POZNÁTE ŠPANIELSKU NÁRODNÚ STUDENÚ POLIEVKU GAZPACHO ?

 

 

 


Trochu ju modifikoval pre kulturistu, pretože originál Gazpacho, ktoré pochádza z Andalúzie sa podáva s opraženým chlebíkom a bez pre kulturistov potrebných bielkovín, takže jeho verzia je s Olomouckými syrečkami !

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-polievka-1_f7b33327a8974cb9c422e1944a174608.jpg

 

 

 

 

 

Ingrediencie:

 

 

 

- 4 paradajky, olúpané

- 4 papriky

- 3 uhorky

- 1 menšia cibuľa

- 3 strúčiky cesnaku

- olivový olej panenský (ja som použil za studena lisovaný dovezený z Toskánska)

- korenie

- bazalka

- oregano

- soľ

- 200g Olomoucky syreček

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-polievka-2_f7b33327a8974cb9c422e1944a174608.jpg

 

 

 

 

Postup:

 

 

Všetku zeleninu pokrájať a rozmixovať, pridať 4 kvapky olivového oleja, soľ, korenie, bazalku, oregano, znova premixovať. Môžete primiešať kúsok nadrobno nakrájanej paradajky, papriky, uhorky, aby boli v polievke aj kúsky. Dať do chladničky poriadne vychladiť. Podávať zásadne veľmi studené! Na záver som pridal do polievky na kolieska nakrájaný Olomoucky syreček a ozdobil som to vňaťou z magi, pekingskou kapustou a rajčinou!

 

 

 

 

Dobrú chuť!

 

 

 

https://www.extrifitslovakia.sk/photos/original/extrifitslovakia-polievka-3_cb66b4094a71d9c2008c5209cba47bd7.jpg

NORBERT ZAJAC JE ČLENOM EXTRIFITSLOVAKIA TEAMU

 

 

 

About Extrifit

 

 

 

Značka Extrifit ® bola zaregistrovaná v roku 2007. V roku 2010 sa firma transformovala na EXTRIFIT ®, sro Extrifit Sports Nutrition dnes patrí medzi najdynamickejšie výrobcov športovej a doplnkovej výživy v Českej republike a veľmi úspešne distribuuje svoje produkty do zahraničia. Výhradným dovozcom výrobkov EXTRIFIT ® na Slovensko sa tento rok stala naša spoločnosť GDP s.r.o. so sídlom v Michalovciach . Doplnky výživy zn EXTRIFIT ® našli značnú obľubu najmä u kulturistov a vyznávačov životného štýlu Fitness.

Všetky výrobky, nesúce značku EXTRIFIT ®, vynikajú špičkovou kvalitou použitých surovín, sú registrované Ministerstvom zdravotníctva SR a vyhovujú prísnym normám Európskej únie. Firma EXTRIFIT ® uviedla na trh niekoľko unikátnych produktov, ako je napr enzymaticky hydrolyzovaný srvátkový proteín Hydro Instant, originálny bulharský terrestris s obsahom 90% saponínov - Bulgarian Tribu 90%, hydrolyzované srvátkové aminokyseliny Amino Hydro s obsahom 85% bielkovín, alebo jedinečné aminokyseliny Beef Amino Hydro 4000, vyrobené z hovädzieho hydrolyzovaného proteínu. Tieto aminokyseliny vynikajú extrémne vysokým obsahom bielkovín a unikátne sú minimálnym obsahom pojív. Špičkou v ponuke EXTRIFIT ® je tiež multivitamínový a multiminerálny produkt V52 Vita Complex Forte, obsahujúci 52 revitalizačných ingrediencií.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.