SPOLOČNÝ TRÉNING TOMÁŠA KAŠPARA A ANDREJA MOZOLÁNIHO + VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

Český profesionálny kulturista a člen Extrifit tímu Tomáš Kašpar exhibične vystúpil na Mozolani Fitness Cupe 2015 v Žiline (31. 10.), kde svojou zostavou na pódiu i šoumenstvom medzi divákmi priviedol obecenstvo do varu. O deň neskôr si v Mozolani Fitness ZOC Max Žilina zatrénoval spolu s Andrejom Mozolánim.

 

 

 

 

 

 

 

„Bol to neplánovaný tréning rúk, ktorý sa konal v nedeľu dopoludnia. Mal som dohodnutý tréning s poľským profesionálom Robertom Burneikom, ale ten žiaľ nemohol prísť do Žiliny, a tak sme využili možnosť natočiť tréning spolu s Tomášom. Dohodli sme sa priamo na súťaži. Spočiatku sa nám do toho ťažkého tréningu ani nechcelo ísť, ale nakoniec sme sa vyhecovali a tréning dopadol fajn. Obaja sme boli spokojní s výkonom. Na biceps i triceps sme zvolili širší repertoár cvikov. Tréning bol v pomerne vysokom tempe, trval hodinu a výsledkom bolo dokonale prekrvené svalstvo rúk. Diváci si môžu na videu pozrieť krátky zostrih, aký priebeh mal tréning,“ povedal Andrej Mozoláni, ktorý síce už deväť rokov nesúťaží (najväčšie úspechy – majster sveta v kulturistike v roku 2005 a dvojnásobný majster Európy v kulturistike v rokoch 2004 a 2006), venuje sa biznisu, organizuje súťaže, robí trénera, ale stále sa udržiava a cvičiť nikdy neprestal.

  

 

 

Rozpis tréningu bicepsu a tricepsu

 

 

 

1. cvik:

bicepsové zhyby v stoji s EZ tyčou, klasická pyramída, na začiatku záťaž 50 kg a vyšší počet opakovaní, v poslednej sérii záťaž 93 kg a 3 opakovania.

 

2. cvik:

bicepsové protismerné kladky a trochu vyšší počet opakovaní.

 

3. cvik:

bicepsové zhyby podhmatom na Scottovej lavičke.

 

4. cvik:

tlaky na kladke francúzskym zhybom spoza hlavy.

 

5. cvik:

tlaky na bradlách na stroji.

 

6. cvik:

supersérie sťahovanie kladky spoza hlavy v kombinácii s klikmi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Český profesionálny kulturista kategórie open Tomáš Kašpar je v príprave na svoju záverečnú súťaž v aktuálnej jesennej sezóne, ktorou bude 15. 11. San Marino Pro 2015. Chce sa tam predstaviť v lepšej forme, akú mal na EVLS Prague Pro 2015 (obsadil 15. miesto) a Nordic Pro 2015 (skončil na 7. mieste). Tento ťažkotonážnik má PRO kartu len od minulého roka, profi-debut zažil doma na  EVLS Prague Pro 2014 (tiež 15. miesto) a jeho dlhodobým cieľom je dostať sa raz na vysnívanú Mr. Olympia.

 

 

Autor: Ľubomír Chochula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Čo je BCAA?

Čo je BCAA?

Čo je BCAA? Sú to aminokyseliny s rozvetveným reťazcom a ich úloha v budovaní svalovej hmoty a zlepšovaní výkonu je dobre zdokumentovaná. Zobraziť celý článok

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Voľný beh, dlhý beh, výbeh do kopcov alebo trail running. Poznáte rozdiely?

Zašnurovať si bežecké topánky, urobiť niekoľko cvikov na zahriatie, vložiť si slúchadlá do uší a vyraziť. Takto jednoducho to naoko vyzerá. Kým sa však rozbehnete na trať, mali by ste urobiť ešte jedno zásadné rozhodnutie. Aký typ behu to bude dnes? Voľný beh, regeneračný, tempový alebo beh do kopca? Rovnako… Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.