NO PRODUKTY - NIE JE NAKOPÁVAČ AKO PUMPOVAČ

Oxid dusnatý je zodpovedný za rozšírenie ciev v pracujúcich svaloch, kedy výsledným efektom je príjemný pocit napumpovania. Pulzujúca krv so živinami potom transportuje potravu pre svaly. Zvýšený prietok krvi je nosičom výživných látok, ktoré sú nutné pre rast a silu svalov. Tieto látky (bielkoviny, aminokyseliny - BCAA, glutamín, kreatín ...), ak ste ich dodali dostatok výživou, majú za dôsledok svalový rast. Samotné napumpovanie je príjemné, ale svalový rast nespôsobuje, pokiaľ nie je v krvi dostatok rast podporujúcich  živín. Niektoré NÓčka  sú iba základné (pumpovacie a stimulačné), iné (zvyčajne drahšie), potom obsahujú aj samotné rastové zložky, ako sú voľné (Free form) aminokyseliny, bielkoviny, kreatín pre rast sily a sacharidy (od jednoduchých cukrov, ako je dextróza, po najvyspelejšie ako je palatinóza s nízkym glykemickým indexom). Pre jednoduchú orientáciu medzi NO produkty značky Extifit ponúkame nasledujúci návod na použitie:

E.nox® Shock

Základný a najlacnejšie NO produkt z pohľadu cena / výkon: Základné NOčko so silným zastúpením tzv "nakopávača". Ucítite brnenie, pálenie a svrbenie kože už po niekoľkých minútach po požití. E.nox® má veľmi silnú zložku pre stimuláciu NO (oxidu dusnatého), ktorý je zodpovedný za napumpovanie svalov (Citrullin, arginín base, arginín AKG a beta alanín Kreatínový matrix je tvorený vyváženým množstvom troch špičkových kreatínov (kreatín AKG, Creapure ® - nemecký kreatín monohydrát, chránený ochrannou známkou a tri kreatín malát) Sacharidová zmes je tvorená trojicou dextróza - maltodextrín - palatinóza. Táto trojka má výborný postupný účinok a plynulé zásobenie energiou

Poznámka: E.nox® Shock je nutné doplniť dostatkom proteínov, BCAA a glutamínu, aby vysoké prekrvenie malo za následok vytúžený svalový rast !

+ Výhodou je nízka cena za skutočne veľmi pôsobivý efekt napumpovanie

+ Silný stimulačný efekt, veľmi citeľné zacloumání a kopanec do tréningu

+ Kreatínový matrix zabezpečuje vlnu svalovej sily

Hellgel®

Pokročilý NO produkt s komplexným rastovým zložením vo forme jednorazového gélu. Najpredávanejšie NO posledných rokov ! Hellgel® je svetovým unikátom práve svojou gélovú formou, kedy Extrifit bol prvou firmou, ktorá použila túto formu gélu pre NO produkt. Hellgel® je nesmierne populárne dnes už po celej Európe. Najväčšou výhodou Hellgelu je to, že nemusíte nič pripravovať, nič miešať. Kompletná substancia je hotová a pripravená na okamžité použitie. Kulturisti si nosia sáčky stále pri sebe. Stačí vziať pár balíčkov, ktoré máte poruke, a môžete ich okamžite použiť. Dávka je vypočítaná pre použitie ako stredne pokročilými, tak vyspelými športovcami. Hellgel® neobsahuje žiadne cukry.

  • Pokročilý NO produkt s kompletným zastúpením "nakopávača" ako je taurín, kofeín a extrakt zeleného čaju
  • Silné zastúpenie pumpovacích zložiek beta alanínu, citrullinu, arginínu base, arginínu AKG, ktoré zaisťujú silné prúdenie krvi v pracujúcich svaloch a mimoriadny efekt napumpovanie
  • Anabolický komplex aminokyselín vo voľnej forme (Free form), ktoré vďaka vysokému prekrvenie prúdi do svalových buniek a priamo spôsobujú ich rast
  • 4 kreatíny, zaisťujúci silový výkon: kreatín etyl ester, kreatín monohydrát, kreatín AKG, tri kreatín malát

