SKUTOČNÝ LETNÝ FITNESS KOKTAILY

A keď už sme na fitnes stránkach, mal by mať tiež  nejaký prínos pre organizmus v podobe prísunu  vitamínov a minerálov, ktoré intenzívnym potením strácame.Máme teda pre vás pár vyložene letných tipov, ktoré, ako veríme, vám budú chutiť, dodajú potrebné osvieženie a napumpujú vás všetkým, čo v lete potrebujete.

Myslím, že ak vymeníte Iontex za BCAA Instant, alebo dáte v rovnakej  príchuti oboje, máte skutočne skvelý letný proteínovo-sacharidový mix, ktorý vám skutočne dodá poriadnu dávku živín v mňamóznom prevedení.

Citrusový koktail

Potrebujeme :   4 šťavnaté pomaranče, 2 limetky, 2 grapefruity, 1 PL kvetového medu, tenké prúžky citrónovej kôry, kolieska limetky na ozdobu, Iontex v citrón-limetka alebo Mojito príchuti.

Postup:  Pomaranče, limetky a grapefruity vylisujte a všetky šťavy dobre premiešajte.

Oslaďte medom a pridajte asi 8 kociek ľadu . Dajte do šejkra, pridajte 2 odmerky Iontexu, dobre premiešajte a nalejte do pohárov. Podľa želania môžete doplniť minerálnou vodou. Ozdobte prúžkami citróna a limetkou a hneď podávajte.

Jahodový koktail

Potrebujeme: 200 g jahôd, 1/2 banánu, 300 ml ananásovej šťavy, mätu na ozdobu, WHEY 80 proteín v jahodovej alebo banánovej príchuti.

Postup:   Jahody umyte a nakrájajte na kúsky. Banány olúpte, nakrájajte a jahody aj banány zmixujte na jemné pyré. Jahodovo-banánové pyré dajte s ananásovou šťavou do šejkra, pridajte 0,5-1 odmerku proteínu a so 4 kockami ľadu dobre pretrepte. Rozdeľte do pohárov, ozdobte mätou a ihneď podávajte.

Slnečný koktail

Potrebujeme: 1 jablko, 3 mrkvy, 1 mango, 120 g jahôd, 700 ml pomarančovej šťavy, Iontex v príchuti Jablko

Postup: Jablká umyte, zbavte jadierok  a dužinu nakrájame na malé kúsky. Mrkvu umyte, prípadne olúpte a nakrájajte na malé kúsky. Mango ošúpte, oddeľte dužinu od kôstky a tiež nakrájajte. Kúsky jablka, mrkvou, manga a 2 dávok Iontexu rozmixujte na pyré. Jahody opláchnite a nakrájajte na plátky. Ovocné pyré rozdeľte do pohárov, pridajte ľadovú drť a jahody a doplňte pomarančovou šťavou. Hneď podávajte.

Zdravá letná bomba z lesného ovocia a vanilkového jogurtu, ktorá bude chutiť nielen vám, ale aj vašim deťom.

Ingrediencie :

1/2 hrnčeka malín
1/2 hrnčeka černíc
Kelímok vanilkového jogurtu
Lyžica medu
Iontex v príchuti Malina, ale môžete použiť aj  BCAA v príchuti malina

Postup :

Ovocie umyjeme a spoločne s ostatnými ingredienciami ho vložíme do mixéra, kde všetko rozmixujeme. Ak by na vás bolo smoothie moc husté, môžete ho ešte zriediť mliekom, najlepšie s vanilkovou príchuťou.

Jednoduchá klasika, ktorá nikoho neurazí a zároveň dodá telu veľa vitamínov, minerálov a ďalších živín. Na tento recept si vystačíme iba s mrkvou, jablkami, citrónom a vodou.

Ingrediencie :

1 mrkvu strednej veľkosti
2 malá jablká, alebo 1 veľké
1 lyžica šťavy z citróna
Iontex v grapefruitového príchuti
1/2 hrnčeka vody

Postup :

Mrkvu i jablká oškrabeme / olúpeme a nakrájame na menšie kúsky. Spoločne so šťavou z citróna a vodou dáme do mixéra a rozmixujeme do hladka.

 

Produkty v článku

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.