INSTABITCHES ? TAK TÁTO KÁVIČKA JE TROŠKU SILNEJŠIA ...

Občas je mi vyčítané, že som hlučný. Je to pravda. Ide o pozostatok z môjho bývalého zamestnania. Pracoval som s ľuďmi, ktorým sa dnes hovorí neprispôsobiví. A zatiaľ čo rómovia boli vo svojej neprispôsobivosti naďalej veľmi úspešný , ja som sa prispôsobil rýchlo. Začal som byť hlučný. Náramne sme si potom rozumeli. Predovšetkým v tom, ako sa vzájomne oslovovať. Kým chalani opálený medzi sebou výrazmi ako cigán a čierna huba vážne nešetrili, nazvať ich tak ja, ako nadriadený s tvarohovou pleťou, lietam po súdoch so Šabatovou  ešte dnes. Nakoniec inú, svetovú, verziu toho istého poznáme z Hollywoodu. Afroameričania sa navzájom titulovať negrom môžu, avšak rovnako priateľské oslovenie zo strany kalifornského blonďavého surfera dotknutého dôverne zoznámi s americkým právom na nosenie zbrane. Vo fitness máme podobné komplikácie. Ak nabitý kulturista smerom k svojej postave začuje: "Ty pííčooo, to sú kozy!" V povznesenej nálade odchádza ústrety ďalšej  sérii benchpressu. Ak to isté poviete smerom k návštevníčke fitka, máte na krku hashtag Meetoo a oslnivej  pracovné kariére môžete dať na najbližších desať rokov zbohom. Z týchto pár príkladov je teda zrejmé, že koľkokrát ani tak nezáleží na obsahu oznámenia, ako skôr o to, kto to oznámenie prednáša. A tak som nedávno povytiahol obočie až niekam za uši, keď som si na kulturistice.com prečítal článok o instabitches, alebo ešte poeticky po česky  o fitnesscourách ....

Áno , lenže vlastne oni by si tie rite a umelé kozy nemali fotiť vôbec, som sa dočítal .. A čo by si teda mali fotiť ? Ja som celkom rád, že vo svete, kde sa zriaďujú záchody pre tretie pohlavie, prebaľovacie pulty pre chlapov, oslovenie dámy a páni v metre je rušené, pretože by to niekoho mohlo uraziť a módne móla okupujú bezpohlavné bytosti, je svet fitness posledným zmenšujúcim sa ostrovčekom sexuálnej normálnosti. Chlap je chlap, pretože má a chce mať svaly a návštevníčky fitka chcú mať sexy vypracovanú postavu. Aby bola kus. Chlap pracuje na bicepsoch, chrbte a ramenách, aby sa mohol na facebooku vystaviť do pol tela. Ženské chcú mať pevný, vypracovaný zadok, štíhly pás a nevyzerať pri tom všetkom ako Arnold.

Takže zatiaľ čo chlapec , čo mu ako-tak vypučali bicepsy a tricepsy nás môže zásobovať jednou  fotkou za druhou, slečna pýšiaca  sa vypracovanou prdelkou sa plodmi  svojej práce pochváliť nemôže. Lebo  by bola fitnesscoura. Iba že by to urobila nejako vkusne, ako sme sa dočítali. Ešte že ja svoje prsia môžem fotiť s nevkusom Zdeňka Trošku. A potom tu máme ešte tú nepríjemnosť s tým plastom v oblasti hrudníka. Viete, ono sa nám to chlapom kecá, keď nám penis v diéte lezie von ako Pinochiov nos pri čítaní predvolebných sľubov. Čím menej masti, tým je naša intímna partia výraznejšia. Rovnaký tukožrútsky proces však u žien robí z tých príjemných antistresových vačkov na smatanu nijako vábne uši baseta.

Som si absolútne istý, že systémová chyba matky prírody, ktorá by znamenala zmenšenie penisu o centimeter zakaždým, keď zhodíme kilo masti, by spôsobila, že takúto front na maxidilda by v eroshopech nevideli od čias Mojžišovho sprievodu cez Červené more. Plast neplast, trenírky by museli byť nabité rovnako ako podprda u oných bitches ... A napriek tomu, že nie som nijako zapálený fanda do plastickej chirurgie, nemôžem poprieť, že ma zaujímajú oveľa viac ony ženské partie, než krásne vycvičený triceps. Na ten sa radšej pôjdem mrknúť do Winklaarovic profile.

Ale instabitches vraj nebudete, keď na vašom tele bude vidieť nejaký kus práce. To znamená, že taká Adela Ondrejovičová, ktorá má skutočne výstavné gluteus a ešte ho vie poctivo naštelovat a odfotiť, je zo zoznamu automaticky vyškrtnutá , lebo bola na Olympii. Potom je teda zvláštne, že nekorunovaná kráľovná takto označených dievčat Andi Neumannová tam spadá. Hoci je zjavne vypracovaná a s mnohými medailami vo vitrínce. Možno výnimka, pretože či to dobre chápem, fitness šľapky sa regrutujú z dievčat, čo sú zásadne mladé, bez súťažných výsledkov a s malými kontúrami svalových skupín. Proste len chudé dievčatá . Tak to, aby si dorastenci a začínajúci fyzici  zase navliekli tričká a vyhrnuli trenky až nad pupok, inak sa tý rovnoprávnosti asi nedočkáme ...

