Norbert Zajac aktuálne + dve videá (pózing a tréning)

 

 

 

 

Kulturista oddielu Mozolani Trainings Norbert Zajac (člen Extrifitslovakia tímu) je odhodlaný nikoho nesklamať na tejto súťaži, ale svoju formu bude časovať až na polovicu mája, keďže jeho cieľom je nominovať sa a štartovať na IFBB majstrovstvách Európy v Santa Susanne.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ako sa Norbert Zajac cítil 18 dní pred štartom na Mozolani Classic 2015? „Som veľmi prísny na seba. Nedokážem byť objektívny, takže všetko konzultujem s mojím trénerom Andrejom Mozolánim. Podľa slov môjho trénera aj ďalších ľudí, ktorí sa do toho vyznajú, tak chvália moju formu. Samozrejme, s nedostatkami na nejakých partiách, čo sa týka objemov, už momentálne nič neurobím. Na Mozolani Classic 2015 by som chcel mať maximálne množstvo detailov na sebe. Paradoxne nepociťujem problémy s dodržiavaním stravy v diéte. Celá táto príprava je zatiaľ mojou najlepšou v súťažnej kariére z hľadiska zvládania a psychiky. Raz týždenne robím vysokosacharidové dni, kde si dám aj 600 – 700 g sacharidov, cez týždeň používam vysoké množstvá tukov, čiže nejaké radikálne veci nemusím robiť, čo je super...“

 

 

 

 

VIDEO: NORBERT ZAJAC – KONTROLA FORMY 21 DNÍ DO MOZOLANI CLASSIC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


VIDEO: NORBERT ZAJAC A TOMÁŠ TABAČIAR – SPOLOČNÝ TRÉNING

 

 

 

 

 

 


VSTUPENKY na MOZOLANI CLASSIC 2015 sú v predaji TU

PONUKA VIP balíčka na MOZOLANI CLASSIC 2015 TU

PROPOZÍCIE MOZOLANI CLASSIC 2015 nájdete TU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prvou súťažou Norberta Zajaca po svojom najväčšom úspechu, ktorým bol titul juniorského majstra sveta v kulturistike do 75 kg (december 2012 v Budapešti), bude práve Mozolani Classic 2015. „Pociťujem veľký tlak zo strany fanúšikov a môjho okolia. Všetci očakávajú, že si tam idem po víťazstvo, ale ja som si vedomý toho, že to tak nemusí byť. Veľmi rád by som bol, keby to tak bolo, ale bohužiaľ, budú tam silní súperi. Vôbec neviem, kto ešte môže prísť zo zahraničia a radšej to ani nechcem vedieť. Nikdy som si súperov dopredu nevšímal, ale v dnešnej dobe facebooku sa to proste nedá prehliadnuť. Viem, že na niektorých borcov momentálne nemám. Formu časujem až o tri týždne neskôr na majstrovstvá Európy, teda za predpokladu, že sa na Európu nominujem. Ale naspäť k Mozolani Classic 2015. Nebude jednoduché postúpiť do superfinále, do ktorého postúpi zo semifinále 12 kulturistov, po štyroch najlepších v jednotlivých kategóriách (do 75 kg, do 85 kg, nad 85 kg). Veľmi by ma mrzelo, keby som nepostúpil medzi tých najlepších, lebo odjakživa mám problém sa stotožniť s tým, keď horšie skončím, ako si predstavujem. Dúfam, že nikoho nesklamem. Budem bojovať ako lev. Na Mozolani Classic 2015 (25. 4.), ale aj na majstrovstvách Slovenska v Dubnici n. V. (9. 5.) nebudem robiť žiadne úpravy s vodou, ani so sodíkom, ani so sacharidmi. Mojím cieľom je nominovať sa na IFBB ME. Urobím pre to maximum. Verím, že sa mi to podarí a na ME bude moja forma na sto percent vygradovaná,“ dodal Norbert Zajac.

PODPIS KARTY: Kto má záujem o podpisové karty Norberta Zajaca - tie sú urobené vďaka Extrifitu z týchto dvoch fotiek, ktoré uvádzame v tomto článku – môže si ich prísť vyzdvihnúť od samotného kulturistu. Toho nájdete takmer každý deň v Mozolani Fitness ZOC MAX Žilina.

 

 

 

 

Autor: Ľubomír Chochula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EXTRIFITSLOVAKIA PODPORUJE NORBERTA ZAJACA

 

 

 

About Extrifit

 

 

Značka Extrifit ® bola zaregistrovaná v roku 2007. V roku 2010 sa firma transformovala na EXTRIFIT ®, sro Extrifit Sports Nutrition dnes patrí medzi najdynamickejšie výrobcov športovej a doplnkovej výživy v Českej republike a veľmi úspešne distribuuje svoje produkty do zahraničia. Výhradným dovozcom výrobkov EXTRIFIT ® na Slovensko sa tento rok stala naša spoločnosť GDP s.r.o. so sídlom v Michalovciach . Doplnky výživy zn EXTRIFIT ® našli značnú obľubu najmä u kulturistov a vyznávačov životného štýlu Fitness.

 

 

 

Všetky výrobky, nesúce značku EXTRIFIT ®

 

 

vynikajú špičkovou kvalitou použitých surovín, sú registrované Ministerstvom zdravotníctva SR a vyhovujú prísnym normám Európskej únie. Firma EXTRIFIT ® uviedla na trh niekoľko unikátnych produktov, ako je napr enzymaticky hydrolyzovaný srvátkový proteín Hydro Instant, originálny bulharský terrestris s obsahom 90% saponínov - Bulgarian Tribu 90%, hydrolyzované srvátkové aminokyseliny Amino Hydro s obsahom 85% bielkovín, alebo jedinečné aminokyseliny Beef Amino Hydro 4000, vyrobené z hovädzieho hydrolyzovaného proteínu. Tieto aminokyseliny vynikajú extrémne vysokým obsahom bielkovín a unikátne sú minimálnym obsahom pojív. Špičkou v ponuke EXTRIFIT ® je tiež multivitamínový a multiminerálny produkt V52 Vita Complex Forte, obsahujúci 52 revitalizačných ingrediencií.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.