Ktoré svalové partie sa najlepšie cvičia spolu?
Neexistuje správny alebo nesprávny spôsob, ako si vytvoriť tréningový plán na posilňovanie. Spojiť určité svalové partie však môže pomôcť zvýšiť efektivitu vašich tréningov. Zobraziť celý článok
Kateřina Holmanová, Majsterka ČR v kategórii Bikiny fitness, si pre vás opäť pripravila pestrý výber zdravých a predovšetkým nutrične skvelých dobrôt. Nikdy nebolo jednoduchšie dodržiavať vyvážený jedálniček, než tomu bude po získaní týchto skvelých receptov. Maškrťte zdravo a rozumne !
Okrem jabĺk a škorice všetky suroviny spracujeme na cesto a dáme do chladničky odležať. Medzitým si nastrúhame jablká, ktoré zmiešame so škoricou a citrónovou šťavou. Cesto si vyvaľkáme na plát, ktorý poukladáme jablkami a zarolujeme. Pečieme asi 30 min na 170 ° C.
Všetko zmiešame, na plech kladieme v tvare koliesok a pečieme v rúre asi 20 minút na 180 ° C. Po upečení a vychladnutí môžeme zmáčať alebo zdobiť rozpustenou vysokopercentný čokoládou.
Zmiešame sypké suroviny dohromady, k nim pridáme nastrúhanú mrkvu, jogurt, citrónovú kôru a nakoniec opatrne vmiešame vyšľahané bielky. Zmes vlejeme do tortovej formy s priemerom asi 20cm a pečieme v rúre 170 ° C asi trištvrte hodiny. Po upečení necháme vychladnúť a medzi tým si pripravíme krém. Najskôr si pripravíme casein, ktorý zmiešame s vodou tak, aby nám vznikla veľmi hustá hmota. Do nej zašľaháme mäkký tvaroh, med a citrónovú šťavu. Vychladnutý korpus rozrežeme a plníme krémom. Časťou krému natierame vršok torte, ktorý ešte môžeme dozdobiť mletými orechmi.