MILAN OBOŘIL - HULK BY SUPERMANA ZABIL

 

 

 

 

 

 

 

 


Ahoj Milan, baví ťa čítať rozhovory o kulturistike, stravovaní  atď.? Čítaš to ešte?

 

 

Ako ktoré. Keď je to človek, ktorý ma zaujíma, sledujem ho, tak si to samozrejme prečítam.

 

 

No a keď ho sleduješ, tak si prečítaš jeho piaty rozhovor o tom, ako cvičí biceps, ako je mäso ?

 

 

 

Záleží  na tom, aký je titulok toho článku. Je to trochu bulvárny postup, ale pretekári poskytujú rozhovory pre rôzne médiá, ale tý sa pýtajú stále na to isté, takže nebudem čítať stále to isté, hoci inde. Takže keď vidím titulok o bicepse, už to moc nečítam.

 

 

Dobre, ale ak sa bavíme o tých obľúbencoch , o bulvarizácii titulku článku a v ňom sa objavia otázky na obľúbenú farbu, hudbu, značku auta, prečítaš si to s chuťou, alebo si povieš, to mi nič nedá, to je jeho vec?

 

 

Sčasti ma to zaujíma, ako kto žije, aké je jeho súkromie, aby som to mohol porovnať so  sebou, v čom to robia nejako inak. Kulturisti sú si v mnohom podobný , pretože kulturistika je veľmi o  egu . Je o porovnávaní , o predbiehaní sa o to, kto je väčší, kto je vyrysovanejší , proste je to celé o súťaživosti. A tak je logické, že sa to prenáša aj do normálneho života. Tiež sa predháňajú v tom, čo má, čo nemá, v čom je lepší , čo dokáže jeho  auto a tak. To jednoducho záleží na tom, čo kto práve  preferuje. Ak auta, alebo motorky, playstation, mobily a tak.

 

 

Motivuje ťa viac image Kaia Greena, čoby toho, ktorý sa obetoval, býva v garsónke, jazdí sockom , alebo Phila Heatha, čoby stelesnenie úspechu so všetkým tým pozlátkom, čo k tomu patrí? Autá, domy, drahé hodinky atď .. Teraz nehovoríme o športových výsledkoch. Čo ti je bližšie ?

 

 

Tak to, že Kai už v tom bytíku dávno nebýva, sa dnes už vie, takže to už je len nejaká image hra. Ale práve na toto ja sa zase tak moc nepozerám. Týchto  borcov  ​​vnímam skôr len z pohľadu toho, že si vyberám iba nejaké prednosti , ktoré obdivujem. Trebárs na Philovi  Heathovi sa mi páči to jeho sebavedomie. Má auru víťaza a to sa mi veľmi páči. On nevymýšľa nejaké kraviny, ide si svoje, verí  tomu a dáva všetkým najavo, že toto je tá jeho pravda a tak to je. U Greena sa mi páči jeho prístup a myslenie. Že si vytvoril svoj vlastný mikrosvet, v ktorom si žije. Asi to skutočne nie je porovnateľný talent s Heathom, ale zase hľadá tie cesty, kadiaľ ísť inak a kulturistike tým dáva nový smer prezentácie. Navyše na ňom obdivujem to, že príde zakaždým na súťaž s niečím novým a každý čaká, čo to bude.

 

 

 

 

 

 

 


No dobre, ale trochu si utiekol od  otázky, čo ti je bližšie ?

 

 

To nedokážem povedať. Oboje? Neviem ...

 

 

Hovoril si o sebavedomí Heatha, ktoré veľa ľudí vníma ako aroganciu. Ako to vidíš ty?

 

 

Ja si nemyslím, že je to arogancia. To je človek, ktorý je úspešný, je na vrchole a nesmie sa nechať zlomiť okolím. To nie je arogancia, ale čistá sústredená myseľ, ktorá ide za svojím a nepripúšťa si, čo kto povedal.