Ale áno, dobre, chápem, kam tým moralizujícím textom autor mieril. Príde násťročné dievča do fitka a po troch mesiacoch cvičenia je múdrejšia ako Lenin. Založí fanpage, instagram, na instastories nás zásobuje informáciami o počte chia semienok v superbionatural odtučnenom jogurte samozrejme lactose free, a do toho si stihne odfotiť 3x zadok, 2 x prsia v pušapce a 5x duckface. Zvyšok života potom strávi písaním milióna hashtag a kreatívnym vymýšľanie nových. Je toto na smiech ? No každopádne ! Rovnako tak ako ľudia , čo si fotia  jedlo, než ho zjedia . Čo píšu srdcervúce odkazy zosnulým v domnienke, že na onom svete si babča konečne založila profil, aby si to mohla prečítať. Ľudí, čo nám oznamujú, že ich na všetko supernadaný potomok vykakal krajšie hovienka ako ostatní. Ľudí, ktorí sa dokážu osudovo zamilovať aj 4x do roka. K smiechu je na sociálnych sieťach v podstate celé naše počínanie. Z tisíc a jednej veci si tam možno robiť srandu, ale urážať dotknutú pomenovaním cundra a šlapka ? Tak to by som asi nedal.

A prečo by som tiež mal ? Že nejaká baba kopíruje svoje slávnejšie vzory ? Kim Kardashian vybudovala skrz svoju velkoprdel velkokariéru. Murárka  Jenifer Lopez, rozhodne cudne neskrývaná, je tiež oveľa zaujímavejšie než ten jej latinský folklór. A ako už sme si písali vyššie, ani oveľa úspešnejšie a rešpektované športovkyne nerobia práve  deflektory s fotením svojho zadného nárazníka. A že to ty mladé dievčatá robia blbo a s nevkusom ? No áno no, stane sa. Nie každá slečna má zhora dané, že dokáže byť raz za prvorepublikovú dámu, druhýkrát sa ukázať v kurvím kroji, tretíkrát v prepotenom tielku a zakaždým to vyzerá skvele a vkusne ako v prípade Sabiny Plevákovej . Jedna to vie lepšie, iná horšie, ale vyčítať im lajky nemožno. Každý chce zaujať. Veď na tom je postavený celý Facebook a Instagram.

Na dopovanie ega pomocou virtuálneho sveta. Palce a pochvala poteší. Aj ja chcem lajky za tento článok, je to spôsob, ako oceniť moju prácu. Aj ten kritický text chcel lajky, lebo chcel vykričať tú svoju pravdu medzi čo najviac ľudí. Fotíme si medaily, pretože si chceme aspoň čiastočne zopakovať ten príjemný potlesk divákov. Fotíme si formy, čakáme palca a zle reagujeme na kritiku ... Jeden chce strhnúť pozornosť výsledkami , druhý rozprávaním o kulturistike a forme, hoci kulturisticku  formu nikdy nedosiahol a ďalšie vyšpulenie  rúti. No a čo ? Ak by som vedel, že má chlpatá riť pritiahne viac pozornosti k mojim oznámením, už by ste ju tam mali, no mám dosť rozumu na to, aby som vás vystavoval tak šokujúcemu obrazu ..

Myslím, že za tým stojí len nejaká zatrpknutosť a akási hrdosť. Pozrite, ja som múdry a šikovný, niečo vám tu predkladám, dvíham veľa, viac ako iní a jem veľa mäsa, aby som mal svaly, viete ? A napriek tomu nemám palce, napriek tomu nie som tak populárny , ako kdejaká cuchta, čo len vystrčí cecy a ritku . A ešte sa odvažuje niekomu radiť ! Ale čo, veď ju lajkujú  len 15-roťný duriči .

No ... ja ich dosť často lajkujem tiež . Pätnásť mi nie je už dávno, druhý prídomok však budem vyvracať ťažko. Ako každý zdravý chlap. Napriek tomu ma niektoré z tých báb zaujímajú a rozhodne nie z oných samoobslužných dôvodov. Majú charizmu, majú v sebe veľa energie, sú často zábavné, vtipné a neberú sa tak ukrutne vážne.

Trebárs s Kristínou Seidlová je veľká prdel doslovne i obrazne. Odporúčam vám ju sledovať. A viete, čo ma na nich teší najviac ? Že hlavne cvičia . Cvičí a k cvičeniu tiahnu aj ostatné baby a dokážu im poradiť, že racio chlebík je lepší ako hranolky. A to je skvelé. Ak to niektoré z vás napriek tomu všetko uráža a pohoršuje, oveľa viac než mentorováním, im zavaríte tým, že je jednoducho zablokujete. Funguje to brilantne. Mám to vyskúšané z čias, kedy mi chodili na fcb ponuky na žužlanie  cudzieho penisu za národný rozpočet Maďarska. Stačilo jedno kliknutie a počas troch sekúnd bol pokoj. Skúste to, budete žiť vo svete bez pohoršujúce nevkusné nahoty ....

Produkty v článku

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.