+ Hotový gél pre okamžité použitie i na cestách

+ Úplne bez sacharidov, takže použiteľný aj pri najprísnejšie diéte

+ Silné zastúpenie pumpovacích látok pre maximálne prekrvenie precvičovaných svalov

+ 6000 mg voľných (Free form) aminokyselín v jedinom sáčku, pre okamžitý rast svalov

+ Najkomplexnejšie zmes 4 typov kreatínu pre maximálnu silu (5000 mg v jedinom sáčku)

Agrezz®

Efekt tohto prípravku  je daný unikátnou kombináciou stimulantov produkcie NO (oxidu dusnatého) citrulínu, beta alanínu a arginínu, stimulačných látok kofeínu a taurínu, ďalej extraktu z plodov pomarančovníka horkého (synefrínu), zo zeleného čaju, extraktu z čierneho korenia (piperín), cholínu , tyrozínu a DMAE. Stimulanty produkcie oxidu dusnatého citrulín, beta alanín, arginín a Arginine Peptides (značkové peptidy arginínu) zaistí maximálne napumpovanie svalu. Tento efekt poznáte z tzv. "Enóčiek".

  • Stimulanty kofeín, taurín, tyrozín, DMAE (dimetylaminoetanol) a extrakt zo zeleného čaju pôsobia  stimulačne - podporia  teda Vaše sústredenie na tréning, nakopnú Vás, oddialia pocity únavy a môžete tak efektívne trénovať po dlhšiu dobu než normálne ! Mimochodom, obsah taurínu a DMAE je najvyšší možný podľa českej  legislatívy!  Žiadny produkt s vyšším obsahom nesmie byť na českom  trhu v predaji !
  • Cholín a inositol sú látky, ktoré zlepšujú využitie tukov a pôsobia  navyše hepatoprotektívne, teda chránia Vašu pečeň.
  • Synefrin podporuje tvorbu tepla, vďaka jeho obsahu sa budete viac potiť a viac spaľovať tuk - a teda mať aj viac energie na tréning. Obsah synefrínu je opäť najvyšší možný podľa českej  legislatívy!
  • Piperín (výťažok z čierneho korenia) tiež podporuje spaľovanie tuku, navyše zlepšuje využitie ostatných účinných látok a je všeobecne veľmi cenenou účinnou látkou s radom pozitívnych účinkov na zdravie, významné sú hlavne jeho antioxidačné a protizápalové účinky.

Veľkou výhodou produktu je nulový obsah sacharidov a tuku, vďaka ktorému je produkt vhodný aj pre všetkých, ktorí chcú vyrysovať. Navyše vďaka obsahu účinných látok, ako je zelený čaj, piperín, cholín a inositol, ktoré ovplyvňujú metabolizmus tukov, podporuje jeho spaľovanie.

Tento náš nový produkt je určený pre náročných športovcov ! Zažijete novú dimenziu tréningu ! Je to skutočne silný produkt, dodržujte teda odporúčané dávkovanie a neužívajte ho v krátkej dobe pred spánkom, je tak silný, že by jeho účinok mohol pretrvávať aj v dobe, keď už potrebujete regenerovať !

Agrezz ® Vám navyše prinesie príjemný chuťový zážitok, ponúkame Vám ho vo skvelých príchutiach. A aby ste nemuseli odsypávať prášok z veľkého balenia alebo ho neprakticky nosiť so sebou na tréning, pripravili sme pre Vás produkt v sáčkoch, kde je dávka úplne presne odmeraná, sáčok je malý a praktický, kdekoľvek ho môžete mať so sebou a v prípade potreby iba rozpustiť vo vode - a nápoj je hotový.

Hellnox®

Absolútna kráľ všetkých predtréningoviek, ktorý na celom trhu nemá žiadnu konkurenciu. Hellnox® totiž obsahuje úplne všetko, čo núti sval rast, a to v neuveriteľných dávkach. Hellnox® je NO produkt z kategórie All in One (všetko v jednom) a je určený pre naozaj náročných užívateľov, ktorí to myslia s kulturistikou vážne a chcú veľké, kvalitné, tvrdé svaly vybudovať rýchlo !