 

 

Čo sa týka sebavedomia, ty si sa vlastne ocitol v podobnej pozícii pred časom, kedy prebehla tá fcb búrka o tom, že si vedome neodpovedal na pozdrav Filipovi Grznárovi . O čo išlo?

 

 

To bolo cielené. Ja som  sa proste nechcel podieľať na tej Filipovej hre, ktorú hrá so svojimi fanúšikmi . Ja to mám tak, že sa snažím ku každému pristupovať s rešpektom. Ale ak ho niekto nemá voči  mne  tak, ako ja k nemu, čo v prípade Filipa, ktorý vo videách hovoril, aký som č ... k atd., proste ma zhadzoval a potom ku mne príde s pozdravom čau kamoš, tak mu to dám najavo . Takže keď za mnou prišiel, proste som sa k nemu otočil chrbtom a ignoroval ho. Čo ho nahnevalo a vzniklo video, v ktorom hovoril, ako ma chytí za hlavu  a kdesi čosi. Tak som Filipovi napísal svoje dôvody prečo a za akých okolností som to urobil, načo prišla odpoveď od Filipa, že z tohto pohľadu na to svoje správanie nikdy nepozeral a že to chápe. Tak sme si to nejako vyjasnili a od tej doby v pohode, pretože si myslím, že aj jemu došlo, že to z jeho strany nebolo  všetko OK.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ty si proste nenaskočil na ten zvláštny marketing.

 

 

Áno. Ja sa snažím ukázať kulturistiku inak a nechcel som pristúpiť na to isté, pretože by som bol sám proti sebe.

 

 

A nemrzí ťa, že tie vulgárne videá, veľakrát veľa za hranicou, prinášajú  zjavne viac popularity ako tie tvoje ?

 

 

Jasne, majú viac popularity, to dnes nemôže nikto poprieť. Bavil som sa s veľa ľuďmi, kulturistami  vysokej úrovne, ktorí boli napríklad aj veľmi  sledovaní o tom, že im upadá sledovanosť a ČR žije Grznárom . Na jednej strane to chápem. Prišiel s niečím novým, niečo priznal, odhalil, poňal to úplne inak ako ostatný, takže nápad je to dobrý. Ale tá druhá stránka toho ako to vníma široká verejnosť, je desivá. Zober si, ako na nás pozerali doteraz a buďme úprimný , že ktovieako lichotivý obrázok to nebol. Napriek tomu si myslím, že sa ten obraz veľmi  zlepšil a kulturisti získavali viac rešpektu. A Filip celú túto snahu zboril a sme na tom horšie než predtým. Takže ma rozhodne nemrzí, že to robím po svojom. Rovnako si myslím, že každá show časom omrzí. Tí ľudia, čo ho budú chcieť ďalej sledovať, ho budú sledovať, ale mnoho z tých, čo na to teraz pozerá pre zábavu, tých  to omrzí a vrátia  sa k videám, čo im dajú niečo hodnotnejšie. Ja sa na tie jeho videá tiež  občas pozriem. Je to sranda, častokrát tam sú hlášky, že sa človek fakt zasmeje, ale nedá mi to nič. Len jednoduchú zábavu.

 

 

 

Aký štýl You tube videí ťa zaujíma natoľko, že by si si povedal, áno , takto by som to chcel robiť.

 

 

Ja zase tak moc YT nesledujem . Ak to nie je niekto, kto to má trochu ako seriál typu Vojtova On the Top. Alebo Swaglift, to tiež  sledujem. Ale nejakého vyložene obľúbeného YouTubera nemám.

 

 

 

 

 

 

 


Spomenul  si Swaglift. Ty si dostal pozvánku od "originálnych" usporiadateľov tých Strenght War z Nemecka. Ako to vyzerá, prijmeš to ?

