KRISTÍNA SEIDLOVÁ - CHUDÍ CHLAPCI MI PÍŠU ŽE MÁM PINDÍKA


Zvyčajne si vyberám na rozhovor športovcov ovenčených  mnohými súťažnými úspechmi. Kristína Seidlová, členka Extrifit Clubu, je ešte len na začiatku svojej súťažnej kariéry a na významný úspech ešte len čaká. Napriek tomu je populárnejšia ako väčšina uznávaných športovcov. Aspoň na sociálnych sieťach. Prečo to tak je, som sa snažil zistiť v nasledujúcom rozhovore plnom nepríjemných otázok. A treba povedať, že charizmatická a rozosmiata Kristína sa ich zhostila viac ako so cťou.


Ahoj Kristína. Ty si  typický predstaviteľ dnešného veku a fenoménu sociálnych sietí, najmä Instagramu . Môžeš  mi povedať, koľko máš momentálne sledovateľov ?

Teraz to bude viac ako 37 tisíc a dúfam, že tam bude ešte viac.

Prečo sa na teba pozerajú?

Pre mňa je to trochu tajomstvo. (Smiech) No, veľa ľudí mi hovorí, že si stále fotím zadok , takže možno to bude tým . Faktom však je, že v poslednej dobe mi píše veľa dievčat, že ich motivujem, inšpirujem ich  a tak.

Ale čím ? Fotením zadku ?

Nedávno som si písala , že veľa dievčat, mojich kontúr a mladších majú za vzor modely s tenkými nohami a medzerou medzi nimi. A myslím si , že toto  sa nedá dosiahnuť , pokiaľ to nebudete mať geneticky dané . Tak som im radila , že je lepšie ich vypracovať a spevniť  a byť spokojnejšia  s tým, čo mám. Proste  ako to mám ja. Mám silnejšie nohy, takže sa nebudem trápiť , aby som ich mala ako  prútiky , ale snažím sa ich vypracovať  a dať im tvar a silu.

Pýtam sa ťa preto , pretože som zástupca generácie tvojich  rodičov a často mi nejde do hlavy , prečo je vzorom niekto, kto vlastne nemá poriadne  športové výsledky . Prečo sa obracajú na teba a nepýtaju si radu od  Sabiny Plevákovej ? Môžete mi to vysvetliť ?

Pretože práve  preto, že nie som tak dobrá . Verím, že veľa ľudí, veľa dievčat, sa bojí ozvať  sa k hviezde typu  Sabina. Ja som ich rovesníčka , jednoducho nemám žiadne super výsledky, takže sa domnievajú, že ich odpíšem a pomôžem im s nejakými tipmi. Zatiaľ čo u tých známych ľudí si myslia, že im  nepodpíšu, že sa budú pýtyť trápne veci , alebo budú chcieť za to peniaze . Neviem, ale myslím si , že by to mohlo ta byť . Hovoríme o doplnkoch, o tom, čo si môžem dovoliť kúpiť, keď som študent a mám obmedzený rozpočet.

Takže keď sme pri tom , čo im odporúčaš ?

Takže od začiatku dávam iba protein . Narazila som na Extrifit a už som u vás zostala, to je mi nejako súdené (smiech) Až teraz, po čase, som pridala BCAA a glutamín. No, EXXE. A teraz maslo, nemala  som to ochutnať  ... (smiech)

Tak že ťa berú ako vypracovanejšiu kamarátku ? Môžem to takto povedať ?

Skôr vypracovanejšieho  kentaura ... (smiech) Ale asi to bude tak nejako.

Ty ale samozrejme máš nejaké výsledky. Môžete sa s nimi pochváliť ?

Bol som len medzi kondičkármi  minulú jeseň, kde som vyhral aj absolútku . Bolo to v fajn , ale samozrejme viem, že sú len kondičkári.

A preto to ideš teraz  vyskúšať na  EVL’s  Praha ?

Áno. Skúsiť si to a  zistiť, či sa mi podarí preraziť.

Je EVL’s , najlepšia a najprestížnejšia súťaž v Českej republike, vhodná súťaž pre skúšku ?

No .... Pravdepodobne nie, keď to tak hovoríš . Ale na MR CZ som nemohla ísť , pretože som maturovala  a musela som sa viac sústrediť na učenie. To by asi moji rodičia nedali , keby som pretekala na jar. Myslím si však, že som dosiahla dobrý pokrok, a preto by som ho chcela otestovať v konkurencii. Verím, že mám nejaké šance.

Po  EVL’s  ťa  čakjú  ďalšie súťaže ?

Určite plánujem niekoľko pohároviek . Pro príprave by mi bolo asi  ľúto, že sa zúčastním len jedného preteku, a v prípade  neúspechu, z nej nič nemať . Takže ak vydržím  bez čokolády, idem ďalej. (Smiech)

Keď sa na chvíľu vrátime do virtuálneho sveta, zaujímalo by ma, či sa tvoja  popularita niekedy prejaví  aj v reálnom svete ?