Hellnox® je tvorený najsilnejšími a najúčinnejšími látkami, aké sú pre rast svalovej hmoty k dispozícii. Doteraz nikto neskombinoval také dávky a takú kvalitu do jediného produktu ! Hlavnou zložkou je najmodernejšia pumpovacia látka ActiNOS® (nitro peptidy, vystreľujúce do svalových buniek okamžite po podaní bez akéhokoľvek trávenia). Táto patentovaná látka spôsobuje najintenzívnejšie prúdenie krvi vo svaloch a do svalových buniek pumpuje v jeden moment tiež tie najrýchlejšie stavebné bielkoviny vo forme peptidov, čo sú pre svalový rast tie najlepšie využiteľné stavebné látky zo všetkých.

ActiNOS® v dennej dávke 10 gramov ! Práve 10 gramov je optimálnych pre okamžité spustenie svalového rastu ! Najsilnejšia pumpovacia zmes, aká kedy bola použitá - 26 gramov v dávke ! Množstvo citrullinu, kryštalického arginínu, beta alanínu, nitro peptidov ActiNOS® a arginínu AKG je až 25x vyššia, než u konkurenčných výrobkov Najkvalitnejšie kreatín vôbec - chránený Creapure ® v dávke 5000 mg ! Účinnosť na svalovú silu a svalový rast je potvrdený mnohými štúdiami 10 gramov voľných aminokyselín (Free form) v dávke !!! Také množstvo je unikátne a vplyv voľných aminokyselín na svalový rast je jednoznačne potvrdený.

 

Hellnox® obsahuje:

  • 5000 mg prorastových BCAA (Free form) v dávke v optimálnom pomere 2: 1: 1 = anabolický a antikatabolický účinok
  • 5000 mg glutamínu (Free form) v dávke - voľná aminokyselina, z ktorej je tvorená svalová hmota až zo 70%!
  • Stimulačné fúzie, zostavená zo silnej trojkombinácie kofeín - extrakt zeleného čaju - taurín
  • Sacharidový matrix, zostavený v logickom pomere 3: 2: 1 z palatinóza, maltodextrín a glukózy - zabezpečuje plynulý nástup účinku všetkých zložiek a tiež slúži ako spúšťač účinku Creapure ®.

Najúčinnejšia produkt pre rast svalov vo voľných dňoch, kedy netrénujete! To je Actinox®

Niekoľkotýždňové užívanie Actinoxu vo voľných dňoch bez tréningu priamo stimuluje rast novej svalovej hmoty ! Pozor, Actinox® nie je žiadny nakopávač ! Neobsahuje žiadne stimulanty ! Actinox® je úplne ojedinelý produkt, ktorý svojou účinnosťou zatieňuje všetko, čo bolo doteraz v športovej výžive stvorené. Hneď na začiatku je nutné povedať, že táto látka nie je lacná. Účinná patentovaná zložka ActiNOS® je to najdrahšie, čo možno pre rast svalov na dnešnom trhu kúpiť. Naviac je nutné túto látku užívať dlhodobo. Aspoň 4 - 6 týždňov.

Väčšina firiem, vyrábajúcich doplnkovú výživu pre športovcov sa neodvážila túto látku použiť, pretože náklady na výrobu takéhoto produktu sú naozaj veľmi vysoké a je veľmi jasné, že produkt s obsahom NitroPeptide ActiNOS® nebude vykazovať obrovské predaje. Drahé veci samozrejme nejdú toľko na odbyt.

Ale Extrifit proste chcel mať vo svojej ponuke to najlepšie, čo existuje. Extrifit Team združuje elitný tím kulturistov so svetovými výsledkami a jednoducho taký produkt k Extrifitu patrí ! Vieme, že tí, čo výžive naozaj rozumejú , si Actinox® kúpia, pretože nič iné im nezaistí podobné výsledky. Áno, je to drahé. Ovšem účinky sú prelomové. NitroPeptide, obsiahnutie v Actinoxe spôsobujú najsilnejšiu stimuláciu produkcie oxidu dusnatého (NO) a vyprovokujú najmohutnejší prietok krvi vo vnútri svalov. Jednak tento efekt spôsobuje zvýraznenie žil pod pokožkou a pumping a na druhej strane táto záplava novej krvi v sebe viaže voľné aminokyseliny, obsiahnuté v Actinoxe v množstve 35 gramov (!) Na 100 g výrobku. Nosiča aminokyselín ActiNOS® je potom na 100 g Actinoxu obsiahnuté dokonca 50 gramov (!).

