najzaujímavejšie ešte len príde.

 

 

 

Anabolické a antikatabolické voľné (free form) aminokyseliny

 

 

Ak máte dosť peňazí na proteíny, je to fajn, ak nie, nekupujte ich  a kúpte len Hellnox®. Ako to? Takto: Hellnox má v sebe obrovské dávky toho, čo svalom chutí najviac a po čom  najviac rastú. Sú to voľné aminokyseliny. Ale tu vážne bacha! My sme v Hellnox použili doslova megadávky voľných (free form) aminokyselín!). V 3 odmerkách (denná dávka pre pokročilých) je 10 gramov voľných aminokyselín! 5 gramov kryštalického glutamínu (aminokyselina, ktorou  je tvorený sval zo 70%!) A 5 gramov kryštalických BCAA v jedinom správnom pomere 2: 1: 1 (dva diely leucínu, diel izoleucínu a diel valínu). Tieto aminokyseliny prúdia  v rozšírených riečiskách žil Vašich napumpovaných svalov a strašne rýchlo sa dostávajú do svalov. Je to ich potrava. IHNEĎ! Žiadne trávenie, nič ! Hneď pri tréningu Vám do svalov tečie 10 gramov čistých aminokyselín, glutamínu a BCAA. V tom je kúzlo kombinácie pumpovačky  s vysokým obsahom voľných aminokyselín, o to tu ide! Regeneračná schopnosť voľných aminokyselín potom spôsobí, že nebudete druhý deň totálne rozlámaný . Budete fit ! Len príjemná bolesť svalov zostane.

 

 

 

Energia z 3 matrixu sacharidov: pomalé + stredné  + rýchle sacharidy obsahuje Hellnox® v pomere 3: 2: 1.

 

 



Troma dielmi je zastúpená palatinóza (izomaltulóza), špičkový športový sacharid, ktorý má nízky glykemický index, uvoľňuje sa pomaličky a pritom Vám dáva toľko energie ako jednoduchý cukor. V Hellnoxe  je ho v jedinej odmerke 2448 mg a v troch 7343 mg. Dva diely maltodextrín a jeden diel dextrózy spôsobí optimálne  vyplavovanie energie a zaistí ideálny nástup účinku Hellnoxu.

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/nahled-21091-hellnox_edf82ef8796b2b7c65af1dcfb3c2c367.png

Kreatín - Creapure ®

 

 

- sila, sila a zase sila - nemecký 100% čistý kreatín monohydrát, chránený ochrannou známkou ! V Hellnoxe je ho rovných 5 gramov v dennej dávke (3 odmerky). Žiadny lepší kreatín jednoducho nie je, takže pre Hellnox® jediná voľba.

 

 

 

 

Hellnox® = úspora peňazí !

 

 

nemusíš kupovať glutamín (v Hellnoxe ho je 5000 mg v dennej dávke
nemusíš kupovať BCAA (v Hellnoxe je ich 5000 mg v dennej dávke)
nemusíš kupovať nabuďováky do tréningu (v Hellnoxe je ich 2450 mg v dennej dávke)
nemusíš kupovať kreatín (v Hellnoxe je ho 5000 mg v dennej dávke - Creapure ®!)
a už vôbec nekupuj žiadne "ako" NO produkty, keď je tu Hellnox®

 

 

 

Hellnox® nie je len pre pokročilých !

 

 

 

Sledujte tabuľku na zadnej strane obalu. Vzhľadom k sile Hellnoxu sme rozdelili dávkovanie pre:

začiatočníkov (1 odmerka) - vystačí na 31 skvelých tréningov, to znamená na tri a pol mesiaca, ak trénujete 2x týždenne, alebo na dva a pol mesiaca, ak trénujete 3x týždenne
pokročilých  (2 odmerky) - vystačí na 15 skvelých tréningov
kulturistov (3 odmerky) - vystačí na 10 skvelých tréningov

 

 

Zloženie a obsah látok je vypísaný do najmenších detailov a každý tak úplne presne vie, koľko ktoré účinnej  látky každá dávka obsahuje. Žiadne zahmlievanie, žiadne tajomné zmesi. Hellnox® = viete, čo jete !

 

 

Hellnox® proste musíte vyskúšať. My v Extrifit a Extrifit Teamu sme z Hellnoxu jednoducho nadšení. Jeho vývoj vyžadoval veľa úsilia. Ale výsledok stál za to. Teraz máme najlepšie NO produkt zo všetkých !

Ak si nie ste istí, či máte do Hellnoxu investovať, spojte sa napríklad traja  kamaráti z posilňovne a kúpte jeden kus. Potom sa rozhodnete. Alebo si nechajte v posilňovni namiešať dávku, bežte cvičiť a potom kúpte celé balenie. Účinok je naozaj HELL.

 

 

Zdraví  Vás Váš Extrifit!

 

 

PS: A tešte sa na extrifitové zemetrasenia, ktoré príde už ... čoskoro!

 

 

 

 

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.