HĽADÁME NOVÝCH PARTNEROV NA SLOVENSKU

 

 

 

 

S konateľom spoločnosti, ktorá je výhradným distribútorom českej značky Extrifit na Slovensku, Martinom Andrejom sme sa porozprávali aj o tom, ako sa darí doplnkom výživy tejto značky na slovenskom trhu.

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifit--1_887981e441e8457c5c14880aa4738d55.jpg

 

 

 

 

Extrifitslovakia mala stánok na juniorskej nominačke na Veľkej cene Dubnice, potom na Mozolani Fitness Cupe v Žiline. Budete sa takto prezentovať aj na Tatranskom pohári v Poprade?

 


V Dubnici nebol až taký záujem, ale Mozolani Fitness Cup bol fantastickou súťažou s dobrou organizáciou, kde štartovalo veľa pretekárov a hľadisko bolo plné. Mali sme tam vlastný stánok, vlastnú reklamu, ktorá mala niečo do seba, a ľudia boli spokojní s prezentáciou našich výrobkov a celého tímu. Na pódiu exhibične vystúpili člen Extrifislovakia tímu Noro Zajac a členovia Extrifit tímu Vojta Koritenský, Petr Března, Dávid Oravec a Tomáš Kašpar. Ešte sme mali stánok aj na Natural Cupe v Komárne (18. 10.), kde členka Extrifitslovakia tímu Timea Trajteľová (súťaží vo federácii SANK – pozn. red.) zvíťazila v bikiny fitness. Verím, že Timea na majstrovstvách Európy v naturálnej kulturistike a fitness v Karlových Varoch (25. 10.) získa ďalšiu medailu. Čo sa týka Tatranského pohára (1. 11.), chceli by sme tam byť, ale aj keby sme tam nemali stánok, tak by som sa prišiel pozrieť na preteky, keďže tam budú súťažiť naši borci – Dávid Oravec a pravdepodobne aj Roman Vavrečan. Aby som nezabudol, prezentáciu výrobkov značky Extrifit by sme radi urobili aj pri otvorení nového fitnescentra Mozolani Fitness v obchodnom centre Max v Žiline (3. 11.).

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifit--2_8eb3a225ff502cccbb2d10b94aeed94b.jpg

 

 

 

 

Ako sa rozbehol predaj s výživovými doplnkami Extrifit na Slovensku?

 

 

 

S Extrifitom sme na Slovensku začali len v tomto roku, ale pomaly sa to nabaľuje, napreduje to a má to stúpajúcu tendenciu. Odberatelia sa hlásia, hoci by sme boli radi, keby sa ich ozývalo viac. Aj preto robíme tie spomínané podporné akcie v rámci predaja. Hľadáme ďalších odberateľov na predaj doplnkov výživy tejto značky na Slovensku. Momentálne máme zhruba 12 odberateľov. Podchytili sme si východné, stredné i západné Slovensko. Napríklad Andrej Mozoláni je jedným z najlepším odberateľov v Žilinskom kraji, samotná Žilina je silná, on tam má tri fitká a obchod, ale predajne má tiež v Trenčíne a Košiciach. Veľmi dobrý partner je aj v Prievidzi, tiež v Trnavskom kraji, aj v Komárne a na východnom Slovensku to ide tiež celkom dobre. V Michalovciach, kde má moja manželka predajňu, je veľmi dobrý ohlas na túto značku. Potrebujeme rozbehnúť Bratislavu a Bratislavský kraj, to máme slabšie podchytené a to sa teraz snažíme riešiť.

 

 

 

 

 

Koľko odberateľov by ste chceli mať o rok?

 

 

 

Najradšej by som bol, keby ich bolo čo najviac. Robíme aj určitú exkluzivitu. Pokiaľ je mesto do 30-tisíc obyvateľov, dávame to do jedného shopu, pokiaľ je tam viacero predajní, tak si vyberieme len toho najlepšieho a s tým chceme spolupracovať. Táto značka má svoje meno a je kvalitná, my zháňame len kvalitných odberateľov. V nových fitnescentrách alebo skalných predajniach sme schopní robiť tiež nejakú prezentáciu, či už ochutnávku výrobkov alebo autogramiádu. Pokiaľ sa nám ozve záujemca, ktorý chce byť naším odberateľom, odošleme mu obchodné podmienky a potom tohto potenciálneho odberateľa, buď navštívime alebo on príde za nami. Vždy je to individuálne. Záleží na odberateľovi, aký záujem o spoluprácu prejaví. Máme určité obchodné podmienky, na ktorých trváme a ktoré by sa mali dodržiavať, a na základe toho sa dohodne ďalšia spolupráca s daným odberateľom. Robíme aj výjazdy. Napríklad skontaktujem sa s majiteľom fitka alebo predajne, navštívim ho osobne a dohodneme tie podmienky alebo raz za mesiac len tak námatkovo navštívim nejaké mesto, obehnem si zopár fitiek i shopov, potom si vyberiem relatívne najlepšieho a začnem komunikovať s majiteľom alebo predávajúcim.

 

 

 

 

Budete mať aj nejakého obchodného zástupcu?

 

 

 

Budeme o tom uvažovať až na budúci rok. V tomto roku potrebujeme rozbehnúť celé Slovensko sami.

 

 

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifit--3_8eb3a225ff502cccbb2d10b94aeed94b.jpg

 

 

 

 

Konkurencia je silná. Ako sa chcete presadiť?

 

 

 

Každá konkurencia je dobrá. Ľudia si takto aspoň môžu vyskúšať výrobky od viacerých a môžu zhodnotiť, čo je dobré a čo nie. Dávame im priestor, aby si sami vybrali, netlačíme na nich, že si musia kúpiť prípravok Extrifit. Ide nám o to, aby v našich výrobkov bola kvalita a aby boli ľudia spokojní. Verím, že sa na slovenskom trhu presadíme hlavne kvalitou.

 

 

 

www.mozolani.com, PR článok

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.