OBJEMOVÝ A DIÉTNY JEDÁLNIČEK SABÍNY PLEVÁKOVEJ

Jedálniček je také magické slovo. Každý  po nich priahne , každý chce poznať názor hlavne na ten ich. A preto sme pre vás prichystali ukážkové jedálničky členov Extrifit Teamu, alebo úspešných členov Extrifit Clubu. Jedálničky sa odvíjajú od toho, v akej fáze sa práve  jednotliví športovci nachádzajú , prípadne ako boli zaznamenané napríklad z minulých predsúťažných  príprav. Tieto jedálničky budeme pravidelne zverejňovať formou obrázku, takže si ich pokojne môžete stiahnuť a používať ďalej.

Dnes tu máme jedálniček, dokonca dva jedálničky, na ktoré mnoho z vás čakalo. Je tu ukážka stravovania profesionálnej Bikiny pretekárky v tzv. Mimosúťažnom období, keď je váha Sabiny Plevákovej  zhruba o 5 kg vyššia, než je tá súťažná . Sabina dlhodobo presadzuje názor, že pre pretekárky  kategórie Bikiny fitness je krajne nevhodné priberať veľké množstvo kilogramov v tzv. Offseason období . Preto sa tento typ jedálnička bezpochyby hodí práve pre toto obdobie končiace súťažnej sezóny.

Ďalším jedálničkom je typické zloženie stravy v období prípravy na súťaž. Jedná sa o jedálniček zameraný na redukciu tuku a zachovanie čo najviac živín pre rast svalovej hmoty, ktorá samozrejme robí telo ženy pevnejším a tvarovanejšie.

Produkty v článku

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.