Oh, áno. Len nedávno som si šla  kúpiť nejaké doplnky a dievča v pokladni sa ma pýtalo akomi ide príprava , že ma sleduje  atď. Sem tam sa stane , že si  ľudia prichádzajú po  fotografiu. Najmä v niektorých fitness udalostiach, samozrejme. O vašich  (promo Extrifit) ani nehovorím . Keď nosím tie kraťasy  značky Extrifit, tak si niekto stále príde po  fotografiu (smeje sa)

Ty si  na začiatku povedala pravdu, že ťaveľa ľudí sleduje, pretože si fotíš  zadok. Ako to vnímaš , že medzi tými folowermi  je nejaké percento honičov ?

(Smiech) ... No, vnímam to  ... Je to ťažké. Je to vec, ktorá jednoducho zaujme, oživuje profil atď ... Je veľa ľudí, ktorí majú skvelé postavy, skvelé výsledky, ale upozorniť na seba nevedia . Takže sem tam odfotím  niečo, čo viem, že to  ľudia budú hľadať.

Možno si tiež zaregistrovala na našom profile Extrifit.cz, že niekto reaguje veľmi rozhorčene, ak má fotografia nejaký erotický nádych . Ako to vnímaš ?

Myslíte tie narážky  v diskusii ? Nuž, trénujem môj zadok, takže som si fotím zadok. Bodybuilderi cvičia biceps, takže fotia biceps. Ale vieš veľmi dobre, že keď budeš dávať len kulturistov s navretými  žilami, nikto tam nebude  nechodí, pretože normálnej  komunite to proste príde  nechutné. Tak že sa to musí riediť niečím viac znesiteľnejším . A to isté je so mnou. Keď som dávala  fotografie z formy predsúťažnej  prípravy alebo priamo z nej, zatiaľ čo som bola naozaj hrdá na tú formu a pomyslela som si, ako všetci spadnú na  zadok  a získam tisíc lajkov , nebolo z toho  nič. A ešte som to schytala že som mužatka  a tak ďalej. Chápeš , je to drina a odriekanie , no  je mi ľúto, ale ľudia ocenia, keď dá,  zadok, čo ma vôbec žiadne úsilie nestojí . A keď sa potom na toto niekoho opýtam, prečo mi nelajkol to vypracované brucho, tak chlapci povedia, jo .. to je tá fotka, kde si potretá tou nechutnou hnedou farbou a vyzeráš na nej ako chlapec. Včera som práve  ukazovala fotku Sabiny z pretekov a on na to, že má svaly ako chlapec, že ​​je to príliš  atd ... Tak som mu ukázala druhú, kde je pri bazéne a vôbec nechcel veriť, že to je to isté dievča. Takže mám fotografie s formou a mám aj svoj zadok  ...

Vďaka za úprimnú odpoveď. Hovorila si  o kulturistoch. Prídu aj tebe odporný ?

No, mne nie . Ale ja som na to zvyknutá na fitka. Naopak,  mne prídu  odporný chudý chlapi, čo sa nevyzerajú  byť chlapcom. A títo mi potom väčšinou komentujú tie súťažné fotky a píšu mi, že mám pindíka. Niekedy im píšem, že ich mám za nich. (Smiech) Akože toto sa musí brať s nadhľadom  ..

Takže keď sme pri tom , ktorému typu ty dávaš prednosť ? Kulturistom , physique,  lifterom ?

Takže js chodím s pretekárom physique . Ale nechcem povedať, že sa mi páčia iba physique a nič viac. Je to o ppvahe , charizme, atď. Ale ak musím povedať všeobecne, myslím Physique. Na kulturistoch nemám rada to , že sú na tých anabolikách až  neprirodzene tuhý a tvrdý. Aj keď to aj physique vlastne  ...

Čo si myslíte o anabolických látkach v športe ?

Určite patria  do rúk skúsených ľudí, ktorí už majú niečo naturálne odcvičené , majú znalosti  a vedomosti a určite nie amatérom . Ale dnes to tak bohužiaľ  nie je. Chlapci cvičia niekoľko mesiacov, niekedy abi to  a idú priamo na tieto veci, aj keď sú pre nich úplne zbytočné. Asi to bude móda .

Takže keď tu hovoríme o nejakom generačnom konflikte, myslíš  si, že to tu predtým nebolo ?

Tak toto ja naozaj neviem , nezažila som iné časy , ale je jasné, že dnes je všetkého veľa  a všetko je strašne prístupné. Dnes každý chce mať všetko hneď, rýchlo čo najjednoduchšie a bez námahy  .

Ďakujem ti Kristína , za úprimný rozhovor a želám ti veľa šťastia na súťažiach a veľa ďalších fanúšikov ..


 

Produkty v článku

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.