Nie je na trhu výrobok s takou koncentráciou a účinnosťou pre rast svalov a ich napumpovanie. Hlavným účinkom Actinoxu je to, že pumpuje výživné látky pre rast svalov do vnútra svalových buniek v jediný moment. Dôsledkom tohto mechanizmu je svalový rast. Jednoducho povedané, ak užívate Actinox®, tak všetky bielkoviny, sacharidy, aminokyseliny, kreatíny, stimulanty (hriešnici steroidy) krúžia v krvnom riečisku oveľa intenzívnejšie a svalové bunky majú ďaleko lepšie prostredie pre rast. Výživné látky sú Actinoxem doslova dotlačené do svalov. To je hlavný efekt Actinoxu.

Kedy a ako sa Actinox® používa:

Pre tých, ktorí nemusia pozerať na peniaze, je Actinox® vhodný denne a po dlhú dobu, pokojne niekoľko mesiacov v kuse. Ráno, pred tréningom aj večer. Takýto masívny spôsob užívania zaisťuje výsledky v podobe trvalého rastu  svalovej hmoty. Samozrejme v prípade dostatočného príjmu bielkovín, sacharidov a riadneho tréningu. Bez toho to nejde. Actinox® nie je zázrak ! Ale rast nových svalov veľmi urýchli !

Bežný užívateľ, ktorý chce urýchliť rast svalovej hmoty, nech užíva Actinox® najlepšie iba v dňoch voľna, kedy svaly odpočívajú a rastú. V týchto dňoch užívajte Actinox® pol odmerky ráno a pol odmerky popoludní. Pamätajte na známu pravdu: svaly nerastú pri záťaži v posilňovni, ale pri odpočinku a riadnej výžive s dostatkom proteínov. Actinox® svojou schopnosťou tlačiť stavebné látky do svalových buniek rásť veľmi výrazne podporí .

Ak máte obmedzený rozpočet, potom dávkujte ½ odmerky denne a iba vo voľných dňoch bez tréningu. Pridajte srvátkový proteín WPC 80 a BCAA a aj v tomto "úspornom" režime budete s Actinoxem vpred pred ostatnými. Rast svalstva bude NitroPeptide urýchlený. Pri takomto dávkovaní vám vystačí balenie na 7 týždňov.

Actinox® ja náš najúčinnejší anabolický produkt.

  • 50% látky ActiNOS® v produkte Actinox® (50 gramov na 100 g výrobku)
  • 35% voľných aminokyselín v produkte:
  • 15 tisíc miligramov BCAA v 100 g výrobku!
  • 15 tisíc miligramov Glutamínu v 100 g výrobku!
  • 4 gramy BCAA v jedinej dávke (len v polovici odmerky!)
  • 4 gramy Glutamínu v jedinej dávke (len v polovici odmerky)

Pumpovací účinok látky ActiNOS® je posilnený obsahom 5% arginínu AKG

DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE : Actinox® NEOBSAHUJE žiadne stimulanty !!! Nie je tu žiadny "nakopávací" efekt. V žiadnom prípade si nesmiete pliesť stimuláciu NO (prekrvenie) s pocitom eufórie a nabudením ! Tieto nabudzovacie vlastnosti nemajú látky, ktoré produkujú produkciu oxidu dusnatého (NO), ale toto spôsobujú pridané stimulanty ako je kofeín alebo taurín alebo extrakt zo zeleného čaju !

Veľmi často sa stretávame s úplne mylným názorom tohto typu: "Nie som nakopnutý , tak to NOčko nefunguje !" Toto je úplne zle pochopené ! Nakopnutie robia stimulanty. NIE oxid dusnatý ! Oxid dusnatý je práve tá dôležitá látka, ktorá pumpuje a rozširuje krvné riečisko, oxid dusnatý je tým, čo určuje účinnosť NO produktu ! Toto je nutné si zapamätať. Oxid dusnatý pumpuje ! Oxid dusnatý nenakopává !

Samostatnou zložkou, ktorá je veľmi efektívny pri pumpovaní svalovej hmoty je Arginín. Slavoj Bednář vás v priloženom videu vykoná užívaním rôznych foriem tejto aminokyseliny.

 

Produkty v článku

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.