VOJTO NA OLYMPII - 1. DEŇ V LAS VEGAS

Minulý report skončil tým, že sme po 24- hodinovej ceste spadli  do postele a tento nový začneme tým, že náš spánok trval presne tri hodiny. Časový posun nám dáva trochu zabrať a už začínam chápať športovcov, ktorí jazdia na takto vzdialené akcie vo veľmi veľkom predstihu kvôli aklimatizácii.

Je teda streda, večer je váženie a prezentácia pretekárov. Vojto v tomto dni zvolil klasickú stravu založenú na mäse, ryži , prípadne zemiakoch. Všetko striktne bez soli. Nutné povedať, že únava, nedostatok sacharidov a už spomínaný časový posun je na ňom celkom poznať, ale forma ide pomaličky hore. Svalstvo ešte nie je úplne plné, a preto vyzerá trochu prázdnejšie  a vyžmýkane, čo je samozrejme účel a k jeho naplneniu glykogénom dôjde počas nasledujúcich dvoch dní.

Ráno po raňajkách sa Vojto vydal na tréning do Athletic Fitness, domovskej posilňovne držiteľky titulu Ms. Olympia Iris Kyle a mnohých ďalších hviezd. Veď v čase našej návštevy tu trénovala legenda kulturistiky Flex Wheeler spoločne s extravagantným Kali Muscle, alebo Shawn Rhoden, na ktorého dohliadal vyhľadávaný tréner Charless Glass. No a samozrejme množstvo ďalších  narvaných borcov s šialenými objemami  svalov.

Po tréningu nasledoval obed a po ňom výlet do neďalekého Red Rocks Canyon. Dychberúce skalisté scenérie poskytli skvelý vizuálny zážitok (ostatne ako celé Vegas) a parádnu kulisu ako pre zábery pre On the Top, tak pre skvelé fotky.

Bohužiaľ, obávam sa, že ani jedno nedokáže sprostredkovať monumentálnosť krajiny. No a na samý záver Vojto absolvoval váženie a prezentáciu, odkiaľ odišiel s váhou 90 kíl, pripravených na poriadnu porciu jedla v nasledujúcich dňoch. To je zatiaľ všetko a skoro sa vám zase ozveme.

Fotogaléria

Súvisiace články

Horčík a jeho denná dávka

Horčík a jeho denná dávka

Horčík (magnézium) nesie mnohé prívlastky, no jeden z najvýznamnejších je životne dôležitý minerál. V bežnej terminológii si ho vieme zapamätať ako prvok života alebo životabudič pri nadmernej fyzickej a psychickej záťaži. Dôležité je ale vedieť, ako správne horčík užívať a v akom množstve ho prijímať v špecifických prípadoch. Zobraziť celý článok

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

Aký je vhodný jedálniček na rysovanie?

To, aký jedálniček na rysovanie uprednostniť, vyplýva zo všeobecný zásad rysovacieho programu. Na začiatok treba vedieť, čo je rysovanie a ako sa to odzrkadľuje na vyváženom príjme makroživín. Vždy participujú bielkoviny, sacharidy a tuky, majú ale špecifické funkcie a fázy úspešného rysovacieho programu. Zobraziť celý článok

Zabezpečená online platba

Zabezpečená online platba

Vlastníme SSL / bezpečný certifikát

Odoberajte novinky

Dostávajte pravidelné informácie o novinkách e-mailom

Táto stránka je chránená sytémom reCAPTCHA od Google s ochranou súkromia a podmienkami používania.

Vyplnením kontaktných údajov vyjadrujete súhlas so spracovaním vašich údajov v rámci Extrifit Slovakia
a pravidelné zasielanie noviniek.
Je možné sa z pravidelného odoberania noviniek kedykoľvek odhlásiť cez zaslaný newsletter.
Týmto vyhlasujeme, že vaše údaje nebudú použité na iné účely.