POCHUTNAJTE SI NA PROTEINE TROCHU INAK

Kateřina Holmanová, Majsterka ČR v kategórii Bikiny fitness, si pre vás opäť pripravila pestrý výber zdravých a predovšetkým nutrične skvelých dobrôt. Nikdy nebolo jednoduchšie dodržiavať vyvážený jedálniček, než tomu bude po získaní týchto skvelých receptov. Maškrťte zdravo a rozumne !

SÓJOVO  JABLKOVÝ ZÁVIN

  • 200g sójovej odtučnené múky
  • 90g vanilkového HIGH80 Extrifit
  • 1 lyžica oleja
  • 1 vajce
  • 125g nízkotučného jogurtu
  • škorica
  • 3 jablká

Postup :

Okrem jabĺk a škorice všetky suroviny spracujeme na cesto a dáme do chladničky odležať. Medzitým si nastrúhame jablká, ktoré zmiešame so škoricou a citrónovou šťavou. Cesto si vyvaľkáme na plát, ktorý poukladáme jablkami a zarolujeme. Pečieme asi 30 min na 170 ° C.

Nutričné hodnoty  :

  • Bielkoviny: 179 gramov
  • Tuky: 24 gramov
  • Sacharidy: 153 gramov

OVSENÉ SUŠIENKY S BRUSNICAMI  (CCA 30 KS)

  • 120g ovsených vločiek
  • 100g brusníc nesladených
  • 60g vanilkového Extrifit proteínu CFM 80
  • 2 banány
  • 1 vajce
  • 30g semienok (ľanové, šalvie, ...)
  • 20g kokosu

Postup :

Všetko zmiešame, na plech kladieme v tvare koliesok a pečieme v rúre asi 20 minút na 180 ° C. Po upečení a vychladnutí môžeme zmáčať alebo zdobiť rozpustenou vysokopercentný čokoládou.

Nutričné hodnoty na 1 ks:

  • Bielkoviny: 2,3 gramov
  • Tuky: 1,4 gramov
  • Sacharidy: 6,8 gramov

MRKVOVÁ TORTA 

  • 250g najemno nastrúhanej mrkvy
  • 100g špaldovej múky
  • 100g sekaných a pražených orechov (v recepte použité lieskové)
  • 4 dotuha vyšľahané bielky
  • 125g bieleho nízkotučného jogurtu
  • lyžička sódy bikarbóny
  • škorica
  • citrónová kôra z jedného citróna
  • sladidlo

Na krém:

  • 250g mäkkého tvarohu
  • 50g vanilkového Micelar Casein Extrifit
  • Šťava z polovice citróna
  • lyžica medu

Postup :

Zmiešame sypké suroviny dohromady, k nim pridáme nastrúhanú mrkvu, jogurt, citrónovú kôru a nakoniec opatrne vmiešame vyšľahané bielky. Zmes vlejeme do tortovej formy s priemerom asi 20cm a pečieme v rúre 170 ° C asi trištvrte hodiny. Po upečení necháme vychladnúť a medzi tým si pripravíme krém. Najskôr si pripravíme casein, ktorý zmiešame s vodou tak, aby nám vznikla veľmi hustá hmota. Do nej zašľaháme mäkký tvaroh, med a citrónovú šťavu. Vychladnutý korpus rozrežeme a plníme krémom. Časťou krému natierame vršok torte, ktorý ešte môžeme dozdobiť mletými orechmi.

Nutričné hodnoty yn 1/8:

  • Bielkoviny: 14,6 gramov
  • Sacharidy: 18,6 gramov
  • Tuky: 8,5 gramov

 

Produkty v článku

Súvisiace články

Prírodná cesta k lepšiemu zdraviu mozgu a regenerácii tela - lecitín

Prírodná cesta k lepšiemu zdraviu mozgu a regenerácii tela - lecitín

Lecitín je prirodzená látka, ktorá sa nachádza v bunkových membránach všetkých živých organizmov. Aj keď sa často spája so sójou, lecitín môžeme nájsť aj v iných potravinách, ako sú vajcia či slnečnicový olej. Jeho unikátne vlastnosti ho robia jedným z najobľúbenejších výživových doplnkov pre podporu pamäte, zdravia mozgu a celkového fyzického aj mentálneho výkonu. Zobraziť celý článok

Ranné cvičenie vám dodá energiu a zlepší celý deň

Ranné cvičenie vám dodá energiu a zlepší celý deň

Ranné cvičenie sa stáva čoraz populárnejším spôsobom, ako naštartovať deň plný energie a dobrej nálady. Výhodou je nielen fyzická kondícia, ale aj priaznivý vplyv na psychiku, metabolizmus a celkovú produktivitu. Ak hľadáte dôvody, prečo ráno začať pohybom, ponúkame vám niekoľko kľúčových prínosov ranného cvičenia, ktoré môžu ovplyvniť váš každodenný život. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.