 

 

Nemci sa dohovorili so Swagliftom na akomsi zastúpení tých vojen pre ČR, kde tie tuzemské diely by mali byť nominačné pre tie originálne videá z Nemecka, ktoré sú mega sledované. Takže mi písal Pavlis Vacek zo Swagliftu, že ma z Nemecka pozvali, ale zatiaľ vôbec neviem, kto tam bude a ani nepoznám podrobnosti. Ani neviem, či to ešte prijmem. Ale asi áno, pretože ako výherca tých prvých Českých vojen nemám moc na vyber, keď nechcem zavrieť dvere nasledovníkom. Zároveň je to obrovská reklama, pretože by som bol tretí Čech a prvý kulturista, čo by tam súťažil. A navyše ak by som vyhral, ​​bol by som prvý kulturista, ktorý v Nemecku zvíťazil. Ale veľa záleží na termíne, pretože by som sa nechcel zraniť pred súťažou, ktorú plánujem na jeseň.

 

 


A Budeš  z toho mať aj niečo iné, než nehynúcu slávu a obdiv ?

 

 

 

 

Preplatenie nákladov, cestovného a nejaký honorár tam je.

 

 

 

 

Tak to aby si prišiel poriadnu károu, aby sa to Nemcom trochu predražilo. Mimochodom, máš nejaké vysnívané auto?

 

 

Vysnívané asi nie, skôr je to taký detský sen, kedy som chcel mať Ford Mustang alebo Camaro. Ale ťahá ma to viac k tomu Camaru, takže by som si ho chcel do dvoch rokov kúpiť. Uvidíme, ako to pôjde. Snažím sa na to šetriť, mám už niečo vyhliadnuté, ale je jasné, že to bude skôr také výletné auto pre radosť. Naleštené, v garáži, sem tam sa v ňom ukázať a prejsť sa.

 


No a prečo nie ten Mustang?

 

 

 

No, k nám do fitka jazdia dvaja borci. Jeden má Mustanga a druhý Camaro. A keď som ich tak porovnával, tak to Camaro je jednoducho zvukom a proporciami väčšia Amerika. Mustang sa mi zdá veľmi poevropštelý a nie je to teraz úplne ono. Camaro je tým kravál a halo efektom úplne inde.

 

 

 

No ono Camaro je viac komiks. Na to ty si ulítlej, nie?

 

 

No práve! Ja mám rád Transformers, takže tým je to potvrdené. (Smiech) Musí byť v žltej.

 

 

Všimol som si, že robíš svoje tričká s komiksovými motívmi. Ako si k tomu došiel ?

 

 

Mám komiksy strašne rád. Doma mám snáď všetky filmy od Marvelu. Vyrástol som na tom, doteraz ma to berie, takže som si hovoril, že by som mohol niečo také skúsiť. Môj grafik, čo mi s tým pomáha, má tiež rád komiksy, takže keď vyhodím nejaký nápad, rýchlo ma pochopí a urobí návrh tričká, čo by som chcel. Najskôr sme tak urobili ten nápis Obořil  a potom variáciu na M, aby to bol Marvelácky dizajn slova Milan. Ale stále mi tam niečo chýbalo. A v tej dobe boli dušičky, ja som sa zamaskoval ako Joker z Batmana, vyfotil som sa, hodil to na Fejs a tá fotka mala obrovský ohlas. Úplne šialené. Takže ma napadlo nejako tú fotku použiť do toho M a vzniklo z toho to Jokerovské tričko , ktorých už som predal mraky.

 

 

 

No dobre a keď to teda vezmeme úplne komiksovo, tak sa nemôžem nespýtať na tvojho najobľúbenejšieho superhrdinu. Ktorý to je?

 

 

Asi Wolverine z X-manov, to je srdcovka, potom asi Ironman, toho mám rád tak narovnako a potom .... No to by som mohol vymenovať všetkých . Proste Wolverin a Ironman je topovka.

 

 

Tak si to na záver dáme ako v seriáli Teória veľkého tresku. Zásadná otázka Milan, sústreď sa. Kto vyhrá? Ironman, Hulk, Batman, Joker, alebo Spiderman?

 

 

Hulk. Toho nejde zabiť. No počkaj, Supermana tiež nie. No ale Hulk by sa naštval a ubil by supermana.

 

 

 

 

 

Aha, tak ok . Myslím, že je čas to ukončiť. Vďaka za rozhovor.

 

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.