TEŠÍME SA NA VÁS EVL'S PRAGUE 2017!

Súťaž EVL’s Prague už netreba  fanúšikom kulturistiky a fitness predstavovať . Súťaž usporiadaná prvýkrát v roku 2012 si získala za svoju krátku históriu renomé jednej z najvýznamnejších svetových súťaží, kde o zaujímavé finančné prémie súťažia tí najlepší kulturisti a bikiny fitnessky planéty.

S potešením konštatujeme, že Extrifit je partnerom tejto dôležitej udalosti od jej narodenia až do minulého roku. Nechýbali sme ani na jednom ročníku a tak ako  sa zvýšila kvalita a sláva súťaže, produkcia a portfólio našich značiek rástlo tiež . Spojenie Extrifit a EVL 's zaisťovalo návštevníkom vždy nevšedné zážitky zo stretnutia s našou a svetovou  športovou  špičkou , rovnako tak ako zoznámenie s najnovšími trendami v oblasti športovej výživy. A tak bude pokračovať, pretože tam, kde sú k dispozícii top bodybuilderi  a fitnessky , je tiež vynikajúca kvalita produktov Extrifit. Preto sme pre Extrifit pripravili skutočne dominantnú expozíciu. Naše produkty sa nachádzajú v troch lokalitách Extrifit s najväčšou plochou 100 m² v hlavnej hale Expa.

A čo môžete očakávať ?

Samozrejme, na najlepší a najúspešnejší športový tím v Českej republike.

  • Vojtěch Koritenský - účastník Mr. Olympia, IFBB Pro, majster sveta, víťaz Arnold Classic, Diamond Cupu, protagonista On The Top , ale veď ho všetci  poznáte ...
  • Sabina Pleváková - víťaz Európy, víťaz Arnold Classic a mnoho ďalších súťaží bude mať svoju profesionálnu premiéru na EVL’s v Prahe 2017. A zároveň nebude chýbať na našom stánku , aby s vami mohla zdieľa túto udalosť.
  • Tomáš Tabáčar - V Prahe bol vždy v skvelej forme a tento rok to určite nebude inak. Ale konkurencia bude iná. Tomáš bude hájiť farby Extrifitu v profesionálnej kategórii do  212 libier a pokúsi sa získať právo štartu na Mr. Olympia 2018. Podarí sa to ? Som si istý, že s vašou podporou áno .

  • Tomáš Kaspar - už skúsený profesionál v kategórii Open. Záruka obrovských svalov a skvelá show. Ukáže vám profesionálne svaly z niekoľkocentimetrovej  blízkosti.
  • Vlastimil Kužel - 2 dni čerstvý majster  sveta v benchpresse, svetový  rekordér a celebrita  v Benchpress svete. A vám nebude  chýbať spoločná fotka?
  • Petr Petráš- Majster Sveta a Európy, muž patriaci do TOP 5 najlepších powerlifterov sveta s vami milerád prehodí pár slov a urobí spoločnú fotografiu, aby ste si mohli zase pripadať malinký  ...
  • Slavoj Bednář - NABBA Federation Professional, Mr.Universe sa vám predstaví v ukážkovej forme , v ktorej  chce chce zabojovať o  ďalší titul Mr. Universe.
  • Noro Zajac - slovenský reprezentant, viacnásobný medailista Diamond Cup, vždy vo forme, vždy pripravený na Show . Príďte a presvedčte sa, opýtajte sa ho ako byť celý rok vo forme .
  • Milan Obořil - finalista jarného Diamond cupu , Mr.Quadriceps, najväčší pokrok v uplynulom roku. Bude tiež prítomný na našich exhibíciách .
  • Eva Dlabajová - Juniorská reprezentantka Českej republiky, finalista MS bude súťažiť amatérskej časti súťaže. Určite si však nájde čas na podpísanie podpiskarty pre vás .
  • Členovia klubu Extrifit - Áno, dokonca aj tí sa objavia na našom stánku a predstavia svoje formy . A nebudú to žiadne Bčka . Michal Selmeczi, Martin Klusák, Iurka Ciubotaru, Michal Makovský, Kristína Seidlová, Lucia Černíková, Anželika Kiričenková, tí všetci určite stoja za stretnutie a všetkým do jedného budeme držať palce na súťaži.
  • Extrifit Girls - A samozrejme nemôžeme opomenúť naše krásne, vždy usmievavé, vyšportované a ústretové Extrifit Girls, ktoré vždy patrili k ozdobám Expo EVL 's. Takže aj v tomto roku môžete stretnúť  aj Gabču, Šárku, Luciu, Zuzku, Janu a Katrin.

A pretože mnohý  z vyššie uvedených bude súťažiť , máme pre vás program , aby ste si nenechali ujsť svojho  obľúbeného pretekára , alebo  niektoré ceny, ktoré sme pre vás pripravili ...

PIATOK:

11:00 - Exhibícia - (Koritenský, Obořil, Zajac, Bednář)

12: 00- Súťaž pre divákov s  hodnotou cenou . Od 11:45 sa môžete začať zapisovať  na stánku

14:00 - Prestávka v súťažnom programe, ale s nami začne showTomáš Kašpar ! Samozrejme, s Vojtom, Milánom, Slavojom a Norom. Sabina Pleváková bude mať v tom čase na stánku autogramiádu .

15:30 - Súťaž pre divákov s hodnotnými cenami.

16: 30- Exhibícia -  (Koritenský, Obořil, Zajac, Bednář)

18:00 Meet & Greet začína s profesionálmi, ale samozrejme môžete kedykoľvek prísť na podpis členov tímu Extrifit.

Od 17:00  k nám pribudne posila a to  doslova. Dorazí Petr Petráš  a bude k dispozícii aj celú sobotu.

SOBOTA:

12:00 - Exhibícia  - Koritenský, Obořil, Zajac, Bednář)

13:00 - súťaž o hodnotnú cenu

 14:00 - Exhibícia - (Kašpar, Koritenský, Obořil, Zajac, Bednář)

15: 00- Súťaž pre divákov o hodnotnú cenu .

16: 00- Exhibícia - (Kašpar, Koritenský, Obořil, Zajac, Bednář)

14-16- Sabina Pleváková bude mať po semifinále a bude samozrejme na stánku .

Toto všetko samozrejme vychádza z plánovaného programu EVL 's Prague, takže môže dôjsť k ľahkým odchýlkam, ale my sa budeme snažiť, aby ste si naše hviezdy užili čo najviac. A nielen ich, srdečne vás pozývame aj na ochutnávky produktov, akčné ceny, veľa zábavy, spoločných fotiek a hromady zážitkov

Budeme sa na vás maximálne tešiť!

 

Fotogaléria

Produkty v článku

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.